A gyönyörű szőkeség úgy érzi, a filmje forgatásán nőtt fel igazán, és csak pozitív emlékei vannak a Burlesque kapcsán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina végérvényesen is felnőtt
2011. június 28. 12:14
2011. június 28. 12:30
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Imádom őt, szerintem a filmje is remek volt, szóval én is sajnálom, hogy nem lett akkora sikere. Mindenesetre a cikkért köszönet!
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. június 28. 12:31
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem bírom Xtinát.
2011. június 28. 12:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nem értem miért nem lett nagyobb siker a film , mert szerintem iszonyat jó volt
XTina pedig büszke lehet magára , mert nagyon tehetséges
2011. június 28. 12:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.06.28. 12:35)
Nem értem miért nem lett nagyobb siker a film , mert szerintem iszonyat jó volt
Azért, mert tucat film volt. Hogy ez mit jelent? Nézd meg pl a Sakáltanyát. Ugyanaz a séma. Csóró ámde tehetséges vidéki lány felkerül a nagyvárosba. 'Véletlenül' pont egy olyan helyre téved be ahol először lenézik, ám még is kiharcolja, hogy munkát kapjon ott. Ettől a ponttól csak azt kellett kivárni, hogy a megfelelő pillanatban megmutathassa, hogy mit is tud valójában - ettől mindenkinek leesik az álla, hirtelen ő lesz a központban és meg sem áll a világhírnév felé. Kb 25 másik film is van ami ugyanerről szól. Ezért.
2011. június 28. 12:47
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.28. 12:44)
Azért, mert tucat film volt. Hogy ez mit jelent? Nézd meg pl a Sakáltanyát. Ugyanaz a séma. Csóró ámde tehetséges vidéki lány felkerül a nagyvárosba. 'Véletlenül' pont egy olyan helyre téved be ahol először lenézik, ám még is kiharcolja, hogy munkát kapjon ott. Ettől a ponttól csak azt kellett kivárni, hogy a megfelelő pillanatban megmutathassa, hogy mit is tud valójában - ettől mindenkinek leesik az álla, hirtelen ő lesz a központban és meg sem áll a világhírnév felé. Kb 25 másik film is van ami ugyanerről szól. Ezért.
Teljesen egyetértek. Nem kell még 200 másik, ennyi is bőven elég volt.
_ToTo_
2011. június 28. 13:13
Idézet (beyaaldama @ 2011.06.28. 12:58)
borzasztó ez a kép róla
istenem.
sajna nem láttam még a filmet - de majd megnézem -, szóval nem tudom hogy milyen ezért arról nem mondok semmit, de a felfogása szerintem nagyon jó, és örülök neki hogy így érzi, és az albumának is - fogok.
2011. június 28. 13:23
Sajnálom,hogy nem lett olyan mint várta
Bár én nem láttam ezért nem mondok róla semmit
De azért nagyon aranyos
2011. június 28. 13:47
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát a filmet még én sem láttam, de majd megnézem. Lényeg az, hogy jól áll hozzá a dolgokhoz, és örülök, hogy végre úgy érzi hogy felnőtt. Remélem ez a lemezén is fog látszani, meg ugye a Stripped-hatás. Nagyon várom a lemezét, és ha ez be fog teljesülni, akkor emelem kalapomat.
Amúgy jó cikk lett
janet7
2011. június 28. 13:50
Ez a fotósorozat nekem sem tetszik, de am. a filmhez csak annyit, hogy lehet, hogy tucatfilm volt, de számomra a színészek emeltek a szintjén. Imádom Stanley-t, Julianne-t is kedvelem és Christina a kedvenc énekesnőm, illetve a gonosz pasit játszó pasi eszméletlen dögös volt =DDDD
Viszont ez jó dolog, hogy már nem érzi úgy, hogy egyedül nem képes megoldani a nehéz helyzeteket, hogy kell valaki, aki támogatja, mert szerintem mindenki erre vágyik. Remélem, egyszer nekem is majd összejön, úgy igazán =)
Viszont ez jó dolog, hogy már nem érzi úgy, hogy egyedül nem képes megoldani a nehéz helyzeteket, hogy kell valaki, aki támogatja, mert szerintem mindenki erre vágyik. Remélem, egyszer nekem is majd összejön, úgy igazán =)
2011. június 28. 13:57
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Jó neki...már én is várom hogy felnőtt legyek, de ahhoz kell még pár év.
2011. június 28. 14:04
Nekem a film nagyon tetszett,nem hiszem,hogy ez is tucatfilm lett volna.A színészek,a zenék,a látvány,nagyon jó munkát végzett mindenki!
2011. június 28. 14:29
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
még nem láttam a filmet :SS
2011. június 28. 15:00
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
meg kell néznem a filmet..
2011. június 28. 15:13
Sajnálom hogy nem lett a film annyira sikeres, Christina jó volt benne
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.