Starity

A TV2 is új valóságshow-t indít

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 27. 16:34 #61
Beaaaa
Beaaaa
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1193
Csatolások: 0
Azonosító: 141537
megint egy értelmes műsor mint a VV volt! -.-"
habár így elolvasva viccesen hangzik, hogy az anyukák is ott lesznek.
de akkor is, nem igaz már, hogy külföldről csak hülye műsorokat lehet át venni, + mi van ha itt nem lesz akkora népszerűsége mint kint? tiszta hülyeség....
2011. június 27. 16:35 #62
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1193
Azonosító: 141537
meg milyen szánalmas már, hogy a két csatorna ilyen műsorokkal próbál egy mással ringbe szállni?-.-"
2011. június 27. 16:37 #63
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (kateblock @ 2011.06.27. 16:29)
Egy, mi semmi eredetivel sem tudunk szolgálni (Még a Barátko közt és a Jóban rosszban sem eredeti ötlet), kettő, melyik ország akarna majmolni minket? Nem hinném, hogy akadna olyan. Egyenlőre mindenki az amerikai show-kat majmolja vagy ők erőltetik az országokra a jogokat, hogy vegyék át a műsort. Mi kis porszem vagyunk az univerzumban, senkit nem érdekel, hogy nekünk vannak-e jó ötleteink. Engem csak az nyugtat meg, hogy más országok is vevők rá, tehát máshol is alacsony a színvonal, nem annyira, mint nálunk, de itt még csak 'pár' show van/volt, Olaszország simán beérhet még minket a jövőben.  rohog.gif 
Én eddig sem voltam részese ennek a világnak, kivonom magam a magyar és amerikai média alól (csak néha teszek kivételt, ha valami jó érkezik onnan)  biggrin.gif

Annyira azért nem jó, hogy máshol is alacsony a színvonal..
Ebből egy dolgot lehet leszűrni : az egész világ fertőzött... Az ilyen országokat hívják civilizáltnak?
Hát, akkor már inkább a jó meleg Afrika... rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, tya04, TYÜTYI2006
2011. június 27. 16:38 #64
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands

Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
Hozzászólás: 3905
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
ez most komoly???
2011. június 27. 16:42 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.06.27. 16:37)
Annyira azért nem jó, hogy máshol is alacsony a színvonal..
Ebből egy dolgot lehet leszűrni : az egész világ fertőzött... Az ilyen országokat hívják civilizáltnak?
Hát, akkor már inkább a jó meleg Afrika...  rohog.gif

Nem, elkeserítő, hogy mindenhol van erre igény, de én próbálom a dolgok jó oldalát nézni. Semmi közöm ahhoz, hogy a világban máshol miket néznek. Ha érdekel egy ország vetélkedője/műsora megnézem, de hogy ott mit vetítenek az hidegen hagy. Nem csak nálunk alacsony a színvonal, tehát nem vagyunk egyedül, nem csak itt vannak hülyék, hanem mindenhol máshol is.
Amíg én megkapom a nekem tetsző műsorokat ilyen meg olyan országból, innen meg onnan, addig teszek az egészre, nem süllyedek le arra a szintre biggrin.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. június 27. 16:42 #66
Vy98
Vy98
fuckup.

