Starity

Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?

28 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 10. 13:37 #461
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Csatolások: 0
Azonosító: 153301
Holly Keller:én mindig adok a szavadra mint most is,de az,h Miley nem lenne senki az apja nélkül,hát nem is tudom,más-más véleménnyel vagyunk... smileeee.gif Meg,szerintem Miley igy jó ahogy van smileeee.gif
Ja,remélem eltűnik,viszont a Miley nem mindenáron kerül a cimlapra,igen,ebben is tökéletesen igazad van,és abban is,h önmagát adja,elindult a felnőtté válás felé. Pontosan igy van,megmondtad a lényeget smileeee.gif
Remélem szellikéről már 3 év múlva egy kép sem lesz,nem várok én 5 évig XD XD

Amit szelenáról mondtál,azzal teljesen egyetértek,elfog tűnni mert gyenge és szánalmas,meg fog csúszni egy bizonyos létrán,és senki sem fog neki segiteni,sőt,az újdonsúlt "sztárok" lelökik őt,remélem smileeee.gif
Mileyt tarotom a legtöbbre,és remélem,sőt biztos,h ez soha sem fog megváltozni,mert ő önmagát adja minden téren,mint zenei,szinészeti és magánéleti térben is.
Sel meg csak hazudozik,tagad,és bújkál!
Hahahahahaha Holly Keller,te lettél a 2. példaképem biggrin.gif mert te mindig megmondod a tutit,és is ilyen vagyok biggrin.gif
tudom,h csak egy példakép lehet,de nekem kettő van akkor 1.Miley
2.Holly Keller
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. július 10. 13:38 #462
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
a "Ja remélem eltűnik" Selikére értettem!
2011. július 10. 16:56 #463
CB11
CB11
visszatérő vendég

Státusz'Miközben keresed ki is vagy valójában,sose feledd el azt,hogy önmagad maradj!'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 115
Azonosító: 154699
QueridaPinky: nagyon igazad van.smileeee.gif Michael-nek egyedi stílusa volt,és ő nem követte hanem teremtette a stílust,és Ő még a halála után is nagyon népszerű,és sokan..rengetegen szeretik,köztük én is!biggrin.gif igazad van.smileeee.gif
am Orsi persze h megértelek.smileeee.gif de ne is foglalkozz velük.smileeee.gif
2011. július 10. 16:57 #464
CB11
CB11
visszatérő vendég

Státusz'Miközben keresed ki is vagy valójában,sose feledd el azt,hogy önmagad maradj!'
Hozzászólás: 115
Azonosító: 154699
Jah!És Michael-t nem azért szeretik mert meghalt..sokan ezt hiszik!háát nagyon tévednek!!..most nem kezdek el magyarázni senkinek,majd ha valaki úgy állít be ide h: michael-t csak azért szeretik sokan,mert meghalt és sajnálják......de addig nem szólok egy szót sem..smileeee.gif
2011. július 10. 17:39 #465
- törölt felhasználó -    
huhu pedig nem kéne ^^
2011. július 10. 18:20 #466
- törölt felhasználó -    
hát pedig nem kéne dry.gif
2011. július 10. 18:59 #467
cherry qeen
cherry qeen
visszatérő vendég
Hozzászólás: 137
Csatolások: 1
Azonosító: 133677
selena biztos jobban járna ha nem utánozná mert elég hamar kiderült:S
2011. július 10. 20:25 #468
SelenaGomezFan
SelenaGomezFan
visszatérő vendég

StátuszBoldog új évet mindenkinek!!♥♥♥
Hozzászólás: 210
Csatolások: 16
Azonosító: 133399
Na jó. Szerintem Selena Gomez nem fog erre az útra terelődni, mert nem annyira h*lye. Mileyról már a Hannah Montanában láttam, hogy olyan lesz amilyen. Selena értelmesebbnek és komolyabbnak tűnik annál, hogy ilyeneket csináljon. De ha nincs igazam, sajnálom, de én ilyeneket nem tudok elképzelni Selenáról.
2011. július 10. 23:07 #469
- törölt felhasználó -    
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.10. 13:37)
Holly Keller:én mindig adok a szavadra mint most is,de az,h Miley nem lenne senki az apja nélkül,hát nem is tudom,más-más véleménnyel vagyunk... smileeee.gif Meg,szerintem Miley igy jó ahogy van smileeee.gif 
Ja,remélem eltűnik,viszont a Miley nem mindenáron kerül a cimlapra,igen,ebben is tökéletesen igazad van,és abban is,h önmagát adja,elindult a felnőtté válás felé. Pontosan igy van,megmondtad a lényeget smileeee.gif
Remélem szellikéről már 3 év múlva egy kép sem lesz,nem várok én 5 évig XD XD

Amit szelenáról mondtál,azzal teljesen egyetértek,elfog tűnni mert gyenge és szánalmas,meg fog csúszni egy bizonyos létrán,és senki sem fog neki segiteni,sőt,az újdonsúlt "sztárok" lelökik őt,remélem smileeee.gif
Mileyt tarotom a legtöbbre,és remélem,sőt biztos,h ez soha sem fog megváltozni,mert ő önmagát adja minden téren,mint zenei,szinészeti és magánéleti térben is.
Sel meg csak hazudozik,tagad,és bújkál!
Hahahahahaha Holly Keller,te lettél a 2. példaképem biggrin.gif mert te mindig megmondod a tutit,és is ilyen vagyok biggrin.gif
tudom,h csak egy példakép lehet,de nekem kettő van akkor 1.Miley
    2.Holly Keller

Én ennek nagyon örülök, komolyan.XD De nem ismersz tulajdonképpen, úgyhogy bőven elég, ha megmaradunk annyiban, hogy csak egyetértesz velem.smileeee.gif Nem az, jól esett meg minden, de ez már egy picit túlzás. Bőven megteszi az is, hogy egyetértesz velem.smileeee.gif Én is ugyanolyan gyarló ember vagyok, mint te vagy akárki a fórumon. Ha pedig tetszik az, hogy hosszan írok, akkor próbáld meg te is hosszan kifejteni a véleményedet!smileeee.gif Tudod, hogy örülnék, ha hosszú véleményeket olvashatnék? Hihetetlenül!
2011. július 10. 23:18 #470
- törölt felhasználó -    
Hmm. Van benne valami.
2011. július 11. 00:49 #471
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
"Miley Cyrusból, az egykori Disney-sztárból mára már komoly színész- és énekesnő lett."
A "komoly" elég relatív.
2011. július 11. 06:51 #472
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
amig Selena csinálja a kislányos klippeit addig Miley egy klippet csinál ami igazán felnőttes.Selena tiszta olyan mint egy 16 éves pedig már felnőtt nő és mégsem nézz ki úgy!
2011. július 11. 08:35 #473
- törölt felhasználó -    
Selena és Miley között azért van külömbség.
2011. július 11. 09:25 #474
Sellybaby
Sellybaby
visszatérő vendég

StátuszNobu.♥♥
Hozzászólás: 165
Azonosító: 153612
azért kettőjük között van egy "kis" különbség, szerintem Selena nem fog lesüllyedni Miley szintjére.biggrin.gif Mármint semmi bajom Miley-val de azért szerintem korához képest egy kicsit többre tartja magát.
2011. július 11. 10:54 #475
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

Holly Keller:csak vicceltem a "te leszel a 2. példaképem"-hahahahahahaha ha ilyet mondok,senki se vegye komolyan biggrin.gif
Igen,de bárhogyis próbálom elmondani,vgy hosszan,ill röviden leirni amit akarok,mindenki leorditja a fejem,h hogy merek ilyet mondani,nem érdekel,nem igazán érdekelnek az ilyen dolgok,mert én nem olyan vagyok,na de akkor is,ha már megvan a véleményem,itt tényleg csak 1-2 ember képes elfogadnbi(CB11 és te),amit irok,h az tényleg úgy van smileeee.gif
2011. július 11. 11:04 #476
sorakasandra
sorakasandra
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 134728
Lopás és csalás!
Csak a pénzért csinálja,ez az igazság!
Hova került a világ.
2011. július 11. 11:18 #477
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

