nem hiszem, hogy Selena követni akarná Mileyt, mivel állandóan azt hangoztatja, mennyire elege van már abból, hogy Mileyhoz hasonlítgatják. azt sem hiszem, hogy a munkájával nem az a legfőbb célja, hogy a rajongóit boldoggá tegye. mellesleg az nem valami jó viszonyítási pont, hogy mindkettőjüknek van barátja.
egyetértek vikesz22-vel.
Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. július 05. 15:21
2011. július 05. 16:50
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
kovicseni14:a linket felesleges volt elküldeni,mivel a Miley and Mandy show hamarabb indult ez egy,kettő,h amit Demi és Selena csinál,az megjátszás!
"Álszent"-most ugye tudod,h hülyeséget irtál igaz?
Vagy fogalmad sincs arról mi az az álszent!
"Álszent"-most ugye tudod,h hülyeséget irtál igaz?
Vagy fogalmad sincs arról mi az az álszent!
2011. július 05. 16:52
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
szemese:most nem rosszból irom,de midnenki jobban szereti a vadabb stilust,és lehet,h ott nálatok magyarországon sokan szeretik,de amerikában mindenki utálja,mert csak megjátsz magát,Miley sem a kedvencuk,de Mileyt 51%,Selenát meg csak 49%ban szeretik.
Én Mileyra akarok hasonlitani,és már lassan olyan is vagyok mint ő!
Soha nem leszek olyankis álszentke mint a ti kis szeliinátok!
Én Mileyra akarok hasonlitani,és már lassan olyan is vagyok mint ő!
Soha nem leszek olyankis álszentke mint a ti kis szeliinátok!
2011. július 05. 16:59
|
|
Miley nem őrült
csak ez az egyénisége,Sellyke meg koppintani akarja
2011. július 05. 18:37
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
Háát..én nem vagyok nagy Miley és Selena fan,de..nem értem,miért kell állandóan kettőjüket hasonlítgatni,és kritizálni.Én meg mondom őszintén mindkettőt szeretem,de Miley-nak és Selena-nak is van hibája.Szerintem Selena sokkal de sokkal jobb színész mint Miley,és Miley sokkal de sokkal jobb énekesnő mint Selena.
Nem értem,miért kell a másikat meg bántani azzal hogy rossz kritikát írtok kedvencéről.=/ Egyáltalán nincs semmi értelme.Igaza van néhányatoknak,másik 2 sztárt is ha össze hasonlítotok,találtok bennük min.5 hasonlóságot!!Hát ISTENEM!Selena és Miley kb egyidősek.Ugyan az érdekelheti mindkettőjüket.Azért mert a másik kicsit előbb kezdte azt,lehet hogy ő akkor kapott bátorságot kipróbálni.Vagy ha ez a pletyka igaz,hogy Selena utánozza Miley-t,akkor lehet úgy is felfogni,hogy Selena egyik példaképe Miley..vagy hogy mikor meg látja hogy Miley azt csinálja ,vagy akár ki,kedvet kap ő is hozzá.Vagy hogy Miley inspirálja Selena-t.Könyörgöm!!Fogjuk már fel ezt az egészet pozitívan!..ne csak a rossz oldalát nézzétek az egésznek..Gondolkozzatok kicsit!!...biztos vagyok benne nem vagytok buták,és ilyen értelemben is fellehet fogni az egészet!'Miley Cyrus inspirálja Selena Gomaz-t!'Ennnnnnnyi...nem értem miért kell ekkora felfordulást csinálni az egészből..gondoljátok magatokat a helyükbe..akár melyik helyébe és lássátok be,nem olyan jó dolog ilyen kritikákat kapni állandóan!Nem vagyok egyikőjük pártján sem,mondtam hogy nem vagyok nagy fan,de szeretem őket.Amit csinálnak....Fiatal,felnőtt lányok..gyönyörűek,és ők is emberből vannak.A saját hibáinkból tanulunk,ahogy ők is.Ebben az esetben Selena,de szerintem nem igaz ez a pletyka...mondtam..pozitívan fogjátok fel és kész!!!....
2011. július 05. 19:41
|
|
srékavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 330 Csatolások: 35 Azonosító: 141360 offline
|
Én sem fogom senki pártját és Cb11 - nek totál igaa is van de aogy olvastam az előbbi comikat ugylátom h Miley botrányairól elfeledkeztek mígy Slenának egy se volt ugyh... Én szeretem Mileyt is de nem gondolom h e miatt lekéne nézni Selenát sztem ha valakinek ez nyitotta fel a szemét ( ez a rosszindulatú cikk) akkor annak csak gratulálni tudok. Miley és Selena nagyonjók abban amit csinálnak és példásan helyt álnak mindenben ugyhogy tényleg ne kritizáljátok őket
2011. július 05. 20:12
Idézet (CB11 @ 2011.07.05. 18:37)
Nem értem,miért kell a másikat meg bántani azzal hogy rossz kritikát írtok kedvencéről.
Arra való a nyílt fórum, hogy megosszuk a gondolatainkat. Nyilván vannak itt kulturálatlan emberek, akik nem képesek normálisan megfogalmazni a gondolataikat, de őket meg le kell kakilni
Az pedig, hogy a Miley rajongók szidják a Selena rajongókat, és fordítva... komolyan mondom, nevetséges. Elkezdek olvasni egy kommentet, egész szimpatikusnak tűnnek a leírottak, aztán rájövök, hogy azért, mert az írója megszállott anti-Selena vagy anti-Miley fanatikus. Nevetséges...
2011. július 05. 20:21
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
háát..ha erre való,hogy kritizáljunk,akkor én is csak leírtam amire gondoltam!
igazad van..tudom...de én nem vagyok sem Selena sem Miley fan!:S..csak Selena-t mint színészt,Miley-t meg mint énekesnőt tehetségesnek tartom.
én nem vagyok fanatikus!
csak..szerintem is nevetséges hogy állandóan a másikat oltogatják...csak hátha valaki megérti amit írok..és szerettem volna ha pár embert rá tudok venni hogy nincs értelme másokat bántani...de lehet h igazad van num1Kolosszus,és nem kéne igazságot tennem..=6..na mindegy..én csak jót akartam ezzel,nem bántani!senkit!!:S...
2011. július 06. 09:41
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Szerintem is eléggé hasonlít Selly karrierje Miley-éhoz, de Miley kicsit rosszkislányosabb ezért nem utánozza....illetve nem tudja leutánozni..
2011. július 06. 10:33
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
Orsi.Miley26 attól lesz valaki felnőtt ha harisnyakötőben meg ilyen olyan hiányos ruhákban lép színpadra? Lehet hogy Miley megváltozott és kezd felnőttesebben viselkedni, de ez nem azt jelenti, hogy a többi sztár még nem nőtt föl. Csak azért tartod Selt ,,nem felnőttnek" mert még mindig nem botrányos, nem drogozik, nincsenek róla meztelen képek? Én szeretem Mileyt is és Selenát is ezért ezzel nem Mileyt akarom megbántani, mert az ő élete, az ő karrierje. És igazad van. Miley felnőtt. Csak nevetségesnek tartom hogy itt szidod Selenát csak azért, mert fanatikus Miley rajongó vagy! Mér kell megbántani ezért a Selena rajongókat? Gyerekes hogy állandóan a hibát keresitek Selben, és ezzel megbántotok másokat.És lehet hogy neked Selly tehetségtelen, de nekem meg még sok más embernek nem! Az meg hogy azt írtam hogy Miley nyomába se ér Selnek az meg az én véleményem. De nem vitatkozok tovább, nem akarok beállni a sorba!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: