Te most tényleg elmondom,amit gondolok:utálom,ha valaki azért hordja le a másikat,mert utálja,itt is:Miley k...a,jaj hagyjátok már abba,mert a köinyökömön jön ki,azt hiszitek selike tökéletes,azért mert nem tudtok a botrányairól,ami még nem lepte el a világhálót,képzeljétek,attól még lehet,én és mások is mondhatnák sellykétekről bármi rosszat,de senki nem teszi,mert minek,ha egyszer nem is igaz,minden selena fan olyan nyápic nyálas,mint maga sel,meg a fiúnak nevezett büdös "barátja"-hiába hiszitek azt,h azért mert Miley ilyen,azért gonosz,nem,ő már nem képviseli az 5éveseket,mint selena,Miley éli az életét,úgy ahogy van,sel meg bármi áron azt akarja,h róla szoljon minden,Miles adakozik,árvaházakba jár,segit,és közmunkát is végez,most is,azt a pénzt,amiből az egyik koncertje lement,ha jól tudom Chilében,azt a pénz a "Segits nekünk" elnevezesű árvaháznak adományozta,selenáról csak annyit tudtok,h adományozik,de hogy kinek-minek-hol-mikor arról nem beszélnek,mert ő a Disneyninél maradt,és ha "adományozik is,csak azért,h nőljön a népszerűsége,mert csináltak belőle egy reklámfogást!Nem érdekel,ha vitatkozni fognak velem a selena fanok,de mindenki tudja,h igy van,csak nem akarjátok ti selfanok elhinni,mert azt hiszitek,ő tökéletes,és ha vannak is hibái,nem nagyok,nem ismeritek selt a való életben,én sem Mileyt,de azért Miley sokkal feljebb jött,amig Selena leragadt a 15-16 évesek alacsony szintjén!
Mileyt a világ úgy ismerte meg,h ő a nagy és gyönyörű HM,de mára mindenki Mileynak ismeri,mert ő kitört,és bármi is van vele,boldog,és örül,h nem olyan kis álszent p***a mint "riválisa",aki szánalmas és gyenge!
"Énekhangja" selnek:0% alatt
Szinészi teljesitmése 1%
sZIMPÁTIA 0% alatt
Mert lehet,h Mileyra sem fognak emlékezni öt év múlva,de selenára sem,viszont Mileyra úgy fog mindenki emlékezni,h:aki erős volt és őszinte,adakozó és kedves,kinek a erős és gyönyörű hangja bejárta a világot,szinésznőnek pedig fenomenális

selre igy:ez?szinsznő?énekesnő?még rendes kedves embernek sem mondanám,nem hogy szinésznőnek meg énekesnőnek,biztos mindenhol ahol csak járt megsüketültek az emberek!
Na már várom,h támadjatok,de nem fogtok érdekelni,mert ez az én vélményem,és nem érdekela,aki azt veszekedni fog velem