Ke$ha visszatér hozzánk
2011. június 27. 13:15
|
|
anitaloves1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144881 offline
|
Lillith66 : ő maga mondta hogy szentesről jött és a saját szájával mondta hogy csirkepaprikást eszik néha meg rétest. rendesen magyarul mondta hogy rétes.. szerintem ha kint születtél volna, te se tudnál több szót magyarul, főleg hogy már a szüleid se tudnak.
2011. június 27. 13:15
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Remélem visszajön mmég
2011. június 27. 13:17
|
|
connvi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 152909 offline
|
Elég fura ,hogy mindegyik sztárnak nagyon megtetszik Magyarország......És mind azt mondja,hogy visszajön.Eddig nemsokan jöttek vissza akik azt mondták.Én nem hiszem el.
2011. június 27. 13:39
Ez csak amolyan beteljesítethetetlen ígérgetés. Ha a következő koncertje pl. Franciaországban lesz, akkor kitalálja, hogy az anyja francia? Vagy mi? Annyira naivak vagytok, hogy elhiszitek ezt a sok sajtszöveget. Én bírom Keshát, de valahogy nem tudok bízni benne.
2011. június 27. 13:48
|
|
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline
|
Idézet (bella98 @ 2011.06.27. 12:19)
tök jó hogy egy ijen nagy sztárban is van magyarság eddig nem naon volt rá példaa 
Kedves Bella98! Csak a mostani idők "sztárjaira" gondolsz ugye?Mert régebben igen is voltak az akkori idők nagy sztárjai akiket sajnos a mai fiatalság nem nagyon ismer( mondom ezt 13 évesen). Szerencsére nekem a nagyszüleim révén megadatott megismerni az ő munkásságukat is. Pár példa: Lugosi Béla( minden idők legjobb Drakulája), Gábor Zsazsa, Peter Falk,Marta Eggerth, stb. De a mai generációban is sokan elő fordulnak: Drew Barrymore,Rachel Weisz. Remélem ezt nem vetted támadásnak ha igen bocsánat csak nem hagyhattam szó nélkül
2011. június 27. 13:51
ez tök jó!!!Örülök hogy ennyire tetszik neki Magyarország
2011. június 27. 14:00
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ennek a cikknek most baromi sok értelme volt. visszatér, mi? úgy fog idejönni a nyáron, mint én Angliába. legalább ha feltételes módot használtál volna...
2011. június 27. 14:05
Már kezdtem örülni,hogy megint koncertezni fog,de kösz szépen!Azért remélem,ha ide jön hozzánk valahol találkozok vele és tényleg visszajön majh koncertezni.
2011. június 27. 14:10
|
|
ST1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 152330 offline
|
Örülök
amúgy lehet hogy igaz lehet h nem az h magyar, de sztem biztos írták volna wiki-n vagy bárhol hogy magyar, mert eddig szerintem senki nem tudott róla.......na mindegy örülök h tetszik neki Magyarország
nem ugy mint pl robert pattinsonnak aki le csövestelepezte Budapestet -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: