Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. június 29. 17:40
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Én Miley-t akkor is jobban szeretem
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 29. 17:43
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (Selenna @ 2011.06.29. 17:02)
ez nem igaz...miért akarna selena azon az úton végig menni és olyan lenni mint miley?amúgyis mielőtt Miley ilyen lett volna azelőtt egy csomó rajongót elvesztett(köztük engem is) és depressziós lett.Ez a külömbség már nem tűnik fel nemigaz?
És az nem tűnt fel, hogy Selena is elvesztett egy csomó rajongót azok után, hogy Ő is megváltozott? Egyátalán feltűnt, hogy megváltozott? Azt meg hülyeségnek tartom, hogy azért, mert Miley-nak válni készültek a szülei és depressziós lett a karrierje része, Demi sem tehet róla, hogy bipoláris zavarja van/volt és, hogy emiatt felvágta az ereit és bulimiás lett. Úgy mondod, mintha attól lett volna depressziója, hogy nem játsza tovább a jókislányt. Mert akkor Selena hamarosan depis lesz. És lehet, hogy amióta Miley otthagyta a Disney-t Selena jobban van sztárolva, de még mindig Miley a világ legismertebb, leggazdagabb tinije. És ezt bizonyitja, hogy Miley elöbb van a "Legbefolyásosabb zenészek a Twitteren" listán, csak Miley 2007-ben 25 milliós dollárt keresett, amikor még Selena sehol sem volt. Aztán egy másik lista: Miley 48 millió-t keresett csak 2010-ben, ehez képest Selena 25-öt(csak összehasonlítás képpen). És legvégül, hogy minden a helyén legyen Miley a leggazdagabb tini Hollywood-ban... tudom, egyátalán nem számítottunk erre
2011. június 29. 17:44
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
szerintem nem hasonlítanak. Miley vadóc, Selenának meg egyáltalán nem áll jól az új "imidzse".
2011. június 29. 17:46
sztem nemmert Selena 1000x jobb mint Miley és nem is akkora ribi
2011. június 29. 17:49
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (Kriszti10 @ 2011.06.29. 17:21)
Jah még valami... nem hiszem h Sel olyan barom, hogy Miley-ra akarna hasonlítani...aki drogozik meg minden szar... Csak egy kicsit stílustvált, mert felnőtt... nem 14 éves... hanem 18... hadlegyen a klippjében egy kicsit sexi...
Pontosan. Amikor Miley egyanezt csinálta, akkor is ezt mondtad? Vagy akkor a "18-évesen-még-nem-elég-nagy-hogy-abbahagyja-a-hannah-montanát" dolog volt az ideális? Amúgymeg Miley nem drogozik, nem csinál semmit ami bűntethető lenne. És nemtudom melyik Selena a rosszabb, a szende szűz vagy az "új", aki r*bancosan néz ki és viselkedik. Válasszatok, ti rajongók, csak tünjön el a képből...
2011. június 29. 17:49
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
a másik meg h mért kell olyanokat mondogatni h megjátsza aszende szűzet meg a jó kislányt meg hasonol ha egyszer ilyen valójában akkor ez van ebből is látszik ha Miley-ra akarna hasonlítani akkor természtre is vadabb lenne de nem hasonlít...én Sell-t jobban szeretem és nem érdekel ki mint mondd és nem hülye 10 éves vok de e mellett Miley-t is tehetségesnek tartom
2011. június 29. 17:53
sztem Sel egyáltalán nem akar Miley-ra hasonlítani...különben is nem ő dönti el, h a sorozatot befejezzék-e, hogy milyen filmekben kap főszerepet, és h milyen díjátadókat vezessen...-.-" szal ez nagy hülyeség, mindkettőjüket szeretem, de azért Selena SOKKAL közelebb áll a szívemhez
2011. június 29. 18:00
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
szerintem selena nem önszántából akart miley nyomdokaiba lépni de örülök hogy jól alakúl a karierje mert én őt is és mileyt is nagyon szeretem ugyhogy még sokáig hallgatnám a dalaikat és nézném meg a filmjeiket
2011. június 29. 18:01
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Hát igen Miley sokkal jobb mint Sellyke
Cassie3
2011. június 29. 18:03
|
|
Lovettyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 125430 offline
|
Ő csak ne másolgassa más életalakulását. Utálom selenát, és mindig is utálni fogom. Most h ez így szóba jött már nekem is furcsa...:/
Cassie3
2011. június 29. 18:04
szerintem ez egyáltalán nem így van..de ha valaki így látja akkor lássa úgy,én máshogy látom..attól mondjuk hogy mindkettőjüknek komoly párkapcsolata van,az nem hasonlóság,akkor most a fél világ hasonlít egymásra vagy mi van??
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.