Bár én Bellát jobban bírom.
Bella Thorne és Zendaya újra riszálnak
2011. június 29. 10:20
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
szerintem mind kettő tök jó.
2011. június 29. 10:23
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
nem rossz szám, de annyira nem fogott meg..meg hát a klipp sem tetszik annyira..XD
2011. június 29. 10:43
Úramatyám!
Pár napig nem vagyok starity-n erre ez fogad..
2011. június 29. 10:55
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
jeeeeeeeeee! Ezzel a klippel,tényleg óriási fanjaik lettem!
imádom bellát és zendayát is,nem is tudnékválasztani közöllük!
a tánc nagyo jó,a zenéje is tetszik,szerintem nagyon állat lett! ui.:nem tudjátok,ki énekli a számot?Előre is köszi!
<3
2011. június 29. 10:55
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Nekem nagyon bejön!!
Mondjon bárki-bármit!!
Egyébként olvastam itt, hogy "meg van tisztítva, mixelve a hangjuk", pontosabban ezt úgy mondják, hogy fel van javítva, de amúgy manapság a legtöbb énekesnek fel van!!
Szóval ezzel nincs gond!!
2011. június 29. 11:06
belláról megvan a véleményem amely cseppet sem pozitív szóval azt, nem fejteném ki.
Zendaya nagyon szép lány, de nem így. felismerhetetlenségig van sminkelve, borzasztó.Szerintem neki ebben a klipben nincs rossz hangja, de tényleg agyon van mixelve.
Táncolni tud azt látom.
Nekem nem tetszik, se a szám se a klip.
Zendaya nagyon szép lány, de nem így. felismerhetetlenségig van sminkelve, borzasztó.Szerintem neki ebben a klipben nincs rossz hangja, de tényleg agyon van mixelve.
Táncolni tud azt látom.
Nekem nem tetszik, se a szám se a klip.
2011. június 29. 11:08
|
|
Pattus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 599 Csatolások: 0 Azonosító: 131163 offline
|
maradjanak a táncnál mivel az énekhangjukban van némi kivetni való...kezdjük már azzal h tökre mű szinte gépies a hangjuk ebből látszik h mennyire felvan javitva h hallgatható legyen..
2011. június 29. 11:10
Zendaya hangja kicsit jobban tetszik,de nem hiszem,hogy valami sikeres lesz a klip vagy a szám.
2011. június 29. 11:16
|
|
adaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 650 Csatolások: 80 Azonosító: 132330 offline
|
nem is tudtam, hogy ezt a számot ők éneklik. Hát, bella hangját jól átalakították, róla nem tudnám így elképzelni, hogy jó énekes. A klip és a szám szerintem rendben van, de azért 14 éves csajoknak kicsit túlzás a smink és a magassarkú... ><
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: