Előre is köszi a segítséget!
Képkivágás KMPlayerrel
2011. június 28. 14:52
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Úgy hallottam, hogy KMPlayerrel lehet kivágni videókból képeket. Nem tudná nekem valaki leírni, hogy mégis hogyan?
Megőrülök, hogy még nem jöttem rá.
2011. június 28. 14:58
Idézet (Gajcsi @ 2011.06.28. 14:52)
Úgy hallottam, hogy KMPlayerrel lehet kivágni videókból képeket. Nem tudná nekem valaki leírni, hogy mégis hogyan?
Megőrülök, hogy még nem jöttem rá.
nekem is van ilyen programom, de én se tudom használni, de tudom ajánlani a VLC Media Playert
amivel pillanatképeket tudsz készíteni
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. június 28. 15:00
Én is ezt használom, csak perpillanat nincs a gépemen. Azt hiszem, a teljes kép a Ctrl+Alt+A, az "ami látszik" pedig a Ctrl+A (vagy Alt+A nem tudom pontosan.)
2011. június 28. 17:40
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.28. 15:00)
Én is ezt használom, csak perpillanat nincs a gépemen. Azt hiszem, a teljes kép a Ctrl+Alt+A, az "ami látszik" pedig a Ctrl+A (vagy Alt+A nem tudom pontosan.)
Úh, köszi
Idézet (Adri98 @ 2011.06.28. 14:58)
nekem is van ilyen programom, de én se tudom használni, de tudom ajánlani a VLC Media Playert
Úh, olyanom is van.
2011. június 28. 18:14
Megnyitod a kívánt videót, majd a Videó menü - Pillanatkép parancsára kattintva elkészül. A beállításaidnál meg kell nézni, hova menti.
Én személy szerint ezt a megoldást nem szeretem, lassú, és körülményes. Ha már képkilopás, számomra az Avidemuxos megoldásnál (87. hozzászólás) nincs egyszerűbb.
Én személy szerint ezt a megoldást nem szeretem, lassú, és körülményes. Ha már képkilopás, számomra az Avidemuxos megoldásnál (87. hozzászólás) nincs egyszerűbb.
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2011. július 13. 17:46
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ctrl+E ha a forrás méretű kell, vagy Ctrl+Shift+E ha az épp megjelenített képernyő méretű.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.