Lady Gaga adakozóktól sikkasztott?
2011. június 29. 12:03
Ez a hülyeség több sebből is vérzik:
1.: Minek lopna ha Amerika egyik leggazdagabb énekesnője?
2.: Mi az isten köze van a cégnek Gagához?
3.: Van valami kézzel fogható bizonyíték vagy csak üres gyanúsítgatás folyik?
1.: Minek lopna ha Amerika egyik leggazdagabb énekesnője?
2.: Mi az isten köze van a cégnek Gagához?
3.: Van valami kézzel fogható bizonyíték vagy csak üres gyanúsítgatás folyik?
2011. június 29. 12:08
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
nem tudom kifejezni szebben ezen ügyvédi irodával kapcsolatos jelzőm: szarrágok
2011. június 29. 12:09
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Na meg, Gaga már nyilatkozott is. Gaga azt mondta, hogy a karkötők nem az ő hatásköréhez tartoznak, ő csak a formát és a nevét adtaa dologhoz, hogy a cél előrébb jusson. De azt is tujda, hogy minden cent a rászorulókhoz került.
Illetve mi a jó életért tűntették volna ki Japánban, ha eg csomó pénzt lezsebelt?! Álljanak már meg.
Illetve mi a jó életért tűntették volna ki Japánban, ha eg csomó pénzt lezsebelt?! Álljanak már meg.
2011. június 29. 12:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.06.29. 12:09)
Gaga azt mondta, hogy a karkötők nem az ő hatásköréhez tartoznak, ő csak a formát és a nevét adtaa dologhoz, hogy a cél előrébb jusson.
Ezek szerint akkor a díjat sem érdemelte meg. Erről ennyit.
Ezt mondom mindig, hogy nem ők szervezik ezeket a jótékonykodásokat meg nem maguktól állnak a jó ügyek mellé, csak az arcukat adják hozzá, mert rajtuk keresztül több mindenkihez eljut a dolog. Ezáltal nővekszik az ő népszerűségük a valódi szervezők meg elérik céljukat.
Ez az ügy is jól tükrözi, hogy nincs rálátásuk vagy belelátásuk azok mögé a dolgok mögé amit képviselnek. Nem arról van szó, hogy lopott volna, ezt én sem gondolom, de lehet, hogy valaki aki helyette és a nevében intézte a dolgokat viszont igen. De mivel Gaga nevén fut a dolog ezért őt vették elő és ő válik perelhetővé ha bebizonyosodik a sikkasztás - még akkor is ha nem tudott róla.
Ha a számok igazak, akkor tényleg nevetséges, mert akkor az azt jelenti, hogy (ez csak példa) elkészült 1000 db karkötő
amit 5000 dollárért tudnak eladni darabját 5 dolcsiért, de a szállítása az 1000 db karkötőnek 4000 dollárba került (ugye senki nem gojndolja, hogy bármelyik futárszolgálat vagy szállítócég ingyen dolgozik?) Az ügyvédek szerint ez túlzó amit el is tudok képzelni, hogy 2000 dollár helyett a dupláját számlázták ki - amit vaki zsebretett. Marad 1000 dollár a japánoknak az 5000 helyett - ez lenne a jótákonykodás?
2011. június 29. 12:14
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
nincs semmi szüksége erre a pénzre.. ő a leggazdagabb énekesnő, és ha már gyűjtést szervez nem fog az áldozatoktól lopni ..ott van Japánba már mióta és folyamatosan beszél a segítségről és a kitüntetést meg hogy vette volna át így, hogy megtartott a pénzből ..Gaga nagyon nem ilyen ..max úgy lehetett h elsikkasztottak a pénzből, hogy Gaga nem tudott róla.. semmi oka nincs így lopni h gyűjtést szervez amikor annyi pénze van hogy nincs hova tennie ..
2011. június 29. 12:19
Idézet
ÖRÜLJENEK MÁR HOGY SEGÍT NEKIK VALAKI DE EGY SZARRÁGÓK...
Attól, hogy valakinek más a véleménye, mint nektek MIÉRT KELL LEHÜLYÉZNI ENGEM, VAGY MÁSOKAT? Mi jogotok van ehhez?! Ha én moderátor lennék ti már rég nem lehetnétek itt, csak ugye ezt nem tehetem meg. Ne azokat szidjátok már, akiknek más véleményük van, mint Neked. De irritál ez a viselkedés, nagyon ki tudok rá bukni.
2011. június 29. 12:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.29. 12:14)
Ezt mondom mindig, hogy nem ők szervezik ezeket a jótékonykodásokat meg nem maguktól állnak a jó ügyek mellé, csak az arcukat adják hozzá, mert rajtuk keresztül több mindenkihez eljut a dolog. Ezáltal nővekszik az ő népszerűségük a valódi szervezők meg elérik céljukat.
Ez az ügy is jól tükrözi, hogy nincs rálátásuk vagy belelátásuk azok mögé a dolgok mögé amit képviselnek. Nem arról van szó, hogy lopott volna, ezt én sem gondolom, de lehet, hogy valaki aki helyette és a nevében intézte a dolgokat viszont igen. De mivel Gaga nevén fut a dolog ezért őt vették elő és ő válik perelhetővé ha bebizonyosodik a sikkasztás - még akkor is ha nem tudott róla.
Köszönöm
2011. június 29. 12:21
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.29. 12:14)
_ToTo_, általában nem szoktam veled egyetérteni, de most ebben teljesen igazad van.
2011. június 29. 12:31
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Páran itt írjátok hogy Gaga ilyen-olyan gazdag, pont múltkor olvastam egy interjúban hogy amit megkeres egy koncerttel meg haknival, annak úgy a seggére ver a turnéján hogy csak na! Azért nem két ft ám az a műsor amit ő le rak a színpadra. Persze, nyilván nem is csöves, de én el tudom képzelni hogy az ügynökei úgy intézték hogy jusson az ő zsebébe is, hiszen az arcát adta hozzá. Visszatérve a témához, Gagával szemben szerintem nem fognak pert nyerni, vagy peren kívül elintézik mert azért mégicsak na', milyen fényt vetne ez a karrierjére?!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.