Emma Watson megijedt a csókjelenettől
2011. június 27. 14:43
Én nem csókoltam volna meg őket...se izgulva se örömtelien
2011. június 27. 14:49
Én mondjuk nem olvastam a 7.-dik könyvet, miután kiábrándultam az egész HP-ból a 6.-dik könyvet illetően. De mintha a húgom csak azt mondta volna, hogy Ronnal jön össze, mert tudtommal Harry Ginnyvel jár. A 6.-dik könyvben jöttem össze, tudom, mert azt még olvastam.
Mondjuk én sem szívesen csókolóznék a két legjobb barátommal, de nekik ez a dolguk, a színészet. Néha akad ilyen feladat is. Meg tökre szeretem, hogy néhányan vernyákolnak, hogy fújj, de csúnya Rupert. Szerintem egy felnőtt vonzó férfivá érett, akár csak Daniel. Én akkor mennék a szájsebészetre és varratnék magamnak új szájat, ha bíbőrkével kéne smárolnom. Azaz igazi halál.
2011. június 27. 15:15
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.27. 14:49)
Én mondjuk nem olvastam a 7.-dik könyvet, miután kiábrándultam az egész HP-ból a 6.-dik könyvet illetően. De mintha a húgom csak azt mondta volna, hogy Ronnal jön össze, mert tudtommal Harry Ginnyvel jár. A 6.-dik könyvben jöttem össze, tudom, mert azt még olvastam.
Mondjuk én sem szívesen csókolóznék a két legjobb barátommal, de nekik ez a dolguk, a színészet. Néha akad ilyen feladat is. Meg tökre szeretem, hogy néhányan vernyákolnak, hogy fújj, de csúnya Rupert. Szerintem egy felnőtt vonzó férfivá érett, akár csak Daniel. Én akkor mennék a szájsebészetre és varratnék magamnak új szájat, ha bíbőrkével kéne smárolnom. Azaz igazi halál.
Igen Ronnal jön össze a végén bár ez kicsit spoileres annak aki nem olvasta a könyvet.
2011. június 27. 18:31
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
2011. június 27. 22:42
Idézet (v.maroti @ 2011.06.27. 18:02)
Rupertel én is csókolóznék
<3
Állj be a sorba
Én sem igazán értem, hogy miért problémáznak sokan azon, hogy Rupert hogy milyen rosszul néz ki. Ez színészet, emberek. Ha a könyvben egy hónapja nem mosott hosszú fekete haja lett volna, fogszabályzóval mosolygott volna Ronként Hermionéra, akkor is meg kellett volna történnie a csóknak.
2011. június 28. 16:32
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Hogy őszinte legyek.Nem irigylem.xD
2011. június 29. 10:20
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
xD én simán, minden aggodalom nélkül megcsináltam volna
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: