Megjelent Flour új száma!
2011. június 26. 23:34
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Pandus @ 2011.06.26. 22:03)
Már ne haragudj, de azért figyelj már egy kicsit, hogy milyen stílust engedsz meg magadnak. Szerintem ő nem így beszélt veled. Ha ezt így normális tag írta volna és nem te akkor már rég kitört volna a 3. világháború..
Arról van szó, hogy sokan itt csak egymásnak szólnak be meg dumálnak és nem a cikkhez írnak véleményt. Arra van sz msn, meg a gumiszoba fórumrész. Lehet reagálni egymás véleményére is, de ha már átmegy személyeskedésbe ahogy ő tette (és ő kezdte) az már nem megengedett. Ezért szóltam rá úgy ahogy - hogy értsen is belőle. Neked meg nem kell beleszólni, nem vagy te sheriff, hogy rendet tegyél. Törödj a cikkel meg a magad dolgával.
2011. június 26. 23:34
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Még én fizetnék egy Japán üzletembernek 690 FT-ot , hogy a lábujjamról szopja le a fagyit , mint hogy ezt megvegyem. Ha valakinek ez zene rossz helyen él( vagy én vagyok paraszt) .
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. június 26. 23:37
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
nagyoon jóóó
2011. június 26. 23:51
de van néhány jó száma
de nem sok,hogy őszinte legyek :/
2011. június 27. 01:04
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Ha egy rohadt húsdarabért adná, akkor sem kellene, sőt, ha térdre esne előttem és a világ minden kincsét felajánlaná nekem, akkor sem hallgatnám meg. Összesen 5 db egész másodpercet bírtam, aztán leállítottam, nem akartam rosszul lenni még vacsora előtt. Komolyan ennyi birka van itt??
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ez nektek tetszik??
Hang, tehetség, "zene"= NAGY 0 Amúgy meg mi az, hogy offoljuk, könyörgöm, ez egy fórumon oké, de beszédben?? A dalszöveg is megint fantasztikus lett, gratulálok hozzá.
Akkor flour én most elmondom neked, hogy diszlájkolom a pofádat és sajna nem láwollak. Pfff... És köszönöm neked, te zenei katasztrófa, hogy újra sikerült rám hoznod a hidegrázást, mert eszembe juttattad, hogy hová tartunk
Szánalmas
2011. június 27. 01:46
Komolyan....Ilyen szemetet termel ki magából a Magyar zeneipart mostanság? Ezért tart ott a magyar pop zenei világ ahol tart mert az ilyen "két kicsi lego" senkiházi bohócokat futtatják meg sztárolják.ÉRTSÜK MÁR MEG, HOGY NEM KÉRÜNK EZEKBŐL AZ UTCÁN ÖSSZE SZEDETT TEHETSÉGTELEN SUHANCOKBÓL. MINŐSÉGI POPZENÉT, KÉRÜNK TARTALMAS ÉS SZÍNVONALAS SZÖVEGVILÁGOT,JÓ HANGÚ, TEHETSÉGES ÉNEKESEKET. A SZEMETET MEG LÖKJÉK KI A KUKÁBA,ÉS VALAKI TEGYEN VÉGRE RENDET A MAGYAR ZENEI VILÁGBAN MERT AZ EGÉSZ VILÁG RAJTUNK RÖHÖG. Nem kiabálok, csak szerettem volna nyomatékossá tenni a mondandómat.De ezzel az is a gond, hogy amíg egyes tinédzserek veszik és hallgatják ezeket a sz****t addig mi magunk termeljük ki őket.Ne hallgassunk ilyen minősíthetetlen vackokat, és le fognak morzsolódni,ezek a "művészek".
2011. június 27. 08:49
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
szerintem tök jó lett!lájk!♥♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.