megint egy értelmes műsor mint a VV volt! -.-"
habár így elolvasva viccesen hangzik, hogy az anyukák is ott lesznek.
de akkor is, nem igaz már, hogy külföldről csak hülye műsorokat lehet át venni, + mi van ha itt nem lesz akkora népszerűsége mint kint? tiszta hülyeség....
A TV2 is új valóságshow-t indít
2011. június 27. 16:37
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.06.27. 16:29)
Egy, mi semmi eredetivel sem tudunk szolgálni (Még a Barátko közt és a Jóban rosszban sem eredeti ötlet), kettő, melyik ország akarna majmolni minket? Nem hinném, hogy akadna olyan. Egyenlőre mindenki az amerikai show-kat majmolja vagy ők erőltetik az országokra a jogokat, hogy vegyék át a műsort. Mi kis porszem vagyunk az univerzumban, senkit nem érdekel, hogy nekünk vannak-e jó ötleteink. Engem csak az nyugtat meg, hogy más országok is vevők rá, tehát máshol is alacsony a színvonal, nem annyira, mint nálunk, de itt még csak 'pár' show van/volt, Olaszország simán beérhet még minket a jövőben.
Én eddig sem voltam részese ennek a világnak, kivonom magam a magyar és amerikai média alól (csak néha teszek kivételt, ha valami jó érkezik onnan)
Én eddig sem voltam részese ennek a világnak, kivonom magam a magyar és amerikai média alól (csak néha teszek kivételt, ha valami jó érkezik onnan)
Annyira azért nem jó, hogy máshol is alacsony a színvonal..
Ebből egy dolgot lehet leszűrni : az egész világ fertőzött... Az ilyen országokat hívják civilizáltnak?
Hát, akkor már inkább a jó meleg Afrika...
2011. június 27. 16:38
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez most komoly???
2011. június 27. 16:42
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.06.27. 16:37)
Annyira azért nem jó, hogy máshol is alacsony a színvonal..
Ebből egy dolgot lehet leszűrni : az egész világ fertőzött... Az ilyen országokat hívják civilizáltnak?
Nem, elkeserítő, hogy mindenhol van erre igény, de én próbálom a dolgok jó oldalát nézni. Semmi közöm ahhoz, hogy a világban máshol miket néznek. Ha érdekel egy ország vetélkedője/műsora megnézem, de hogy ott mit vetítenek az hidegen hagy. Nem csak nálunk alacsony a színvonal, tehát nem vagyunk egyedül, nem csak itt vannak hülyék, hanem mindenhol máshol is.
Amíg én megkapom a nekem tetsző műsorokat ilyen meg olyan országból, innen meg onnan, addig teszek az egészre, nem süllyedek le arra a szintre
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. június 27. 16:42
|
|
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 726 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline
|
Egy újabb marhaság
TYÜTYI2006
2011. június 27. 16:43
Ebből annyit veszek le, hogy a két csatorna versenyezni fog egymás ellen, és 1 esetleg másfél óra tömör bunkóságot fognak közvetíteni, tehát nézhetetlen lesz a tv.
De akit érdekel annak jó szórakozást!
2011. június 27. 16:45
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Mindig is azt hittem, hogy az RTL Klub volt előbb, de anyukám nemrég felvilágosított, hogy egyszerre indult a kettő anno.. A magyarázatot abban találtam, hogy az RTL mindig jobb műsorokat adott, így azt többször néztük. Egyébként ezt annyiban vehetjük elfogadhatónak, hogy a TV2-nek még egy önálló ötlete sem volt. Az RTL mindig kitalált valamit, ők meg csináltak valami hasonlót - mint majd most lesz. Hát nem érdekes? Egyébként el tudom képzelni a sok agyas cicababát, akik majd bőgnek, hogy letört az 5 centis műkarmuk...
2011. június 27. 16:50
kedves Lindsay019 ez így nem igaz h a tv2-nek soha nem vt önállő ötete mert mondjuk a megasztár-t mint tehetség kutatót ő találta ki.Amugy meg nem tudhatjuk h ki mit talált ki előbb mert mi csak a kivitelezést látjuk csak magát a kész műsort.
