Veronika úgy döntött, Alekosz öccse, anyja és exszerelme után ő is visszatér a villába. Sőt még plasztikai műtétet és nagy fogyókúrát is bevállal a siker érdekében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Veronika is jelentkezett a VV5-be
2011. június 27. 15:31
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ez itt a vég
12 felhasználónak tetszik:
dave095,
Riri,Avrilfan,
kateblock,
Lindsay019,
szavy,
DreamerGirl,
anna21,
thunderbird,
Miley-fan09,
Twilight6,
Grace Benning,
DiscoDiva
2011. június 27. 15:32
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
El sem olvastam a cikket, nem érdemel annyit.
De az tuti, hogy a következő villalakó is megvan már. Szánalom.
13 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan,
Rap4ever8,
kateblock,
Lindsay019,
szavy,
anna21,
thunderbird,
Bogszics,
DreamerGirl,
LittleVampire,
Twilight6,
Grace Benning,
DiscoDiva
2011. június 27. 15:32
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
jézus úristen, mi lesz itt? :S támadnak a g*rnyók
2011. június 27. 15:33
prézli egyetértek! Komolyan mondom ebből a sok sz_tyokból már elegem van, főleg hogy fő műsoridőbe rakják, jó kis filmek helyett
2011. június 27. 15:33
Köszönjük az újabb szennyhírt -.-" (nem a cikkírót akarom bántani, de baromi unalmas, h folyton Vera-Balekosz hírek mennek mindenhol)
Ebből is látszik, milyen hülye emberek vannak Magyarországon! Köszönjük -.-"
Ebből is látszik, milyen hülye emberek vannak Magyarországon! Köszönjük -.-"
2011. június 27. 15:34
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
NEEEEEEEE
2011. június 27. 15:34
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Mondtam én, hogy az egész család életcélja, hogy buta celebbé váljanak. Ebből a buta már megvan, a műsor által pedig a celeb is összejöhet.
Komolyan szánalmasak. Inkább lehetne lassan a műsor címe "Vitasorozat Alekosz családja és exei között", mert balhé az tuti lesz.
Komolyan nagyon örülnék, ha nem kéne értesülnöm a műsor történéseiről. Az előző szériát se néztem a főcímek miatt mégis mindenről tudtam. Most szeretném ezt megúszni, mert bár még el sem kezdődött a műsor már most rosszabbul vagyok tőle, mint az előzőtől pedig azt is utáltam. Szerk.: Egyébként itt is csak a címet olvastam, de elég is volt.
Komolyan nagyon örülnék, ha nem kéne értesülnöm a műsor történéseiről. Az előző szériát se néztem a főcímek miatt mégis mindenről tudtam. Most szeretném ezt megúszni, mert bár még el sem kezdődött a műsor már most rosszabbul vagyok tőle, mint az előzőtől pedig azt is utáltam. Szerk.: Egyébként itt is csak a címet olvastam, de elég is volt.
2011. június 27. 15:35
Szabassa csak át az orrát bár én az ő helyében inkább az egész arcomat átvarázsoltatnám. Ilyen fejjel a castingosok könnyen azt hihetik, hogy a West End egyik ruhásüzletéből elszabadult egy életre kelt próbababa
2011. június 27. 15:35
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Dave, egyetértek. Akikről írnak, azok egytől-egyig be fognak kerülni, szinte mondhatjuk, hogy bérelt a helyük. Nem mintha egyébként kíváncsi lennék a VV5-re... annyira hülyeség az egész, a négyest még sokan nézték, de az újdonság varázsára nem lehet várat építeni..
Szerk.: Közben a műsoridőről jutott eszembe, hogy most, hogy nincsen Hullócsisz, se VV-hülyeség, azóta az RTL szombat esténként filmeket ad. Köztük végre ismét elkezdett Disney meséket is, amire már jó ideje várok(/vártam). És remélhetőleg a nyáron még várható pár, mert jövő hét szombaton meg a Mackótestvér lesz.. Aztán majd jön a VV5 meg az X-Faktor és máris oda vannak a jó kis filmek.. még ha ezerszer is láttam már, akkor is inkább megnézem ezeregyedszerre is, minthogy VV-t nézzek..
Szerk.: Közben a műsoridőről jutott eszembe, hogy most, hogy nincsen Hullócsisz, se VV-hülyeség, azóta az RTL szombat esténként filmeket ad. Köztük végre ismét elkezdett Disney meséket is, amire már jó ideje várok(/vártam). És remélhetőleg a nyáron még várható pár, mert jövő hét szombaton meg a Mackótestvér lesz.. Aztán majd jön a VV5 meg az X-Faktor és máris oda vannak a jó kis filmek.. még ha ezerszer is láttam már, akkor is inkább megnézem ezeregyedszerre is, minthogy VV-t nézzek..
2011. június 27. 15:36
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Lenne erről egy hosszabb véleményem, de nem szeretném nyílt topikban megosztani, mert szerény személyemmel lenne szegényebb a fórum közössége.
Szóval röviden csak azt kívánom neki, hogy jusson be a villába alekosz öccsével együtt, és jöjjenek is össze, mert összeillik ez a két idióta.
Szóval röviden csak azt kívánom neki, hogy jusson be a villába alekosz öccsével együtt, és jöjjenek is össze, mert összeillik ez a két idióta.
7 felhasználónak tetszik:
kateblock,
dave095,
Riri,Avrilfan,
Lindsay019,
Rap4ever8,
thunderbird,
Bogszics
2011. június 27. 15:38
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Jaj NE!!!!
2011. június 27. 15:39
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ha bekerül, esküszöm nézem : DDD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.