Veronika úgy döntött, Alekosz öccse, anyja és exszerelme után ő is visszatér a villába. Sőt még plasztikai műtétet és nagy fogyókúrát is bevállal a siker érdekében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Veronika is jelentkezett a VV5-be
2011. június 27. 15:31
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ez itt a vég
12 felhasználónak tetszik:
dave095,
Riri,Avrilfan,
kateblock,
Lindsay019,
szavy,
DreamerGirl,
anna21,
thunderbird,
Miley-fan09,
Twilight6,
Grace Benning,
DiscoDiva
2011. június 27. 15:32
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
El sem olvastam a cikket, nem érdemel annyit.
De az tuti, hogy a következő villalakó is megvan már. Szánalom.
13 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan,
Rap4ever8,
kateblock,
Lindsay019,
szavy,
anna21,
thunderbird,
Bogszics,
DreamerGirl,
LittleVampire,
Twilight6,
Grace Benning,
DiscoDiva
2011. június 27. 15:32
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
jézus úristen, mi lesz itt? :S támadnak a g*rnyók
2011. június 27. 15:33
prézli egyetértek! Komolyan mondom ebből a sok sz_tyokból már elegem van, főleg hogy fő műsoridőbe rakják, jó kis filmek helyett
2011. június 27. 15:33
Köszönjük az újabb szennyhírt -.-" (nem a cikkírót akarom bántani, de baromi unalmas, h folyton Vera-Balekosz hírek mennek mindenhol)
Ebből is látszik, milyen hülye emberek vannak Magyarországon! Köszönjük -.-"
Ebből is látszik, milyen hülye emberek vannak Magyarországon! Köszönjük -.-"
2011. június 27. 15:34
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
NEEEEEEEE
2011. június 27. 15:34
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Mondtam én, hogy az egész család életcélja, hogy buta celebbé váljanak. Ebből a buta már megvan, a műsor által pedig a celeb is összejöhet.
Komolyan szánalmasak. Inkább lehetne lassan a műsor címe "Vitasorozat Alekosz családja és exei között", mert balhé az tuti lesz.
Komolyan nagyon örülnék, ha nem kéne értesülnöm a műsor történéseiről. Az előző szériát se néztem a főcímek miatt mégis mindenről tudtam. Most szeretném ezt megúszni, mert bár még el sem kezdődött a műsor már most rosszabbul vagyok tőle, mint az előzőtől pedig azt is utáltam. Szerk.: Egyébként itt is csak a címet olvastam, de elég is volt.
Komolyan nagyon örülnék, ha nem kéne értesülnöm a műsor történéseiről. Az előző szériát se néztem a főcímek miatt mégis mindenről tudtam. Most szeretném ezt megúszni, mert bár még el sem kezdődött a műsor már most rosszabbul vagyok tőle, mint az előzőtől pedig azt is utáltam. Szerk.: Egyébként itt is csak a címet olvastam, de elég is volt.
2011. június 27. 15:35
Szabassa csak át az orrát bár én az ő helyében inkább az egész arcomat átvarázsoltatnám. Ilyen fejjel a castingosok könnyen azt hihetik, hogy a West End egyik ruhásüzletéből elszabadult egy életre kelt próbababa
2011. június 27. 15:35
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Dave, egyetértek. Akikről írnak, azok egytől-egyig be fognak kerülni, szinte mondhatjuk, hogy bérelt a helyük. Nem mintha egyébként kíváncsi lennék a VV5-re... annyira hülyeség az egész, a négyest még sokan nézték, de az újdonság varázsára nem lehet várat építeni..
Szerk.: Közben a műsoridőről jutott eszembe, hogy most, hogy nincsen Hullócsisz, se VV-hülyeség, azóta az RTL szombat esténként filmeket ad. Köztük végre ismét elkezdett Disney meséket is, amire már jó ideje várok(/vártam). És remélhetőleg a nyáron még várható pár, mert jövő hét szombaton meg a Mackótestvér lesz.. Aztán majd jön a VV5 meg az X-Faktor és máris oda vannak a jó kis filmek.. még ha ezerszer is láttam már, akkor is inkább megnézem ezeregyedszerre is, minthogy VV-t nézzek..
Szerk.: Közben a műsoridőről jutott eszembe, hogy most, hogy nincsen Hullócsisz, se VV-hülyeség, azóta az RTL szombat esténként filmeket ad. Köztük végre ismét elkezdett Disney meséket is, amire már jó ideje várok(/vártam). És remélhetőleg a nyáron még várható pár, mert jövő hét szombaton meg a Mackótestvér lesz.. Aztán majd jön a VV5 meg az X-Faktor és máris oda vannak a jó kis filmek.. még ha ezerszer is láttam már, akkor is inkább megnézem ezeregyedszerre is, minthogy VV-t nézzek..
2011. június 27. 15:36
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Lenne erről egy hosszabb véleményem, de nem szeretném nyílt topikban megosztani, mert szerény személyemmel lenne szegényebb a fórum közössége.
Szóval röviden csak azt kívánom neki, hogy jusson be a villába alekosz öccsével együtt, és jöjjenek is össze, mert összeillik ez a két idióta.
Szóval röviden csak azt kívánom neki, hogy jusson be a villába alekosz öccsével együtt, és jöjjenek is össze, mert összeillik ez a két idióta.
7 felhasználónak tetszik:
kateblock,
dave095,
Riri,Avrilfan,
Lindsay019,
Rap4ever8,
thunderbird,
Bogszics
2011. június 27. 15:38
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Jaj NE!!!!
2011. június 27. 15:39
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ha bekerül, esküszöm nézem : DDD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.