Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. június 29. 17:25
|
|
drizzlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 246 Csatolások: 1 Azonosító: 130103 offline
|
sztem attól h mind a ketten szerepelnek filmekben vagy felkérik mind kettőjüket műsorvezetésre, attól még nem másolja egyik a másikat. a kapcsolatuk meg sztem nem igazán befolyásolja a karrierjüket...
2011. június 29. 17:26
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Ömm ez egy nagy hülyeség..
2011. június 29. 17:30
Miley szerintem tehetségesebb, jobb, van hangja. Selena egy aranyos lány, de Miley vadabb stílusa jobban bejön. Szerintem a Hollywood Life weboldal csak kicsit túlreagálja a dolgokat.
2011. június 29. 17:31
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
és akkor egyetlen egy filmet se vállaljon, mert Miley-nak is volt filmszerepe ?? ugyan már ez baromság... ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy minden Disney sztár a másikat másolja .... -.-"
2011. június 29. 17:32
Az egészet a média fújta fel. Egyáltalán nem hasonlítanak,eleve két teljesen más világról beszélünk
2011. június 29. 17:34
Szavyval egyetértek. Teljesen más a stílusuk is. Miley igazi vadóc és olyan rockos, Selena meg a játssza az ártatlan kislányt, ami nem mindig sikerül főleg Justin mellett. Az már más tészta, hogy mind a ketten otthagyják a sorozatot, bár Mileynak egy kicsit sikeresebb és valóban felnőtt míg Miss Gomezét nem nézték annyian, ez lehet az oka a hagyásnak. Természetesen biztos vagyok benne ,hogy folytatná. Másrészről meg az ,hogy a Disney Channel is újít időnként. Nem kell 10 évig egy darab sorozatot ismételgetni. Fölösleges.
2011. június 29. 17:35
Hát selena nem ugyanolyan mert ő nem csinál magáról "olyan" képeket mint miley.
2011. június 29. 17:39
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
amúgy meg,annyira tényleg nem lehet összehasonlítani őket.selena próbálkozik valami mással,ami egyáltalán nem áll jól neki,amitől mégjobban megőrülök tőle.miley-t sokkal jobbnak tartom ebből a szempontból,és nemcsak azért,mert miley zenéjét eléggé kedvelem.ha selena minden követ megmozgatna és hasonlók,akkorse lenne annyira népszerű és jó énekesnő,ő is menni fog a süllyesztőbe cody simpsonnal és a hasonló hatalmas ˝tehetségekkel˝ együtt.selenanak rövid időn belül abba kéne hagynia az éneklést,és mondjuk inkább színészkedjen vagy nem is tudom,de így már lerombol mindent maga körül.színésznőként se valami nagy tehetség,de még mindig jobb,mint énekesnőnek,ugyanis a hangja az nulla.selena rengeteg embertől másol bizonyos dolgokat,eredeti ötletei nem igazán vannak.selena hamarosan eltűnik,aztán talán jön helyette valami tehetségesebb ember,aki tényleg jól zenél.a kapcsolataikról annyit,hogy egyáltalán nem befolyásolja a karrierjét,ezzel csak népszerűbb lesz,hogy érdekkapcsolatokkal szórakozik,több fanja nem igazán lesz tőle.selena egyszerre két vasat tart a tűzben,egyszer ő az aranyos szende szűz kicsilány,másszor meg kiad egy hülye klippet vagy amiket justinnal csinált hawaii-on..hagyjuk,aki szeresse szeresse,nincs megtiltva,mindenkinek joga van az egyéni zenei stílushoz.
2011. június 29. 17:40
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
hát nagyon remélem h nem lesz olyan bár ez alapból szerintem nem lehetséges mert teljesen más természetű már egy dolog h nincsenek botrányai arról meg h milyen szerepekt kap meg műsor vezetői szerepet is nem tehet az nem másolás de mivel van egy kis esze elfogadja
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: