Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. július 06. 10:41
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Szerintem a ez nem majmolás vagy ilyesmi szerintem annyi ez az égesz hogy a sorozatát nem akarja tovább folytatni és ő is kapott egy nagyon jó film ajánlatot és elfogadta .
2011. július 06. 10:53
szerintem sel nem utánozza mileyt, aki mostanában egyre gyerekesebben viselkedik.. majd ha ő is félmeztelenül vonaglik a színpadon és butábbnál butább dalocskákat énekel azt mondom sel is megőrült..
2011. július 06. 10:53
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Jessica99:De nem érted meg,h a ruhákat nem Miley választja,hanem a sytlistja adja neki,ez egy,kettő,de minden "sztár" már fölnőtt csal jb és sg nem,úgy viselkednek az utcán,mint két ovis.Látod,Selena a jókislány,honnan tudod,h nem drogozik,attól mert nincs a világhálón még lehet,meg nincsenek a neten a meztelen képek,attól még csinálhat ilyeneket,sőt,van is pár,Demivel meg a Jonasal az élen.Te Sellykédről csak azt tudod,ami jó,de azt,ami rossz,az nem érdekel téged,mert nem akarod elhinni!Nem azért "szidom" hanem azért,mert az nevetséges,amit ő csinál,és az meg kabaréba illő,ahogyana,akár egy elsős véded őt!Ő sem tökéletes,és Miley sem az,de annyi külömbséggel,h Miley egyedi,selena meg koppintja őt!Még a "vak" is látja,h Sel utánozni akarja!Mind1 lenne ha kikiálltaná a világnak -Emberek,én olyan akarok lenni mint Miley,utánzom őt"!
De miért gondolod,h a hibákat keressük a te imádott Selenádban?Ő neki is vannak hibái,és úgy gondolom,ez emberi dolog.Mi senkit sem bántuk,csak el mondjuk a kész tényeket,amik vannak!Selenát beállitották akis habos-bnabos kislány szerepébe,h ő soha nem lehet rossz!
Képzeld,Miley még azt sem engedi,h irányitsák,neki nem kell prdoucer se senki,csak sminekesek és akik öltöztetik a fellépéseken.Selenát elkapta egy paparazzi,mikor veszekedett,és azonnal elkezdett mosolyogni a kamerába,mikor Miley kijött egy boltból,őt is elkapta egy paparazzi,de ő eltolta a kamerát!
Ő bátor,és nem fél a róla szóló pletykáktól,mint Selena!
De miért gondolod,h a hibákat keressük a te imádott Selenádban?Ő neki is vannak hibái,és úgy gondolom,ez emberi dolog.Mi senkit sem bántuk,csak el mondjuk a kész tényeket,amik vannak!Selenát beállitották akis habos-bnabos kislány szerepébe,h ő soha nem lehet rossz!
Képzeld,Miley még azt sem engedi,h irányitsák,neki nem kell prdoucer se senki,csak sminekesek és akik öltöztetik a fellépéseken.Selenát elkapta egy paparazzi,mikor veszekedett,és azonnal elkezdett mosolyogni a kamerába,mikor Miley kijött egy boltból,őt is elkapta egy paparazzi,de ő eltolta a kamerát!
Ő bátor,és nem fél a róla szóló pletykáktól,mint Selena!
2011. július 06. 10:57
(bár ezen nem akarok vitázni.. mileyt utálom, ez a véleményem, selt kedvelem, de nem nevezném magam nagy rajongójának)
2011. július 06. 11:00
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Sissi112:amm,miért nem szereted Mileyt,vagy úgy már rögtön utáltad?
2011. július 06. 11:29
|
|
5 éve,és 5 évea példaképem 
te miért nem szereted már?
te miért nem szereted már?
2011. július 06. 12:48
|
|
értem...
2011. július 06. 12:56
Idézet (CB11 @ 2011.07.05. 20:21)
háát..ha erre való,hogy kritizáljunk,akkor én is csak leírtam amire gondoltam!
igazad van..tudom...de én nem vagyok sem Selena sem Miley fan!:S..csak Selena-t mint színészt,Miley-t meg mint énekesnőt tehetségesnek tartom.
én nem vagyok fanatikus!
csak..szerintem is nevetséges hogy állandóan a másikat oltogatják...csak hátha valaki megérti amit írok..és szerettem volna ha pár embert rá tudok venni hogy nincs értelme másokat bántani...de lehet h igazad van num1Kolosszus,és nem kéne igazságot tennem..=6..na mindegy..én csak jót akartam ezzel,nem bántani!senkit!!:S...
Nem, ezzel nem arra céloztam, hogy te biztos azért véded őket, mert szereted őket (hiszen nemegyszer írtad, hogy egyiküket sem szereted igazán), csak arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogyha valaki együgyűen akar viselkedni, az úgy is fog, és ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, de azok, akiknek van esze (ha szabad ilyet mondanom, akkor köztük te meg én) nem vesszük figyelembe ezeket az értelmetlen álláspontokat.
2011. július 06. 16:28
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
Mi az hogy Sel Miley útját járja???
azért mert Selena ugyanúgy műsorvezetője volt a Much Music Video Awardsnak mint Miley??? Meg most Istenem, az mióta majmolás, hogy Selnek is olyan komoly kapcsolata van, mint Miley-nak??? Atyaisten!! Hogy lenne ez utánzás???
azért mert Selena ugyanúgy műsorvezetője volt a Much Music Video Awardsnak mint Miley??? Meg most Istenem, az mióta majmolás, hogy Selnek is olyan komoly kapcsolata van, mint Miley-nak??? Atyaisten!! Hogy lenne ez utánzás???
2011. július 06. 18:37
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Persze, ha nagyon erőlködünk, lehet némi hasonlóságot felfedezni, de ez így nagyon erőltetett, ugyanis Miley azért elég értelmes, gondolkodó lény, és magától szerezte meg a millióit, Selenena feneke alá meg odatolta a gazdag Papa, mama. Komoly kapcsolat! Hah!!! Ez nevetséges. Miley-nak lehet, de hogy Selenának biztos nem...!!!! Komoly kapcsolat, naon kemény!!!!! Erőltetett, nem hasonlítanak semmiben!!!!
2011. július 06. 20:00
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
num1Kolosszus: értem én!
..köszi.
..xD..lehet ilyet mondani hisz ez egy tény volt,párdon!LoL:)
:$ csak vicceltem..
..rendben..akkor nem foglalkozom velük,kiv akkor mikor már durvul a helyzet!
...én ilyen vagyok..:$..bocsi..
..Próbálom mindenkiben meg keresni a jót..hisz Michael Jcakson-on nőttem fel,vagyis növök fel!
ŁŁ..de nem mondtam semmit,a végén arra lyukadunk ki,hogy MJ-t kezdik el kritizákkal bombázni,szval..:S...mind1..:)puszii.
2011. július 06. 20:21
|
|
ladygagagfun:totál iagazad van,na de Barby5 itt csak Sel utázonna Mileyt.Mert Selena Miley útán volt műsorvezető,és nem egyszer leirtam már,h miért,de akkor még1x:Miley jobb,és azt akarják,h Selena is olyan legyen,csakhogy soha nem lesz olyan!Van Mileson kivűl sok "sztár",de a mostani tizenévesekből csak Miley adja az igazi önmagát!
Selena úgy utánozza Miley,hogy:Miley kilépett a Disneytől,Sel is,Miley dolgozott a Rock Maffiával,most ő is,Miley kiparódizálta jb(AKIT UTÁLOK),most ő is "sztárokat" szivat meg,aztán a sorozatban is,Mileyhoz odaköltözött Lilly,aztán Alexhez Harper ment lakni!Miley műsörvezető volt,Sellyke is az akart lenni!
Miley felúlmúlhtalan,és egy olyan tehetségtelen lény,mint a ti Szelinátok soha nem fogja utólérni!
Selena úgy utánozza Miley,hogy:Miley kilépett a Disneytől,Sel is,Miley dolgozott a Rock Maffiával,most ő is,Miley kiparódizálta jb(AKIT UTÁLOK),most ő is "sztárokat" szivat meg,aztán a sorozatban is,Mileyhoz odaköltözött Lilly,aztán Alexhez Harper ment lakni!Miley műsörvezető volt,Sellyke is az akart lenni!
Miley felúlmúlhtalan,és egy olyan tehetségtelen lény,mint a ti Szelinátok soha nem fogja utólérni!
2011. július 06. 20:27
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
meg ígértem h nem reagálok ilyenekre,de ezt muszály..párdon....
Orsi.Miley26: ugye tudod hogy ez hülyeség amit írtál?!
''Mileyhoz odaköltözött Lilly,aztán Alexhez Harper ment lakni!..' mert a forgatókönyvet nem Selena és nem Miley írja..
..jóó..lehet hogy van némi hozzászólásuk,de..nem hinném hogy ez ide tartozna!=/ Hisz nem ők rendezik ezt az egészet,ők csak eljátszál!
..de ne bunkóságnak vedd,én csak szóltam.
Orsi.Miley26: ugye tudod hogy ez hülyeség amit írtál?!
2011. július 06. 21:42
|
|
"mert a forgatókönyvet nem Selena és nem Miley írja....jóó..lehet hogy van némi hozzászólásuk,de..nem hinném hogy ez ide tartozna!"
Csak,hogy tudjad,nagyon is beleszólhatnak,mert ez áll a szerződésben!
Csak,hogy tudjad,nagyon is beleszólhatnak,mert ez áll a szerződésben!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: