Starity

Sade Budapesten koncertezik

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 30. 00:16 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aftermath96 @ 2011.06.29. 14:54)
@Holly Keller Te magad mondod, hogy ez egy fórum ami arra való, hogy kifejtsük a véleményünket, majd közlöd, hogy ne okoskodjak bele:D Akkor most mi van?biggrin.gif

@Aalyah Oké akkor elnézést ha megbántottam valakit! Nyilván a fiatalságnak szüksége van az olyan előadókra mint Ke$ha, idegesít amikor mindenki azzal jön, hogy a dalszövegei semmiről sem szólnak! Nekem igenis sokat
jelent, ahogy még nagyon sok mindenkinek szerintem! Ke$ha és társai meg előadók, akik szórakoztatnak, ez vagy tetszik valakinek vagy nem! Viszont nem gondolom, hogy ettől akárki is kevesebb!

Tudod, ez a topik még mindig a cikkről szól. Talán arról kéne véleményt írni, nem pedig két ember nézet eltéréséről. Ez olyan "Not your business." dolog. Ha kell, lerendezik privátban. Engem csak az irritált marhára, hogy te még próbáltál rá is tenni a lapáttal, hogy még nagyobb vita legyen. Mert a szóban leforgó vita már nem igazán a cikkről szólt. Én csak ezt akartam. Speckó, ami nem az én dolgom, abba nem szólok bele. Egyetértek janet7-tel, de most nem fogom ugyanazt leírni, mint ő. Én meg amondó vagyok, ha valaki nem ismeri, akkor üsse be a Youtube-ba, akár csak én, és annyival tisztelje meg az énekesnőt, hogy belehallgat a munkásságába, és utána ír valamit róla. Tévedés ne essék, én sem ismertem a hölgyet, és tudjátok miért? Mert mindenki másnak Fluor, gomez és a többi csinált sztár fontosabb. A rádióban is Lady Gaga, Rihanna és társai mennek. Normális zenét aligha adnak a Rádió1-en. Kár, hogy nem az ilyen tehetségekre pazaroljuk az időnket. Meg kell köszönnöm Reginának a cikket, hiszen, ha nem írja meg, nem is ismerem meg Sadet. Fantasztikus hangja van ennek a nőnek.
4 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Bogszics, Aalyah
2011. június 30. 10:00 #42
Nellie777
Nellie777
visszatérő vendég

Státuszhttps://www.facebook.com/pages/Natalia-Kills-Hungary/208055679226338
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 100
Csatolások: 0
Azonosító: 145368
@Holly Keller Most már tényleg abba lehetne hagyni,és ez nem csak neked szól. Legyen már annyi eszetek ,hogy nem balhéztok ennyit emiatt a nő miatt. Én rákerestem,de nem haltam meg tőle,igazából ugyanúgy jobbnak tartom nála a kedvenceimet. Biztos tehetséges,de mindenkinek más az ízlése,szóval engem pl. nem hatott meg. De ez nem is érdekel senkit nyilván,ezért nem is kommenteltem,mert nem írom be egy cikkhez sem ,hogy "nem tudom ki az". De azért kicsit zavar,ha a barátaimat betámadjátok 6an a nagyképű dumával. Szóval hallgassátok Sade-t,csak ne oltsatok már mindenkit aki nem szereti. Üdv Sade mind a 10 rajongójának. smileeee.gif
2011. június 30. 22:45 #43
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Akkor most vita leárva. Aki tovább folytatja és nem a cikkhez szól hozzá - ki lesz vágva.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. július 16. 20:52 #44
bogi80
bogi80
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 107
Csatolások: 13
Azonosító: 112400
Jujj de jóó!!! remélem ott leszek!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!