Érkezik Veca világa
2011. június 29. 15:28
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Nekem már megvannak a jegyek...
2011. június 29. 15:37
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
LULUPeas, ez a te véleményed...Szerencsére az emberek többsége nem így gondolkodik.És Veca egyáltalán nem akarja magát görcsösen megszerettetni, elég nagy tévedésben élsz...És egyébként tájékoztatlak, h Veca az apját kitiltotta a studióból az X-Faktor alatt, nehogy azt mondják h csak miatta tart ott ahol...Egyébként meg egy valamit nem értek, Wolf Kati és a Summer lányk apja is a zenében dolgozik, és velük szemben alig hallani (na jó talán a Summerről) azt h az apjk nyomja...Veca apja már rég nincs zenei pályafutása élén, de hiába, attól h egykor ott volt, rögtön gyanúsítani kell Vecát h az apja tolja...
2011. június 29. 15:41
|
King Beyonceúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 314 Azonosító: 153863 offline
|
Aranyos és őszinte ember Veca minden egyes szám amit elénekel csodálatossá teszi az egyedi csodálatos hangja.Kíváncsian várom a fergetegesnek ígérkező koncertet!!
2011. június 29. 15:42
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
nekem ez a csaj olyan műnek tűnik...lehet hogy tévedek,de nekem minden szava olyan álszent benyomást kelt...Sajnálom ha ezt rosszul gondolom...A hangjáról meg annyit,hogy szép,erőteljes,de néha orrhangja van és ez a folyamatos hajlítgatás(nekem nem jön be). A Most múlik pontosan című dalt pedig tényleg gyönyörűen adta elő. Szóval nem az éneklése miatt nem szeretem,egyszerűen nem szimpatikus nekem és kész. A londoni koncertjéhez és a lemezéhez pedig sok sikert, ugyanis nem kell rosszindulatból lehordani,remélem sok sikere lesz...
2011. június 29. 15:43
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
IMÁDOM.♥
2011. június 29. 15:51
|
|
|
zavodni: nem azért mondom, mert szeretem, de Veca az egyik legőszintébb sztár manapság.Az ő szavaival élve: mocskosul őszinte
És Geszti erre azt mondta, h van is gond belőle...
2011. június 29. 15:55
agotakolumban! Ne bizonygass már mindenkit az igazadról!
Lehet, h Veca hangja nagyon szép,erőteljes, de attól még lehet álszent. És is úgy látom, h nem őszinte. Nem tudom, miért, megpróbáltam kedvelni, de nem ment, és ennyi. Nem erőltetem a dolgot.
Azt meg, h az apja tolja, nem véletlen mondják.
Lehet, h Veca hangja nagyon szép,erőteljes, de attól még lehet álszent. És is úgy látom, h nem őszinte. Nem tudom, miért, megpróbáltam kedvelni, de nem ment, és ennyi. Nem erőltetem a dolgot.
Azt meg, h az apja tolja, nem véletlen mondják.
2011. június 29. 16:04
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
nahh már csak ez hiányzott...
2011. június 29. 16:16
|
|
|
Thora-90, csak az igazamat mondom, mert felháborít, ha valaki elfogultságból, vagy irigységből vagy mit tudom én miből fakadóan teljesen más képet alkot róla, mint amilyen...
2011. június 29. 16:31
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
egyetértek zavodnival
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: