Az interneten való alázás újabb áldozata Taylor Hillridge (Emily Osment) egy csinos 17 éves középiskolás lány lesz, aki áldozatul esik az online zaklatásnak.
Mikor az édesanyjától egy számítógépet kap születésnapjára, örül, hogy az anyjától független lehet. Azonban Taylor egy árulás áldozata lesz, mikor egy honlap oldalára lép. Ezek után nem mer szembenézni a legjobb barátnőjével(Kay Panabaker) és a társaival az iskolában.
A premierje július 17-én lesz az ABC csatornáján.
Cyberbully (2011)
2011. július 04. 17:06
|
|
EmilyFan97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 82 Csatolások: 51 Azonosító: 135532 offline
|
Az új filmjének képei. Szerintem klassz és érdekes film lesz.
2011. július 04. 17:16
|
|
EmilyFan97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 82 Csatolások: 51 Azonosító: 135532 offline
|
Többi kép a filmből.
Én már várom.
Én már várom.
2011. július 18. 15:47
poszter
2013. április 07. 10:49
Jaj de megörültem a fejemnek, mikor megláttam, hogy van egy ilyen topik is.
Nekem tegnap sikerült megnéznem a filmet (ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni Vegas segítségét) és még most is a hatása alatt vagyok. Esküszöm, ilyen filmet még életemben nem láttam (persze jó értelemben). Tényleg a való életről szól, rettenetesen megérintett a történet.. Sajnos az emberek néha nagyon rosszindulatúak tudnak lenni, és csak később jönnek rá arra, hogy mekkora hibát követtek el. Szereplők? Kicsit kitérek Emily-re is, ha már itt vagyok.
Szóval, szerintem ez volt élete legjobb színészi alakítása. Teljesen illett rá Taylor karaktere, remekül játszotta és egyszerűen csak olyan volt, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Ha valaki azt mondja Em-re, hogy tucatszínésznőcske, az nagyon el van tévedve magától, mert Emily pontosan a tehetséges színészek közé tartozik. Megjegyzem, énekelni is tud a drága.
Összességében egy nagyon szívszorító film volt,imádtam minden egyes percét és egy ideig biztos, hogy ott lesz a kedvenceim között.
Nekem tegnap sikerült megnéznem a filmet (ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni Vegas segítségét) és még most is a hatása alatt vagyok. Esküszöm, ilyen filmet még életemben nem láttam (persze jó értelemben). Tényleg a való életről szól, rettenetesen megérintett a történet.. Sajnos az emberek néha nagyon rosszindulatúak tudnak lenni, és csak később jönnek rá arra, hogy mekkora hibát követtek el. Szereplők? Kicsit kitérek Emily-re is, ha már itt vagyok.
2013. december 07. 17:37
Szerintem egy nagyon jó film, és nagyon örülök, hogy Emily - nek adták Taylor szerepét.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

2 felhasználónak tetszik: