Charlie Sheen karaktere életét veszti
2011. június 28. 22:16
miért nem lehet az h csak elutazik? miért kell meggyilkolni ... áhh embeer...
2011. június 29. 22:17
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez egy vígjáték sorozat, az isten szerelmére! A sitcom készítésnek is megvannak a szabályai, és a legfőbb az, hogy főhőst nem nyírunk ki, csak ha nagyon muszáj. Ezt viszont nem muszáj. Ki fogja ezután nézni? Egy sitcom évada nekem ne érjen véget a főhős halálával, mert megkeseredik a számban a nasi és soha többet nem fogom nézni az adott sitcomot. Igen, ebből szempontból sablonos vagyok, egy vígjátékban tartsák be az alapvető szabályokat.
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2011. június 29. 23:51
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Nem hiszem, hogy sok évadod meg fog élni Charlie nélkül.
Vígjáték sorozatba meg tényleg durva az, hogy halállal írnak ki valakit. A Pimaszokban volt halál de ott sajnos tényleg megtörtént...
Kíváncsi leszek Kutcher szereplésérre, a karaktere de szerintem a rajongók sok esélyt nem adnak neki.
Vígjáték sorozatba meg tényleg durva az, hogy halállal írnak ki valakit. A Pimaszokban volt halál de ott sajnos tényleg megtörtént...
Kíváncsi leszek Kutcher szereplésérre, a karaktere de szerintem a rajongók sok esélyt nem adnak neki.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 16. 14:39
|
|
eninyuszi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 155259 offline
|
2011. július 16. 14:41
|
|
eninyuszi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 155259 offline
|
2011. július 27. 18:11
Tudom, hogy marha botrányos ez a színész, de állati jól játszik, az egyik kedvenc sorozatom a Két pasi, nem vagyok ilyen nagyon nagy rajongója Charlie Sheen-nek, de ebbe a sorozatba ő kell és kész. És azért ez elég durva, hogy meg is ölik a karaktert... Hiszen ő volt a Charlie bácsi, aki csak ivott meg hadd ne mondjam el, hogy még mit csinált, de mi szerettük, mert nagyon muris és szórakoztató volt... És most, beraknak a helyére egy Ashton Kutcher-t és meg is ölik??? Nincs semmi bajom Ashtonnal, de ebbe a sorozatba nem ő kell és kész. Szerintem nem lesz olyan jó a sorozat, mint régen...
2011. július 29. 12:45
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
Én sajnálom hogy már nem Charlie Sheen lesz benne , szerintem ő a nagy "mester" és nem Ashton Kutcher . Vele lehet hogy jobb lesz a sorozat de lehet hogy sokkal rosszabb is ,na de mindegy én várom az első Ashton os részt és majd meglátjuk hogy milyen lett
2011. augusztus 02. 17:27
|
|
Raimbow - butterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 157244 offline
|
Hát igen, Sheen nélkül már nem nagyon lesz jó nézni a sorozatot, pedig jókat nevettem rajta. Azért így is belenézek majd, hátha megtetszik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.