Bella Thorne és Zendaya újra riszálnak
2011. június 29. 08:40
2011. június 29. 08:42
Tegnap hallottam ezt a számot a Disney rádión és megleoődtem, mert nem is tudtam, hogy már ők is énekelnek.
Amúgy nekem tettszik a szám!
Amúgy nekem tettszik a szám!
2011. június 29. 08:51
|
|
wildgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 310 Csatolások: 0 Azonosító: 131296 offline
|
Nem mondom h tetszik,azt sem h nem...elmegy,de lehetett hallani h Bella hangja ugrált,szóval semmi hangja ezért "fedték" el így....amúgy mi az h minden Disney színészkedik,és énekel?akár van hangja,akár nincs..-.-
2011. június 29. 09:10
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Egyértelműen lehet hallani, hogy nem kicsit javították fel a hangjukat, főleg Belláét. Most komolyan, van aki elhiszi, hogy ezeknek tényleg jó hangjuk van? Még Britney-ét is hihetőbben sikerült feljavítani.
2011. június 29. 09:14
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
nekem tetszik
2011. június 29. 09:21
A hangjuk jól meg van mixelve. Így én is lehetnék énekes. De úgy látszik a Disneynél nem jó ha valaki "csak" színész.. nem értem minek eröltetik ezt az éneklést
2011. június 29. 09:30
Szerintem tök jók.Kicsit meg vannak mixelve,de azért a hangjuk sem rossz.Már eleve a szám is tetszett,de hogy még videót is csináltak...tök jó!Akinek nem tetszik vessen magára.De én örülök,hogy ez sem diszkózene (az a "tuc tuc tuc",na az diszkózene).
2011. június 29. 09:33
Zendaya hagja még elmegy, de Belláé egyszerűen rettenetes. A klipp nagyjából elmegy...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: