Selena Gomez első áldozata Debby Ryan
2011. július 02. 15:02
|
|
dorivivi1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 32 Azonosító: 147556 offline
|
alig várom!!!
2011. július 02. 16:27
A cikket elolvastam, a videót már nem voltam hajlandó megnézni. A Punk'd az jó volt. Ott tényleg halálra szívatták a sztárokat, én meg halálra röhögtem magamat néha.XD Akárki akármit is mond, az a műsor tényleg nagy volt.XD Semmi értelme nem lesz ennek a műsornak, mert közel sem lesz olyan, mint a Punk'd. Úgy látszik a dizni mindenről megpróbálja lehúzni a bőrt, pedig az összes ötlet, amivel előjöttek, már egy lerágott csont.
Aki akarja, az felőlem nézze, de mi lenne, ha esetleg a dizniről átkapcsolnátok valami normálisabb csatornára vagy mondjuk elővennétek ez könyvet? Sokkal szórakoztatóbb, mint ezeket a műsorokat nézni. Ilyenkor örülök, hogy legalább dizni csánelem nincsen. Nem ártana megszüntetni az RTL-t és a TV2-őt sem. Ezek hiányában elképzelhető, hogy a fórumon hosszabb kommentek is fognak születni. Érdemes visszanézegetni, hogy mennyi semmit mondó kommentet írtak ide be.
1 felhasználónak tetszik:
ownway
2011. július 02. 18:00
Holly Keller! Kezdjük ott, h a Disney már régen nem az, amit valójában jelent
2011. július 02. 18:51
|
|
ESZTER11111111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.06. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 152451 offline
|
én is várom
2011. július 02. 19:04
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
várom.
2011. július 02. 22:36
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
remélem nem esik tulzásba
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.