2011. június 27. 16:51
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2011.06.27. 16:45)
Mindig is azt hittem, hogy az RTL Klub volt előbb, de anyukám nemrég felvilágosított, hogy egyszerre indult a kettő anno.. A magyarázatot abban találtam, hogy az RTL mindig jobb műsorokat adott, így azt többször néztük. Egyébként ezt annyiban vehetjük elfogadhatónak, hogy a TV2-nek még egy önálló ötlete sem volt. Az RTL mindig kitalált valamit, ők meg csináltak valami hasonlót - mint majd most lesz. Hát nem érdekes? Egyébként el tudom képzelni a sok agyas cicababát, akik majd bőgnek, hogy letört az 5 centis műkarmuk... 
Ez nem igaz. Amikor az RTL és a TV2 indult, akkor emlékszem, a TV2 nagyban leverte a konkurens csatornát, mert akkoriban tényleg jó műsorokat csináltak! Például ott volt Vágó István, vagy a Dáridó is, amely kötelező péntek esti program volt mindenki számára. Ráadásul a Big Brother előbb volt, ennek koppintására jött létre a Való Világ. Csak a BB 2 évadot élt meg, addigra a VV már 4-et is. Akkoriban az RTL Klub megvásárolta az American Idol jogait, hogy annak megfelelően magyar műsort csináljanak, de a TV2 előbb lenyúlta az ötletet, és így lett a Megasztár. Körülbelül innen lehet számítani a TV2 zuhanását és az RTL Klub felemelkedését.
2011. június 27. 16:54
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.06.27. 16:51)
Ez nem igaz. Amikor az RTL és a TV2 indult, akkor emlékszem, a TV2 nagyban leverte a konkurens csatornát, mert akkoriban tényleg jó műsorokat csináltak! Például ott volt Vágó István, vagy a Dáridó is, amely kötelező péntek esti program volt mindenki számára. Ráadásul a Big Brother előbb volt, ennek koppintására jött létre a Való Világ. Csak a BB 2 évadot élt meg, addigra a VV már 4-et is. Akkoriban az RTL Klub megvásárolta az American Idol jogait, hogy annak megfelelően magyar műsort csináljanak, de a TV2 előbb lenyúlta az ötletet, és így lett a Megasztár. Körülbelül innen lehet számítani a TV2 zuhanását és az RTL Klub felemelkedését.
Dáridó mint kötelező műsor?
tya04
2011. június 27. 16:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.06.27. 16:54)
Dáridó mint kötelező műsor?
Whoahh...
Nem szó szerint értettem, de Magyarországon minden második háztartás azt nézte.
2011. június 27. 16:57
|
|
|
Idézet (prézli @ 2011.06.27. 16:55)
Nem szó szerint értettem, de Magyarországon tényleg második háztartás nézte.
Tudom, hogy nem szó szerint értetted, de az Én családom utálja
kateblock
nem vagyok nag TV2 néző, meg időm sincs nagyon suli közben a tv nézésre, de erre kíváncsi leszek.
Idézet (Lindsay019 @ 2011.06.27. 16:45)
Innen lehet azt a kis összeesküvés elméletet szőni, hogy valószínűleg egy és ugyanaz a két csatorna tulajdonosa. Minden a pénzről szól, és persze, hogy ugyanolyan műsorokat sugároznak. Egy értelmes csatorna van, amit néha esténként nézek és azaz AXN. Bár én nagy sorozat fanatikus vagyok, elképzelhető, hogy azért, de arra még azt tudom mondani, hogy aránylag oké. Nincs az a pénz, hogy én TV2-őt vagy RTL-t nézzek. Az RTL-ről felveszem a Dr. Csontot és annyi. Kifújt nálam a két kereskedelmi csatorna nézése. Ezért sem értem, hogy az emberek, hogy képesek nézni ezt a mocskot?
2011. június 27. 16:58
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Miah008 egyetertek
2011. június 27. 16:58
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
neeeeeeeeee
Apokalipszis!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.