Te most tényleg elmondom,amit gondolok:utálom,ha valaki azért hordja le a másikat,mert utálja,itt is:Miley k...a,jaj hagyjátok már abba,mert a köinyökömön jön ki,azt hiszitek selike tökéletes,azért mert nem tudtok a botrányairól,ami még nem lepte el a világhálót,képzeljétek,attól még lehet,én és mások is mondhatnák sellykétekről bármi rosszat,de senki nem teszi,mert minek,ha egyszer nem is igaz,minden selena fan olyan nyápic nyálas,mint maga sel,meg a fiúnak nevezett büdös "barátja"-hiába hiszitek azt,h azért mert Miley ilyen,azért gonosz,nem,ő már nem képviseli az 5éveseket,mint selena,Miley éli az életét,úgy ahogy van,sel meg bármi áron azt akarja,h róla szoljon minden,Miles adakozik,árvaházakba jár,segit,és közmunkát is végez,most is,azt a pénzt,amiből az egyik koncertje lement,ha jól tudom Chilében,azt a pénz a "Segits nekünk" elnevezesű árvaháznak adományozta,selenáról csak annyit tudtok,h adományozik,de hogy kinek-minek-hol-mikor arról nem beszélnek,mert ő a Disneyninél maradt,és ha "adományozik is,csak azért,h nőljön a népszerűsége,mert csináltak belőle egy reklámfogást!Nem érdekel,ha vitatkozni fognak velem a selena fanok,de mindenki tudja,h igy van,csak nem akarjátok ti selfanok elhinni,mert azt hiszitek,ő tökéletes,és ha vannak is hibái,nem nagyok,nem ismeritek selt a való életben,én sem Mileyt,de azért Miley sokkal feljebb jött,amig Selena leragadt a 15-16 évesek alacsony szintjén!
Mileyt a világ úgy ismerte meg,h ő a nagy és gyönyörű HM,de mára mindenki Mileynak ismeri,mert ő kitört,és bármi is van vele,boldog,és örül,h nem olyan kis álszent p***a mint "riválisa",aki szánalmas és gyenge!
"Énekhangja" selnek:0% alatt
Szinészi teljesitmése 1%
sZIMPÁTIA 0% alatt
Mert lehet,h Mileyra sem fognak emlékezni öt év múlva,de selenára sem,viszont Mileyra úgy fog mindenki emlékezni,h:aki erős volt és őszinte,adakozó és kedves,kinek a erős és gyönyörű hangja bejárta a világot,szinésznőnek pedig fenomenális smileeee.gif
selre igy:ez?szinsznő?énekesnő?még rendes kedves embernek sem mondanám,nem hogy szinésznőnek meg énekesnőnek,biztos mindenhol ahol csak járt megsüketültek az emberek!
Na már várom,h támadjatok,de nem fogtok érdekelni,mert ez az én vélményem,és nem érdekela,aki azt veszekedni fog velem tongue.gif
2011. július 11. 14:39 #478
Kiaraa
Kiaraa
game over™

Státusz"A bűneimet nem akarom jóvá tenni,inkább gyere kicsi velem rózsát szedni."
Hozzászólás: 1042
Csatolások: 2
Azonosító: 145209
Hát,Selena olyan mint egy 16 éves.Pedig nem az...De lehet,hogy jobb lenne ha inkább ilyennek maradna meg mint,hogy olyanná váljon mint Miley.Nincs semmi bajom Mileyel,csak ahogy a 18-at betöltötte egyből átváltott a kedves Hannah Montana-s Mileyból egy teljesen más stílusba.Remélem Sel nem fogja ezt csinálni...
2011. július 11. 14:42 #479
Kiaraa
Kiaraa
game over™

Státusz"A bűneimet nem akarom jóvá tenni,inkább gyere kicsi velem rózsát szedni."
Hozzászólás: 1042
Csatolások: 2
Azonosító: 145209
Orsi.Miley26 nem mondta senki,hogy Selena Gomez hibátlan.De annyit valjunk be,hogy Miley sem egy kis angyal.És ha azt nézzünk már nagyon kevés sztárt lehet találni aki nem keveredett még botrányba...
2011. július 11. 15:21 #480
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

Kiaraa:én nem mondtam olyat,h Miley hibátlan!De hidd el,én tudok egy selena botrányt!
ha gondolod,elküldöm a linket is smileeee.gif
Igen,Miley elkezdett haladni egy szintel feljebb,miért,Miley milyen?Már elmondtam,azért,mert valaki vadabb zenét csinál,vgy nem úgy öltözködik,ahogyan a többségnek tetszene,attól még nem k....a!
Azért mert felnőtt,ő soha nem volt Hannah Montana,az csak egy szerep,értsétek már meg.Hannah M. a valóságban nem létezik,az csak egy film,ill sorozat volt!
Nekem is hiányzik a sorozat,de örülök,h Miley megszabadult Hannahtól,mert igy megismerhetik őt!
Amúgy KÖZLÖM MINDEN SELENA FANNAL,H SELIKÉTEK AZÉRT NEM CSINÁL SEMMI BOTRÁNYOSAT,MERT RÖGTÖN KIRŐGNÁK A DISNEYTŐL!
Miley pedig mert olyat csinálni,ami a Disneynek nem tetszett,és passz,elbocsájtották,és nem is bánom,mert mindenki,aki a Disneyben kezdi,ott marad,és a süllyesztőben végzi!
28 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok