A gyönyörű szőkeség úgy érzi, a filmje forgatásán nőtt fel igazán, és csak pozitív emlékei vannak a Burlesque kapcsán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina végérvényesen is felnőtt
2011. június 28. 12:14
2011. június 28. 12:30
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Imádom őt, szerintem a filmje is remek volt, szóval én is sajnálom, hogy nem lett akkora sikere. Mindenesetre a cikkért köszönet!
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. június 28. 12:31
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem bírom Xtinát.
2011. június 28. 12:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nem értem miért nem lett nagyobb siker a film , mert szerintem iszonyat jó volt
XTina pedig büszke lehet magára , mert nagyon tehetséges
2011. június 28. 12:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.06.28. 12:35)
Nem értem miért nem lett nagyobb siker a film , mert szerintem iszonyat jó volt
Azért, mert tucat film volt. Hogy ez mit jelent? Nézd meg pl a Sakáltanyát. Ugyanaz a séma. Csóró ámde tehetséges vidéki lány felkerül a nagyvárosba. 'Véletlenül' pont egy olyan helyre téved be ahol először lenézik, ám még is kiharcolja, hogy munkát kapjon ott. Ettől a ponttól csak azt kellett kivárni, hogy a megfelelő pillanatban megmutathassa, hogy mit is tud valójában - ettől mindenkinek leesik az álla, hirtelen ő lesz a központban és meg sem áll a világhírnév felé. Kb 25 másik film is van ami ugyanerről szól. Ezért.
2011. június 28. 12:47
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.28. 12:44)
Azért, mert tucat film volt. Hogy ez mit jelent? Nézd meg pl a Sakáltanyát. Ugyanaz a séma. Csóró ámde tehetséges vidéki lány felkerül a nagyvárosba. 'Véletlenül' pont egy olyan helyre téved be ahol először lenézik, ám még is kiharcolja, hogy munkát kapjon ott. Ettől a ponttól csak azt kellett kivárni, hogy a megfelelő pillanatban megmutathassa, hogy mit is tud valójában - ettől mindenkinek leesik az álla, hirtelen ő lesz a központban és meg sem áll a világhírnév felé. Kb 25 másik film is van ami ugyanerről szól. Ezért.
Teljesen egyetértek. Nem kell még 200 másik, ennyi is bőven elég volt.
_ToTo_
2011. június 28. 13:13
Idézet (beyaaldama @ 2011.06.28. 12:58)
borzasztó ez a kép róla
istenem.
sajna nem láttam még a filmet - de majd megnézem -, szóval nem tudom hogy milyen ezért arról nem mondok semmit, de a felfogása szerintem nagyon jó, és örülök neki hogy így érzi, és az albumának is - fogok.
2011. június 28. 13:23
Sajnálom,hogy nem lett olyan mint várta
Bár én nem láttam ezért nem mondok róla semmit
De azért nagyon aranyos
2011. június 28. 13:47
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát a filmet még én sem láttam, de majd megnézem. Lényeg az, hogy jól áll hozzá a dolgokhoz, és örülök, hogy végre úgy érzi hogy felnőtt. Remélem ez a lemezén is fog látszani, meg ugye a Stripped-hatás. Nagyon várom a lemezét, és ha ez be fog teljesülni, akkor emelem kalapomat.
Amúgy jó cikk lett
janet7
2011. június 28. 13:50
Ez a fotósorozat nekem sem tetszik, de am. a filmhez csak annyit, hogy lehet, hogy tucatfilm volt, de számomra a színészek emeltek a szintjén. Imádom Stanley-t, Julianne-t is kedvelem és Christina a kedvenc énekesnőm, illetve a gonosz pasit játszó pasi eszméletlen dögös volt =DDDD
Viszont ez jó dolog, hogy már nem érzi úgy, hogy egyedül nem képes megoldani a nehéz helyzeteket, hogy kell valaki, aki támogatja, mert szerintem mindenki erre vágyik. Remélem, egyszer nekem is majd összejön, úgy igazán =)
Viszont ez jó dolog, hogy már nem érzi úgy, hogy egyedül nem képes megoldani a nehéz helyzeteket, hogy kell valaki, aki támogatja, mert szerintem mindenki erre vágyik. Remélem, egyszer nekem is majd összejön, úgy igazán =)
2011. június 28. 13:57
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Jó neki...már én is várom hogy felnőtt legyek, de ahhoz kell még pár év.
2011. június 28. 14:04
Nekem a film nagyon tetszett,nem hiszem,hogy ez is tucatfilm lett volna.A színészek,a zenék,a látvány,nagyon jó munkát végzett mindenki!
2011. június 28. 14:29
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
még nem láttam a filmet :SS
2011. június 28. 15:00
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
meg kell néznem a filmet..
2011. június 28. 15:13
Sajnálom hogy nem lett a film annyira sikeres, Christina jó volt benne
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.