A TV2 is új valóságshow-t indít
2011. június 27. 17:14
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Esküszöm ha találok egy normális pasit fogom magam és elköltözök egy lakatlan szigetre, ahol nem ezeket a h*lye, undorító műsorokat kell nézni. Kínomban már röhögnöm kell, hogy hova fejlődött a világ!
2011. június 27. 17:18
|
|
csilla12795visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 146110 offline
|
Hát szerintem gagyi lesz az biztos én nem fogom nézni...
2011. június 27. 17:20
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
jajj ne!! mára már minden ember megbolondul... :/ a TV2 azt hiszi hogy ezzel lepipálja az rtl-t... :S Így már este itt is ezt kell néznem..
2011. június 27. 17:31
Szóval ezért kellett az RTL-nek ValóVilág 5! Szerintem féltek,hogy lekörözi őket a TV2... Amúgy én szeretem a valóság-showkat,de ez már egy kicsit sok,inkább adjanak izgalmas sorozatokat!
2011. június 27. 17:32
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
már megint az rtl-t utánozza ?? mindent onnan másolnak -.- ez gááz !! én inkább maradok a vv-nél !!
2011. június 27. 17:33
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Ez az "üsd a vasat amíg meleg" szindróma. Ha a retekklubnak bejött, akkor talán nekik is menni fog. Szánalmas. Az kéne, hogy az a sok ember, aki most leírta, hogy milyen sz*r hogy indul még egy ilyen műsor, illetve az újabb vv, az NE nézze és a családját meg a barátait is vegye rá ugyanerre... stb. Kapcsoljátok ki azt a nyomorult tévét és olvassatok el egy nyomorult könyvet!
Csak az a baj, hogy mindig lesznek olyan idióták, akik igénylik az ilyen hányadékot
Csak az a baj, hogy mindig lesznek olyan idióták, akik igénylik az ilyen hányadékot
2011. június 27. 17:36
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.27. 16:57)
Ezért sem értem, hogy az emberek, hogy képesek nézni ezt a mocskot?
Az időzítés megfelelő. Magyar ember tényleg akkor ül leginkább a tévé elé. Akkor tájt van a Jóbarátok egy másik csatornán vagy Két pasi meg egy kicsi. Ha valakinek ez nem tetszik, nézheti az Apafejet ezredik alkalommal vagy Hannah Montanát a Disney-n. Aki nem akarja ugyanazokat a filmeket vagy amerikai sorozatokat nézni, vagy ide kapcsol, vagy zenecsatornát keres. A külföldi sugárzású és ismeretterjesztő csatornák nézettsége elhanyagolható, így nem marad más plusz ne felejtsük el, hogy mindenhol csak erről lehet olvasni és sokan csak azért nézik, mert kíváncsiak, vagy mert van egy olyan jó szokása a magyarnak, hogy felkapcsolja a tévét és csakúgy szól valami a tévében. Ők maguk is tudják hogy ez hülyeség (kb fele-fele arányban), mégis nézik. Úgymond rá vannak kényszerítve mert 'semmi jó nincs a tévében'.
2011. június 27. 17:39
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
inkáb a való világ:))
2011. június 27. 17:47
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
egyetértek Tjaaash
2011. június 27. 17:49
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
ezt nem hiszen el hogy mindig utánozni kell az rtl-t. annyira szánalmas de ha már utánozzák akkor valami normális műsort csináljanak nem ilyen agyfárasztó hülyeségeket nekem ez a véleményem
2011. június 27. 17:51
Dodóóó! Ha utánozzák az RTL-t, akk szted normális műsort tudnak másolni?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: