Selena Gomez első áldozata Debby Ryan
2011. július 07. 19:02
Értelmetlen számomra ez a műsor.Nos a videó láttán kicsit kiakadtam,hogy mit akar szelena egyáltalán?!Sajnálom azért Debbs mivel tiszta szánalmas egy ilyen műsorban szerepelni,ha már a mókáról és a nevetésről szól minden akkor keresek egy oldalt és nézek ott vicces videókat és szívatásokat.Az én véleményem szerintem semmi,de semmi értele nincsen ennek a műsornak.
2011. július 07. 23:55
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Hogy mekkora egy agyon megrendezett sz*rság! (amúgy Debby tök szép ezen a képen)
2011. július 08. 08:31
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
num1Kololusszus:amm,te sem
2011. július 08. 08:35
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Elküldeném a linket,na de mondom,nem tudod,mert nincs hozzá,mert mini video!
Ha meg magát a honlapnak a linkét küldeném,akkor nem mutatna sem videót,sem képeket!
Ha meg magát a honlapnak a linkét küldeném,akkor nem mutatna sem videót,sem képeket!
2011. július 08. 14:42
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.08. 08:35)
Elküldeném a linket,na de mondom,nem tudod,mert nincs hozzá,mert mini video!
Igen, én meg tegnap találkoztam Michael Jacksonnal, aki egy pegazusháton ülve zoknikat dobálgatott a kéményembe.
De nem tudom bizonyítani, pedig levideóztam.
Ne fárassz már...
2011. július 08. 14:58
|
|
num1Kolosszus:,tudod,van egy olyan mondás,h:"Aki hólye az is marad"-na de te ezt megfejelted ezerrel.
Hülye vagy és otsoba,csak nem érzed!
De azt tudom,h beirtam:"Befejeződött MC turnéja"-és kiadott egy Selenás képet,a Bang-Bang-Bangről és rámentem,a képet nem lehetett kinagyitani,de ott volt a honlap.
De azt tudom,h beirtam:"Befejeződött MC turnéja"-és kiadott egy Selenás képet,a Bang-Bang-Bangről és rámentem,a képet nem lehetett kinagyitani,de ott volt a honlap.
2011. július 08. 14:58
|
|
num1Kolosszus:,tudod,van egy olyan mondás,h:"Aki hÜlye az is marad"-na de te ezt megfejelted ezerrel.
2011. július 08. 20:57
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.07. 14:38)
Most irtad,h azt irok,amit akarok,akkor nem gondolod,h ez felesleges szócséplés.
Amúgy elegem van Selenádból,mert te csak a "Tündi Bündi" oldalát ismered,most ezen percen láttam egy videót,ahol méghozzá a Round and Roundot forgatta ott sétált beszélgetett a prdoducerével,arra ment egy kb 4 éves kislány meg az anyja,természetesen magyarok,a kislány autógrammot kért és méghozzá Selena volt a felsőjén,Sellykéd meg simán leorditotta,sajnos a linket nem tudom elküldeni,mert mini video és egy honlapon van!Szal Selena marhára nem az,akinek tűnik,komoly,a kislány scak egy tollat vitt neki,még papirja sem volt,és feliratozva is volt,ezt üvöltötte neki Sellykétek:-"Just Go Away,leave me alone,do not you see,I'm busy"-azaza "Menj már innen,hagyj békén,nem látod,hogy nem érek rá!"
Most véképp megutáltam,h ilyet tud tenni!
Amúgy elegem van Selenádból,mert te csak a "Tündi Bündi" oldalát ismered,most ezen percen láttam egy videót,ahol méghozzá a Round and Roundot forgatta ott sétált beszélgetett a prdoducerével,arra ment egy kb 4 éves kislány meg az anyja,természetesen magyarok,a kislány autógrammot kért és méghozzá Selena volt a felsőjén,Sellykéd meg simán leorditotta,sajnos a linket nem tudom elküldeni,mert mini video és egy honlapon van!Szal Selena marhára nem az,akinek tűnik,komoly,a kislány scak egy tollat vitt neki,még papirja sem volt,és feliratozva is volt,ezt üvöltötte neki Sellykétek:-"Just Go Away,leave me alone,do not you see,I'm busy"-azaza "Menj már innen,hagyj békén,nem látod,hogy nem érek rá!"
Most véképp megutáltam,h ilyet tud tenni!
wtf...
2011. július 08. 22:11
|
|
sunnystic:most akkor mi van?
2011. július 09. 14:29
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.08. 14:58)
num1Kolosszus:,tudod,van egy olyan mondás,h:"Aki hÜlye az is marad"-na de te ezt megfejelted ezerrel.
Igen, igen, én vagyok a hülye és ostoba, te pedig nagyon ügyes és okos vagy
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: