Bella Thorne és Zendaya újra riszálnak
2011. június 29. 15:34
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Mindkettő hangja ritka rossz különösen Bella-é. A szám sem tetszik különösebben. Azt meg annyira nem értem, hogy miért kell minden Disney-snek énekelnie. Kezdődött a Hannah Montanaval, - de az ugye eleve erről szólt, szóval oké - aztán ott volt a HSM, még azt is meg tudtam érteni, de pl egy varázslós sorozatba minek kell éneklés? Vagy akár egy olyanba ami a táncról szól. Már annyira unom, hogy minden disneysztár énekelni is kezd, akár van hangja akár nincs. Aztán nem elég, hogy ez az adott sorozatban megjelenik, még külön klip, is kell hozzá. Utána egyből összedobnak egy albumot is, amit persze minden elvakult disneyfan megvesz, akár milyen macsakvertyogás is van rajta. Ezek után pedig irány a turné, és az ember egyből énekesnek mondhatja magát. Hát mondhatom szép.
1 felhasználónak tetszik:
Catherine
2011. június 29. 15:37
Zendaya jobban tenné, ha lelépne, és saját karrierbe kezdene, mert ő színészetben tehetségesebb, Bella meg tök elnyomja a gagyi munkájával.
2011. június 29. 16:02
Nos mit mondhatnék nekem tetszik..Szerintem elég jól sikerült a klip és a zene is.
2011. június 29. 16:04
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Azt hiszem hányingerem lett .Olyan mű az egész mindkét lánynak géphangja van főleg Bellának Egyébként miért van az,hogy a Disneynél nem számít ,hogy valaki tud-e énekelni a lényeg csak az,hogy énekeljen ? Ennyire igénytelenek ?
2011. június 29. 16:09
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Nem rossz !
Bella hangja talán jobb ...és aszem,hogy tényleg ez a szám volt Shake it up-ban is
Bella hangja talán jobb ...és aszem,hogy tényleg ez a szám volt Shake it up-ban is
2011. június 29. 16:27
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Én letoltottem mp3-ra a szamot meghallgattam MAX hangon es brutal mennyira megmixeltek Bella hangjat Probaljatok ki

am a szammal amugy semmi gondom vagy veluk de ez az igazsag
am a szammal amugy semmi gondom vagy veluk de ez az igazsag
2011. június 29. 16:38
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nekembejön
2011. június 29. 18:25
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
a táncosok nem rosszak, de a hangjuk nem nagyon jön be, nagyon géphang
2011. június 29. 18:56
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
azért mert nem Selena éneklii azért nem kénee leszólnii (am Selenát is szereteem)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.