num1Kolosszus:engem azért zavar,h Sel "jó" kislány -e vagy sem,mert a nagyvilágnak ez egyik a jobbik oldalát mutatja,otthon,vgy ahol nincsenek kamerák akkor biztos,h nem ilyen!
rekush98:ja,ne is mondd,ezért már nem is tudom minek mondanák el Mileyt!
De akkor hogy van az,num1kolosszus,h neked mindig igazad kell hogy legyen,még ha olyan hülyeséget is hordasz össze,ami képtelen,amit én mondok selről rögtön lehordtok engem,h az mind hazugság,és nincs rá bizonyiték!Ha Miley a strandon pink-kék fürdőruhában jelenik meg,akkor ő már ilyen k....a meg olyan,bezzeg ha sel,akkor jaj de szép ruha,de cuki stb!Még most sem válaszoltál:ha Miley csinál fürdőruhás képeklet miért hordjátok le,ha meg Sel,akkor őt miért nem?
Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. július 13. 11:30
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
2011. július 13. 12:12
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Hahahaha
Spongya
engem sem érdekel 
de ezt num1kolosszuisnak irom:mikor Miley vizipipázott,mindenki lehordta mindennek,mikor Sel csinált valamit,akkor meg "-miért,olyat nem szabad"?!Mondták,akik védték őt!Akkor hogy avn ez,ha Miles csinál valamit,akkor az főbenjáró bűn,ha Selena,akkor az csak ártatlan szórakozás!
de ezt num1kolosszuisnak irom:mikor Miley vizipipázott,mindenki lehordta mindennek,mikor Sel csinált valamit,akkor meg "-miért,olyat nem szabad"?!Mondták,akik védték őt!Akkor hogy avn ez,ha Miles csinál valamit,akkor az főbenjáró bűn,ha Selena,akkor az csak ártatlan szórakozás!
2011. július 13. 12:14
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
http://www.hollywoodlife.com/
ajánlom. és nem csak azért h sel van a cimlapon. nemám.dehogy.puffnekii.(am azért is JB a..
miatta van csak a cimlapokon.
-' szánalmas csicska ez a selenya.:S
2011. július 13. 12:25
Halljátok.. az tényleg igaz hogy Selena Bieberrel jár?? O.o
2011. július 13. 14:03
|
|
De az amit gondolok ne tévesszen meg senkit,én szeretem Sellyt,csak utálom,ha ugyanazt csinálja bárki más is mint ő,őt nem hordják le,de pl:Rihannát igen
2011. július 13. 14:07
|
|
Pár nappal ezelőtt már annyira még nem szerettem ennyire Selt,de mostmár 10%ban kedvelem őt
Mileyt eg 90%ben Miley and Sel forever
2011. július 13. 15:19
Komolyan mondjátok,hogy ezen a cikken töltitek ki minden haragotokat.Elárulnám,hogy minden dizni sztár ugyanolyan egytől egyig.Nem vagyok dizni mániás mivel nem is kedvelem annyira sem a diznis lányokat sem a dizni csenelt mivel nem is nézem.Milz és Demi számomra az a példa aki jó hogy ott hagyta a csatornát.Igen tényleg csak a hírnévért vannak együtt a két kis sztárocska mivel talán olvasni is kellenne mos oldalakon infokat nem csak itt starity-n.Nem akarok vitát mivel régen én is nagyon-nay szelena fan voltam,de most már nem.A zenéi trogerek és a filmjei értelmetlenek már..Persze Miley drogos r*bancnak kell nevezni,de mintha szelene nam lenne az.Már elvileg nem is szűz és ennyi erővel ő is egy dorgos csaj aki csak a botrányai miatt vannak a címlapon.
A két csajszi között nagy az ellentett mivel elvileg szelena cuki és aranyosnak számít ráadásul nem csinál soha semmit rosszat miley meg minden rosszban benne van ő legalább az eredeti énjét adja és nem holmi megcsinált sztárocskát..De számomra ez a vita értelmetlen mivel már csak vitázunk és nem csinálunk mást!
A két csajszi között nagy az ellentett mivel elvileg szelena cuki és aranyosnak számít ráadásul nem csinál soha semmit rosszat miley meg minden rosszban benne van ő legalább az eredeti énjét adja és nem holmi megcsinált sztárocskát..De számomra ez a vita értelmetlen mivel már csak vitázunk és nem csinálunk mást!
2011. július 13. 15:23
"Ha Miley a strandon pink-kék fürdőruhában jelenik meg,akkor ő már ilyen k....a"
Csak az ne zavarjon, hogy te magad mondtad, hogy ez a rész nem nekem szól, mivel én egy szóval sem mondtam, hogy Miley mekkora k_rva. x")
mikor Miley vizipipázott,mindenki lehordta mindennek,mikor Sel csinált valamit,akkor meg "-miért,olyat nem szabad"?!
Ha én ilyet mondok/mondtam valaha is, én magam kérlek meg rá, hogy lőj fejbe. Bár pontosan nem tudom mit értesz azalatt, hogy "amikor Selena csinált valamit", de ha pl. arra a botrányra gondolsz, amiben a rózsaszín lovak voltak, vagy akármi, bátran tekints be, és nézd meg, hogy én ott is aktívan tiltakoztam azellen, hogy lovakat fessen.
Csak az ne zavarjon, hogy te magad mondtad, hogy ez a rész nem nekem szól, mivel én egy szóval sem mondtam, hogy Miley mekkora k_rva. x")
mikor Miley vizipipázott,mindenki lehordta mindennek,mikor Sel csinált valamit,akkor meg "-miért,olyat nem szabad"?!
Ha én ilyet mondok/mondtam valaha is, én magam kérlek meg rá, hogy lőj fejbe. Bár pontosan nem tudom mit értesz azalatt, hogy "amikor Selena csinált valamit", de ha pl. arra a botrányra gondolsz, amiben a rózsaszín lovak voltak, vagy akármi, bátran tekints be, és nézd meg, hogy én ott is aktívan tiltakoztam azellen, hogy lovakat fessen.
2011. július 13. 15:26
Idézet (Amy_Antic @ 2011.07.13. 15:19)
Már elvileg nem is szűz és ennyi erővel ő is egy dorgos csaj aki csak a botrányai miatt vannak a címlapon.
A probléma csak az, hogy nincsenek botrányai a címlapon.
2011. július 13. 15:29
Szerintem egyáltalán nem. Selena még most is az a jó kislány, Miley meg a bulisabb típus...
Semmi hasonlóság...
Semmi hasonlóság...
2011. július 13. 18:39
|
|
num1Kolosszus,az csak egy példa volt,arra gondolok,h mikor Selena meg Demi fürdőruhában az éjszakában visitoztak,arra még te is azt mondtad,h nem árt veel senkinek,csak szórakoznak,de ha Miley csinálta ugyenezt akkor őt miért hordtátok le a sárga földig?
2011. július 13. 18:41
|
|
Én irtam ezt"De akkor hogy van az,num1kolosszus,h neked mindig igazad kell hogy legyen,még ha olyan hülyeséget is hordasz össze,ami képtelen,amit én mondok selről rögtön lehordtok engem,h az mind hazugság,és nincs rá bizonyiték!Ha Miley a strandon pink-kék fürdőruhában jelenik meg,akkor ő már ilyen k....a meg olyan,bezzeg ha sel,akkor jaj de szép ruha,de cuki stb!Még most sem válaszoltál:ha Miley csinál fürdőruhás képeklet miért hordjátok le,ha meg Sel,akkor őt miért nem?"----még a nevedet is oda irtam,ez pont,h neked szólt!
2011. július 13. 19:37
"num1Kolosszus:nem is te k....ázod le,hanem mások!"
Ennyi lenne a mondanivalóm. Meg az, hogy nem hordtam le Miley-t a sárga földig, amikor fürdőruhában volt. Naszia
Ennyi lenne a mondanivalóm. Meg az, hogy nem hordtam le Miley-t a sárga földig, amikor fürdőruhában volt. Naszia
2011. július 13. 20:34
|
|
más hozzászólásomhoz értettem...De minden másért igen!Nekem meg ennyi a mondanivalóm!Naszia!
2011. július 15. 18:24
Micsoda b*romság ez.!! Dehogy követi Mileyt.!! Nem tudok az apró részleetkről, de ez akkor h*lyeség.!! Szerintem csak másolja Mileyt.!! Lehet hogy nincs igazam, de én jobban szeretem Mileyt Selenánél. Csak véretlen ezek az egybeesések.
2011. július 15. 18:27
Tényleg nagyon hasonló . . . De ez szerintem csak vértlen.
2011. július 16. 11:58
|
|
Selena Fans nf.a.ofúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 66 Csatolások: 13 Azonosító: 155375 offline
|
Szerintem is csak véletlen
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: