Fluor: nem tudok énekelni
2011. július 17. 10:17
háát bevalotta...most nem muszály mindenkinek csak énekelnie hanem vkinek belekell adni vmi újjabbat...
2011. július 17. 11:07
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (Buglyó Anita @ 2011.07.13. 09:54)
Nem értek eggyet szerintem amit ő csinál azhoz nem kell ébnekelni nem is kell a rephez énekelni ha végighalgatnéátok a zenéit észrevennétek hogy ő nem énekel de áhh haggyuk 
Az értelem megmutatkozik.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. július 19. 14:29
Kérek mindenkit,értse meg,hogy Fluor egy rapper!Ha én előadó akarok lenni,nem csak énekelni kell tudnom!Ha én dalszövegíró akarok lenni,nem kell tudnom énnekelni.És ha valaki az ellenkezőjét állítja,az a saját véleménye,de én ezt gondolom!Nekem sincs szép hangom,mégis írok dalszövegeket!!
2011. július 20. 14:00
Hát nagy gratula hogy rájött! És ha rapper lenne akkor nem olyat írni hogy Mizu,Mizu,Mizu? te lány én meg fiú...., meg Olyan szép a szemed Lájkolnám a Lájkod és folytathatnám tovább és tovább! Ha rapper lenne akkor kicsit azért hasonlíthatna mondjuk az Annimals Cannibals-ra. De ez csak egy példa. Mondjuk én nem értek az ilyen dolgokhoz!
2011. július 24. 23:23
Végre rájött ,hogy ez nem az ő műfaja. Éneklés helyett inkább a home-videózgatást ajánlom. Ott legalább az hallgatja aki röhögni akar vagy tényleg érdekli Fluor "művészete"
2011. augusztus 15. 21:46
|
|
szivecske98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 154315 offline
|
ő így énekel... fogjátok fel. ha utáljátok akkor minek olvassátok a róla szóló cikkeket? -.-"
2011. augusztus 18. 18:19
Már ez is ezzel jön!Az Sp is ugyan ezt nyilatkozta!-.-"Szánalom!
2011. augusztus 20. 08:32
Miért, ha vki nem szeret vkit, már nem mondhatja el a véleményét? Gondolom, Te is írsz olyan cikkekhez, amik azokról a sztárokról szólnak, akiket nem szeretsz!
Ez neked ének? Hallgass már végig egyszer egy Michael Jackson cd-t, és akkor hallasz ÉNEKÉST! Amit fluorid csinál, az nem az, hidd el!
Elég szomorú, h ez az igénytelen "zene", amit ő kiad a két kezéből, ez az, ami az embereket érdekli! Miért nem a minőség számít?
Am meg ne általánosíts kérlek, mert én pl egyáltalán nem szeretem! És nem vagyok egyedül
Idézet (szivecske98 @ 2011.08.15. 21:46)
ő így énekel... fogjátok fel. ha utáljátok akkor minek olvassátok a róla szóló cikkeket? -.-"
Ez neked ének? Hallgass már végig egyszer egy Michael Jackson cd-t, és akkor hallasz ÉNEKÉST! Amit fluorid csinál, az nem az, hidd el!
Idézet (cucika @ 2011.08.15. 21:47)
Szerintem nagyon is jól énekel! 
Elég szomorú, h ez az igénytelen "zene", amit ő kiad a két kezéből, ez az, ami az embereket érdekli! Miért nem a minőség számít?
Am meg ne általánosíts kérlek, mert én pl egyáltalán nem szeretem! És nem vagyok egyedül
Idézet (Liiillus @ 2011.08.18. 18:14)
de akinek van füle az hallja h nem tud énekelni. de még is ott tart ahol... mert ezt szeretik 
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.