StátuszVy98 még nem állította be a státuszát,és nem is fogja
Hozzászólás: 726
Csatolások: 1112
Azonosító: 125911
Egy újabb marhaság pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: TYÜTYI2006
2011. június 27. 16:43 #67
- törölt felhasználó -    
Ebből annyit veszek le, hogy a két csatorna versenyezni fog egymás ellen, és 1 esetleg másfél óra tömör bunkóságot fognak közvetíteni, tehát nézhetetlen lesz a tv. smileeee.gif De akit érdekel annak jó szórakozást!
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, UnhappyMeals
2011. június 27. 16:45 #68
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Mindig is azt hittem, hogy az RTL Klub volt előbb, de anyukám nemrég felvilágosított, hogy egyszerre indult a kettő anno.. A magyarázatot abban találtam, hogy az RTL mindig jobb műsorokat adott, így azt többször néztük. Egyébként ezt annyiban vehetjük elfogadhatónak, hogy a TV2-nek még egy önálló ötlete sem volt. Az RTL mindig kitalált valamit, ők meg csináltak valami hasonlót - mint majd most lesz. Hát nem érdekes? Egyébként el tudom képzelni a sok agyas cicababát, akik majd bőgnek, hogy letört az 5 centis műkarmuk... omg.gif
5 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Riri,Avrilfan, kateblock, tya04, TYÜTYI2006
2011. június 27. 16:48 #69
Divaaa
Divaaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 223
Azonosító: 152851
lehet hogy belekukantok biggrin.gif
2011. június 27. 16:50 #70
- törölt felhasználó -    
még több hülyeség és szerencsétlenkedés...
2011. június 27. 16:50 #71
- törölt felhasználó -    
kedves Lindsay019 ez így nem igaz h a tv2-nek soha nem vt önállő ötete mert mondjuk a megasztár-t mint tehetség kutatót ő találta ki.Amugy meg nem tudhatjuk h ki mit talált ki előbb mert mi csak a kivitelezést látjuk csak magát a kész műsort.
2011. június 27. 16:51 #72
rubyt
rubyt
új tag

Státusz"Bármit is teszel szívedből tedd, s ott leszel, ahol lenned kell." Grósz Mira
Hozzászólás: 67
Azonosító: 151650
hát az egyedüli pozitívum nálam, hogy unszimpatikus helyett végre antipatikust látok. perfect bride. imádom a kreatív embereket...smileeee.gif
2011. június 27. 16:51 #73
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (Lindsay019 @ 2011.06.27. 16:45)
Mindig is azt hittem, hogy az RTL Klub volt előbb, de anyukám nemrég felvilágosított, hogy egyszerre indult a kettő anno.. A magyarázatot abban találtam, hogy az RTL mindig jobb műsorokat adott, így azt többször néztük. Egyébként ezt annyiban vehetjük elfogadhatónak, hogy a TV2-nek még egy önálló ötlete sem volt. Az RTL mindig kitalált valamit, ők meg csináltak valami hasonlót - mint majd most lesz. Hát nem érdekes? Egyébként el tudom képzelni a sok agyas cicababát, akik majd bőgnek, hogy letört az 5 centis műkarmuk... omg.gif

Ez nem igaz. Amikor az RTL és a TV2 indult, akkor emlékszem, a TV2 nagyban leverte a konkurens csatornát, mert akkoriban tényleg jó műsorokat csináltak! Például ott volt Vágó István, vagy a Dáridó is, amely kötelező péntek esti program volt mindenki számára. Ráadásul a Big Brother előbb volt, ennek koppintására jött létre a Való Világ. Csak a BB 2 évadot élt meg, addigra a VV már 4-et is. Akkoriban az RTL Klub megvásárolta az American Idol jogait, hogy annak megfelelően magyar műsort csináljanak, de a TV2 előbb lenyúlta az ötletet, és így lett a Megasztár. Körülbelül innen lehet számítani a TV2 zuhanását és az RTL Klub felemelkedését.
3 felhasználónak tetszik: dave095, kateblock, tya04
2011. június 27. 16:54 #74
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (prézli @ 2011.06.27. 16:51)
Ez nem igaz. Amikor az RTL és a TV2 indult, akkor emlékszem, a TV2 nagyban leverte a konkurens csatornát, mert akkoriban tényleg jó műsorokat csináltak! Például ott volt Vágó István, vagy a Dáridó is, amely kötelező péntek esti program volt mindenki számára. Ráadásul a Big Brother előbb volt, ennek koppintására jött létre a Való Világ. Csak a BB 2 évadot élt meg, addigra a VV már 4-et is. Akkoriban az RTL Klub megvásárolta az American Idol jogait, hogy annak megfelelően magyar műsort csináljanak, de a TV2 előbb lenyúlta az ötletet, és így lett a Megasztár. Körülbelül innen lehet számítani a TV2 zuhanását és az RTL Klub felemelkedését.

