Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. július 04. 11:49
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
úristen gyerekek... már lassan háború lesz itt... Mindenki a mellett áll ki akit jobban szeret... van abban igazság hogy Selena kezdi kicsit utánozni, DE abban is neki is fel kell nőnie egyszer!
és valamit tisztázzunk! Miley nem a botrányiról híres... vizipipázott: és akkor mi a f* van? ahogy minden kamasz szokott mert jó dolog.
voltak képei amin kicsit kevesebb ruha volt rajta: nézzetek bele a telefonotokba utána szóljátok le.
nah szóval ennyi! az hogy valaki jobban szereti az egyiket a másiknál nem jelenti azt hogy rögtön le kell szólni a másikat! vagy épp azt mondani rá hogy egy senki!!!! köszi puszi ♥
és valamit tisztázzunk! Miley nem a botrányiról híres... vizipipázott: és akkor mi a f* van? ahogy minden kamasz szokott mert jó dolog.
voltak képei amin kicsit kevesebb ruha volt rajta: nézzetek bele a telefonotokba utána szóljátok le.
nah szóval ennyi! az hogy valaki jobban szereti az egyiket a másiknál nem jelenti azt hogy rögtön le kell szólni a másikat! vagy épp azt mondani rá hogy egy senki!!!! köszi puszi ♥
2011. július 04. 12:09
Szerintem hasolít a karierjük de Mileynak van hangja visszon Selenának nem nagyon!
2011. július 04. 12:15
|
|
HPfangirls_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 154161 offline
|
Az tény és való,hogy egyiket sem tartom nagyra.És én is észrevettem Selena bizony utánozza Mileyt!De Szájrusz kisasszonyt sokkal tehetségesebbnek tartom,mint őt.
2011. július 04. 13:33
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Szerintem ilyen párhuzamokat nem csak kettejük közé lehet húzni. Elég sok Disneys sztárnak hasonló a karrierje (színészként kezd, aztán énekelget, majd filmszerepet kap...). Lehet, hogy Selena tényleg szeretne hasonló karriert, mint Miley-é, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy utánozza.
2011. július 04. 15:34
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
én selenat jóban kedvelem
2011. július 04. 18:57
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
A Dizni sztár az Dizni sztár-pár év múlva mindketten mennek az aprítóba vagy botrányhősnők lesznek.Főleg Májli Szájrúzs fog eltűnni,de azt se bánnám,ha Szeliná is örökre eltakarodna a vászonról,a TV-ből,a zenetévékből, a jutúb-ról,az újságokból meg a médiából.Két h*ly* egy pár.
2011. július 04. 19:15
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
selena jobb:)
2011. július 04. 20:33
Hajrá Selena ha Mileynek sikerült neked miért ne sikerülne.
Legnagyobb rajongód Petra
Legnagyobb rajongód Petra
2011. július 04. 20:34
fajagirl én úgy vélem Selena megse próbálta a rosszaságát követni Mileynek.
2011. július 04. 20:36
öö vampen senki nem mondta hogy utánozza selena mileyt
2011. július 04. 20:39
Idézet (Nusii @ 2011.07.04. 11:49)
úristen gyerekek... már lassan háború lesz itt... Mindenki a mellett áll ki akit jobban szeret... van abban igazság hogy Selena kezdi kicsit utánozni, DE abban is neki is fel kell nőnie egyszer!
nah szóval ennyi! az hogy valaki jobban szereti az egyiket a másiknál nem jelenti azt hogy rögtön le kell szólni a másikat! vagy épp azt mondani rá hogy egy senki!! köszi puszi ♥
nah szóval ennyi! az hogy valaki jobban szereti az egyiket a másiknál nem jelenti azt hogy rögtön le kell szólni a másikat! vagy épp azt mondani rá hogy egy senki!! köszi puszi ♥
Én 15 éves vagyok (egész pontosan holnap leszek 15), de azokon az eseteken kívül, amikor kipróbáltam őket, sohasem gyújtottam sem cigarettára, sem vizipipára, és nem fogyasztottam alkoholt. Nem kell ilyen dolgokat csinálni, ahhoz, hogy "menő" legyen az ember (ezzel nem azt mondom, hogy én az vagyok). Az, hogy hétvégén kinek a hányásában fetrengtél, meg hány jött-ment valamid volt, amit a pasidnak nevezel, nem tesz nagyobb lánnyá, szerintem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: