A TV2 is új valóságshow-t indít
2011. június 27. 16:02
|
|
reni1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 501 Csatolások: 135 Azonosító: 123838 offline
|
Minek?hogy utánozák az rtl-t?
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2011. június 27. 16:10
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Én ezt már nem tudom elhinni. Magyarországon tényleg ennyire sok az agyatlan hülye? Erre van igény? Gondolkodásképtelen robotok fognak felnőni és a helyzet a későbbiekben sem javul majd, ha ez a folyamat nem áll meg. Sajnos már most is elég szörnyű a helyzet. Az agyatlan zombi emberek esténként leülnek a TV elé és a népbutító baromságot lesik, amit így a gyerekeik is néznek, akikből szintén agyatlan zombik válnak és ez így megy tovább. Kapjunk már észbe! Ha nem lenne kereslet erre a szemétre akkor normális műsort adnának. Nem igaz, hogy olyan bonyolult megtalálni a kikapcsoló gombot a távirányítón és valami mást csinálni a TV bambulása helyett ameddig ilyen hülyeséget adnak. Ha drasztikusan csökkenne a nézettség a csatornák is stratégiát váltanának. Térjünk már észhez könyörgöm!
2011. június 27. 16:23
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.06.27. 15:50)
Ezt nem hiszem el. Nem elég hogy külföldről szedjük a műsorokat de annyi sincs bennünk, hogy ne valami hülyeséget vegyünk át tőlük?
Beválogatnak sármos és hülye fiatal férfiakat. fiatal csitriket, akik felöltözni sem tudnak rendesen és még ott lesznek a magukat 23-nak képzelő 40 feletti anyukák, akik a lányuk fülbevalóit és ruháit fogják majd használni... stb 
Vajon mi lenne, ha külföldiek majmolnának minket? Jah, dehát az lehetetlen, hiszen mi nem tudunk semmi egyedit kitalálni..
2011. június 27. 16:23
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.27. 16:10)
Én ezt már nem tudom elhinni. Magyarországon tényleg ennyire sok az agyatlan hülye? Erre van igény? Gondolkodásképtelen robotok fognak felnőni és a helyzet a későbbiekben sem javul majd, ha ez a folyamat nem áll meg. Sajnos már most is elég szörnyű a helyzet. Az agyatlan zombi emberek esténként leülnek a TV elé és a népbutító baromságot lesik, amit így a gyerekeik is néznek, akikből szintén agyatlan zombik válnak és ez így megy tovább. Kapjunk már észbe! Ha nem lenne kereslet erre a szemétre akkor normális műsort adnának. Nem igaz, hogy olyan bonyolult megtalálni a kikapcsoló gombot a távirányítón és valami mást csinálni a TV bambulása helyett ameddig ilyen hülyeséget adnak. Ha drasztikusan csökkenne a nézettség a csatornák is stratégiát váltanának. Térjünk már észhez könyörgöm!
Kezdem azt gyanítani, hogy nincs rá nagy igény, csak a népet akarják bosszantani a hülyeségeikkel, mert tudják, hogy sokan akkor is nézik, ha nem érdekli őket vagy ha sokat hallanak/olvasnak róluk a sajtóban. Úgy gondolom, hogy már csak erre megy ki a játék. Érdekes verseny alakulhat így ki a két csatorna között. Eddig a VV-vel volt tele minden, most ezzel a műsorral is tele lesz a média.
De örülök, hogy nem nézek magyar médiát.
2011. június 27. 16:25
Hülyeség, hülyeség, de jobb a VV-nél. Gondolom itt értelmesebb emberek lesznek, vagy mégse?!
2011. június 27. 16:29
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.06.27. 16:23)
Vajon mi lenne, ha külföldiek majmolnának minket? Jah, dehát az lehetetlen, hiszen mi nem tudunk semmi egyedit kitalálni.. 
Egy, mi semmi eredetivel sem tudunk szolgálni (Még a Barátok közt és a Jóban rosszban sem eredeti ötlet), kettő, melyik ország akarna majmolni minket? Nem hinném, hogy akadna olyan. Egyenlőre mindenki az amerikai show-kat majmolja vagy ők erőltetik az országokra a jogokat, hogy vegyék át a műsort. Mi kis porszem vagyunk az univerzumban, senkit nem érdekel, hogy nekünk vannak-e jó ötleteink. Engem csak az nyugtat meg, hogy más országok is vevők rá, tehát máshol is alacsony a színvonal, nem annyira, mint nálunk, de itt még csak 'pár' show van/volt, Olaszország simán beérhet még minket a jövőben.
Én eddig sem voltam részese ennek a világnak, kivonom magam a magyar és amerikai média alól (csak néha teszek kivételt, ha valami jó érkezik onnan)
2011. június 27. 16:30
hát inkább ezt fogom nézni mint a valóvilágot,de majd meglátom!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.