Selena Gomez első áldozata Debby Ryan
2011. június 28. 18:28
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Újabb "legolvasottabb" hír a láthatáron
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 28. 18:37
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
_ToTo_!!! egyetértek
2011. június 28. 18:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Főzőműsora nem lesz?
LittleVampire
2011. június 28. 18:45
Idézet (Klauc @ 2011.06.28. 18:42)
a cím az baromság, Selena nem Debby Ryant szívatja meg hanem Selena, Debby és Mitchel átlagos embereket fognak megszívatni... ez van a videóban is :/
Igen,és sok a helyesírási hiba is. Én egészen máshogy olvastam az egészet.
2011. június 28. 18:46
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Látom megint sok "jóindulatú" emberke szólt hozzá a cikkhez, (Tisztelet a kivételnek.)értem itt az "Úgy megszivatnám h elsírná magát..." és társait. Mondjátok már meg hogy ezt miért kell? A műsor hasonló a Kész átverés show-hoz, ahol a normális emberek nevetnek a megviccelésen, nem pedig a műsorvezetők meglincslését tervezgetik... És a végére egy kis útmutatás: A neve Selena, nem pedig szelina, szelenííítácska, szelcsike-melcsike stb. Legalább a fáradságot vegyétek arra hogy a nevét leírjátok normálisan. Akinek nem tetszik, ne nézze műsort, én sem fogom mégse fogok hozzá pocskondiázni sem a szereplőket, sem pedig magát az adást.
vdorina96
2011. június 28. 18:48
Hát kár hogy a Disneyen fog menni..., de belenézek, biztos vicces lesz
2011. június 28. 18:53
Szerintem Selena nem való műsorvezetőnek,és bár jó hangja van,az én tetszésemet nem nyerte el az énekléssel. Szerintem maradjon a színészetnél,ne tegye azt,mint a többi Disney-sztár. Ha színész vagy,nem kötelező rögtön énekesnőnek is lenni! Selly,térj vissza a régi énedhez!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.