Dáridó mint kötelező műsor? blink.gif Whoahh...
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. június 27. 16:55 #75
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.06.27. 16:54)
Dáridó mint kötelező műsor? blink.gif  Whoahh...

Nem szó szerint értettem, de Magyarországon minden második háztartás azt nézte.
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, kateblock, tya04
2011. június 27. 16:57 #76
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (prézli @ 2011.06.27. 16:55)
Nem szó szerint értettem, de Magyarországon tényleg második háztartás nézte.

Tudom, hogy nem szó szerint értetted, de az Én családom utálja pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 27. 16:57 #77
- törölt felhasználó -    
nem vagyok nag TV2 néző, meg időm sincs nagyon suli közben a tv nézésre, de erre kíváncsi leszek.
2011. június 27. 16:57 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.06.27. 16:45)

Innen lehet azt a kis összeesküvés elméletet szőni, hogy valószínűleg egy és ugyanaz a két csatorna tulajdonosa. Minden a pénzről szól, és persze, hogy ugyanolyan műsorokat sugároznak. Egy értelmes csatorna van, amit néha esténként nézek és azaz AXN. Bár én nagy sorozat fanatikus vagyok, elképzelhető, hogy azért, de arra még azt tudom mondani, hogy aránylag oké. Nincs az a pénz, hogy én TV2-őt vagy RTL-t nézzek. Az RTL-ről felveszem a Dr. Csontot és annyi. Kifújt nálam a két kereskedelmi csatorna nézése. Ezért sem értem, hogy az emberek, hogy képesek nézni ezt a mocskot? blink.gif Régen ezek a csatornák mennyi jó sorozatot adtak! Cobra11, Medicopter117, Gyilkos számok, NCIS, Gyilkos elmék stb. Néha elvétve egyiket-másikat adja, de azokat is marha későn, és beteszi főműsoridőbe azt a sok mocskot és szennyet. Aztán csodálkoznak az emberek, hogy a fiatalság merre tart. Az, hogy nekik is csak a buli, pia, szex és a drog létezik. Hisz a gyerek ugyanezt látja ezekben a műsorokban. blink.gif Magyarországon nem hiába retardáltak a fiatalok és a felnőttek többsége is. Töri tanárom mesélte, amikor még ment a VV4, hogy a suliban két tanárnő majdnem egymásnak esett, mert az egyik mondott valamit valamelyik szereplőről. Mit várjunk el a gyerekeinktől, ha a felnőttek képesek kitépni egymás haját ezért?! blink.gif Ha ez kell, ám legyen, engem nem túlzottan érdekel. Eddig sem néztem tévét és most sem fogok. Inkább fejlesztem az angol tudásomat amerikai krimikkel és filmekkel, minthogy én nézzem ezt a mocskot. Egyedül az lesz a probléma, hogy biztosan lesz itt 1-2 ikúfájter és cikkek tömkelegét fogják megírni, aztán meg témákat nyitogatni. Marha jó. VV5 és ez. Ha ez a két műsor egyszerre fog futni, akkor azok, akik utálják az ilyen műsorokat (velem együtt), azokra maga a halál fog várni. Érzem, az apokalipszis négy lovasa el fog jönni... blink.gif
5 felhasználónak tetszik: Peszti, kateblock, tya04, LittleVampire, TYÜTYI2006
2011. június 27. 16:58 #79
badperfect
badperfect
Stan

StátuszDre, we want the Detox!
Hozzászólás: 2551
Csatolások: 988
Azonosító: 143952
Miah008 egyetertek smileeee.gif
2011. június 27. 16:58 #80