Selena Gomez Miley Cyrus útját járja?
2011. június 29. 23:23
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ez hülyeség!Jajj hátha egyszer felkérik,hogy szerpeljen itt meg itt..meg gondolom nem más dalát foghák nyomatni a Monte Carloban ha egyszer ott van egy énekes..És attól,hogy elkezdett nőiesedni egyantalán nem hasonlít Mileyra..Attól,hogy már másfajta ruhákat vesz fel meg sminkeli magát..úú mivan ezt nem csinálhatja?De legalább nem löki el a kisseb rajongóit magától mint Miley..És ugyanmár manapság minden dal a szerelemről és a pasizásról szól,nem csak Mileynak vannak ilyen számai..
2011. június 29. 23:39
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Annyi a közös bennük, hogy mind a ketten tinisztárok és egyszer csak felnőttek. Csak amíg ezt Miley erőszakosan akarta elfogadtatni a világgal, addig Selenán azt vettük észre hirtelen, hogy hé ez a lány kész nő lett.
Az életpályája meg sok híres embernek hasonló, kár hasonlítgatni őket. Selena nem könyörgött film szerepekért, hogy "adjatok már egy főszerepet és az én számaim legyenek benne, mert Miley is így csinálta".
Az életpályája meg sok híres embernek hasonló, kár hasonlítgatni őket. Selena nem könyörgött film szerepekért, hogy "adjatok már egy főszerepet és az én számaim legyenek benne, mert Miley is így csinálta".
2011. június 30. 00:24
|
|
cukki11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 142604 offline
|
Amúgy ha jobban megnézitek Selenának nincs is hangja! csak számítógéppel van megcsinálva.... Miley viszont az én véleményem szerint többre viszi/vitte mint Selena!
2011. június 30. 01:18
|
|
Romillyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.01. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 150348 offline
|
OMG!!! -.- nem védeni akarom Selenát(bár nincs miért), de ez hatalmas marhaság!
Rajta! Miért nem soroljuk fel még a hasonló életsorsú sztárokat?-.-
/Amúgy meg: komoly kapcsolat Justin Bieberrel x'D/
Rajta! Miért nem soroljuk fel még a hasonló életsorsú sztárokat?-.-
/Amúgy meg: komoly kapcsolat Justin Bieberrel x'D/
2011. június 30. 07:21
|
|
Hoowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 133627 offline
|
Miley sokkal komolyabb lány mint Selena!
Miley sokkal többre fogja vinni mint Selena zeneileg mivel Miley új albumát nem másik 6 ember írta! Selena mostani számait Katy Perry, Britney Spears, Pixie Lott, Dr. Luke, Toby Gad, és a Rock Mafia írta Ő EGYET SEM meg lehet nézni a youtube csatornáján (youtube.com/selgomez ) saját maga vallja be hogy ki írta a számait szal ennyit a tehetségéről. Miley maga írja a számait és hangszereli is! És most jöhet a sok 12 éves fujjogni rám
:D:D
Miley sokkal többre fogja vinni mint Selena zeneileg mivel Miley új albumát nem másik 6 ember írta! Selena mostani számait Katy Perry, Britney Spears, Pixie Lott, Dr. Luke, Toby Gad, és a Rock Mafia írta Ő EGYET SEM meg lehet nézni a youtube csatornáján (youtube.com/selgomez ) saját maga vallja be hogy ki írta a számait szal ennyit a tehetségéről. Miley maga írja a számait és hangszereli is! És most jöhet a sok 12 éves fujjogni rám
2011. június 30. 07:51
|
|
csdorka6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 198 Csatolások: 561 Azonosító: 153858 offline
|
PankaaFruit teljesen igazad van ja es hogy akkor nem tesznek megjegyzest amikor selenat utanozza valaki de amikor a tokelykisasszonyt akkor hat persze legyen o mindenki kedvence nem erdekel de hogy en nem fogom a megvaltoztatni a dontesemet az is bisztos
2011. június 30. 08:24
attólmég, hogy összeszedik miben hasonlítanak, meg van barátjuk, meg milyen filmekben szerepeltek és mikor, és milyen zenék vannak benne, az nem azt jelenti, hogy Selena Miley-t akarja utánozni, vagy bármi, csak a producerek meg akik ilyet csinálnak még, azok csinálják meg, Selenának köbö semmi beleszólása nincs, de van, de azért nemannyi
)) és nemhiszem, hogy utánozná Miley-t vagy valami.
és Selenának nem a Monte Carlo az egyetlen filmje amiben főszereplő ..
és Selenának nem a Monte Carlo az egyetlen filmje amiben főszereplő ..
2011. június 30. 09:03
Énis észrevettem,de szerintem Selena nem lesz olyan mint Miley.
2011. június 30. 09:08
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
háát.:SS
van egy ruha ami átlátszó,Miley-nak is olyan van,és Ő vett alá meltartót,viszont Sel nem.:SS
és Selnek semmi tehetsége,egyáltalán nem egyedi,és mindig azokkal jár aki abban a pillanatban a legfelkapotabb.és Miley már most sokkal többre vitte.:SS na erről ennyit..:SS sztem nem kell folytatnom,és milz fényévekkel szebb,az 1000%.napusszcsáá.:DDD
van egy ruha ami átlátszó,Miley-nak is olyan van,és Ő vett alá meltartót,viszont Sel nem.:SS
és Selnek semmi tehetsége,egyáltalán nem egyedi,és mindig azokkal jár aki abban a pillanatban a legfelkapotabb.és Miley már most sokkal többre vitte.:SS na erről ennyit..:SS sztem nem kell folytatnom,és milz fényévekkel szebb,az 1000%.napusszcsáá.:DDD
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 30. 09:21
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Ez az összehasonlitgatás annyira béna, könyörgöm!! Selenának annyi köze van Mileyhoz, hogy mindketten a Disneytől rajtoltak, semmi más hasonlóság nincs köztük. Miley tehetsége a génjeiből ered (Dolly Parton, Billy Ray Cyrus), Selena viszont egy szerencsés kiscsaj, akinek sikerült bekeverednie a Disney világába.
Miley mindig tehetségesebb és eredetibb lesz, mint Selena.
Miley mindig tehetségesebb és eredetibb lesz, mint Selena.
2011. június 30. 09:37
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
Egy szinten vannak!!!!
2011. június 30. 09:43
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
szerintem ez hülyeség mert annyi közös van bennük max, hogy volt egy Disneys sorozatuk és, hogy mindketten énekelnek aztán ennyi. szentem ez hülyeség, és Miley úgy is többre vitte mint Selena (már most) szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 30. 09:49
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Szerintem jó hogy követi az útját, de azért legyen saját útja is!
2011. június 30. 10:09
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
és ha JB nem lenne selenyával akk tuti h nem ő lett volna a műsorvezető.-__-'' és egy kis ribanc ez a selenya.. ha hawaii-os képeken meg a fél khm..izéja kinn van.:SS(nem a seggére gondolok.xĐĐ)
2011. június 30. 10:15
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Azért nem kell ler*bancozni egyiket sem, mert mindkettő fantasztikus lány és, aki nincs tisztában azzal a szóval, hogy mi is az a r*banc, az kérdezze meg apucit-anyucit!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.