Megjelent Flour új száma!
2011. június 26. 18:40
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
még egy értelmes szám Fluortól!! Természetesen ha ingyen adnák se kéne!!
2011. június 26. 18:43
"A dal nagyon hasonló előző számához a Mizu-hoz – hiszen ugyanazt a stílust követi -, melynek videóklipjét a Youtube-on már több mint KILENC millióan tekintették meg".
Sajnos egyre több a hallás károsult az országban.. :/
Sajnos egyre több a hallás károsult az országban.. :/
2011. június 26. 18:46
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Én már halottam, ugyanaz, mint a Mizu, sőt, rossza ha az lehet. Ugyanaz a ritmustalan, tucat tuctuc, ugyanaz az értelmetlen, semmitmondó dalszöveg. Nem lepödöm meg de még mindig gáz.
2011. június 26. 18:47
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ez kell még ide.
2011. június 26. 18:49
lola97122! Az én írtam, nem Domicsibe, ő csak idézett 
Am meg elég szomorú, h az ilyen semmitmondó zenére van igény még mindig.
Rekahhh! Egyetértek
Am meg elég szomorú, h az ilyen semmitmondó zenére van igény még mindig.
Rekahhh! Egyetértek
2011. június 26. 18:50
Figyelem, figyelem! Agysorvadásra felkészülni!
Halálos Fluor zene! Aki meghallgatja, az 7 napon belül meghal! Nem vicc! A zeneszám meghallgatását követő azonnali másodpercekben egy ismeretlen kór támadja meg az agysejteket, majd azokat pár szekundum alatt pusztítja is el. A kór fél évvel ezelőtt ütötte fel a fejét hazánkban, amikor Fluor megjelentette legelső számát, a Mizut. Az akkori felmérések szerint, csak nem több ezer 10-16 éves magyar fiatal esett áldozatául. A most már "Lájkollak Fluor" névre hallgató gyógyíthatatlan betegség lefolyási ideje 7 nap, de ez egyénenként változó. Megéri meghallgatni?
Témára térve, ez egy igazi headshoot volt. Kíváncsi vagyok hányan fogják azt írni, hogy a kedvencük ez a dal. Újabb értelmetlen szlenges szövegelés. Persze, ő rapper, de köze sincs a raphez, amit csinál. Számomra inkább egy igénytelen kategóriás gagyiság, amit még zenének sem lehetne nevezni.
Halálos Fluor zene! Aki meghallgatja, az 7 napon belül meghal! Nem vicc! A zeneszám meghallgatását követő azonnali másodpercekben egy ismeretlen kór támadja meg az agysejteket, majd azokat pár szekundum alatt pusztítja is el. A kór fél évvel ezelőtt ütötte fel a fejét hazánkban, amikor Fluor megjelentette legelső számát, a Mizut. Az akkori felmérések szerint, csak nem több ezer 10-16 éves magyar fiatal esett áldozatául. A most már "Lájkollak Fluor" névre hallgató gyógyíthatatlan betegség lefolyási ideje 7 nap, de ez egyénenként változó. Megéri meghallgatni?
Témára térve, ez egy igazi headshoot volt. Kíváncsi vagyok hányan fogják azt írni, hogy a kedvencük ez a dal. Újabb értelmetlen szlenges szövegelés. Persze, ő rapper, de köze sincs a raphez, amit csinál. Számomra inkább egy igénytelen kategóriás gagyiság, amit még zenének sem lehetne nevezni.
9 felhasználónak tetszik:
dana,
pillecukor3,
DreamerGirl,
DiscoDiva,
UnhappyMeals,
Bogszics,
kateblock,
tothbianka,
janet7
2011. június 26. 18:55
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Háát ez elég gyenge lett..
2011. június 26. 18:57
Dzseen:igen,ez tényleg tipikus Fluor,tipikusan szar.
2011. június 26. 18:58
A szöveg valami borzasztó. Semmi érzés nincs benne, hallatszik hogy fel van javítva az egész, meg ilyen izé effektekkel van ellátva. De hiába. Így sincs hangja. És a címe..., na az már valami borzalom. Sztár? Ő? ....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.