lehet megbeszélte egy barátjával hogy oda rohan..a barátja meg a tömegből csinál egy képet
Miley Cyrust megtámadta egy rajongója
2011. június 26. 13:56
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
lehet megbeszélte egy barátjával hogy oda rohan..a barátja meg a tömegből csinál egy képet
2011. június 26. 13:58
azt hittem legalább egy nagydarab állat vagy mit tudom én.de hogy egy kislány ._. ...
2011. június 26. 14:00
|
|
wowpvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1911 Azonosító: 131203 offline
|
Szegény lány.Miley-t am az őr rángatta inkább.
Azért ha ŐR AKKOR NEM LEHETETT VOLNA HOGY ODAFUSSON,mert vigyáznia kellett volna,hogy senki ne mehessen a színpadra.-.-"" Megtörtént,de szerintem am Miley se rosszként fogta fel a dolgot.
Mégis egy kislányról beszélünk.♥♥
2011. június 26. 14:02
Tény, nem vagyok oda májliért, de a videóban tisztán látszik, hogy ellenkezik a testőre cselekedete ellen. És bár úgy véltem felfedezni, hogy nem is akarta a kislányt leküldetni a színpadról, csak hát a testőr közbe avatkozott. Ő ezért kapja egyébként a fizetését. Ha valami baja esik az adott sztárnak, akkor őt vonják felelősségre. Szóval én nem ítélem el a pasast, nem így kellett volna, de ő csak a munkáját végezte. Egyébként a cím tényleg félrevezető. Oké, hogy drámai hatást akart kelteni ezzel a cikkíró, de, ha maga a cikk sem drámai?
Én sem vagyok oda azért, hogy olvasok valamit a címben és a cikk tartalma nem arról szól. A címnek pont az a lényege, hogy tükrözze és összefoglalja a cikk tartalmát. Aki szereti májlit vagy csak kíváncsi (mint pl. én) az úgyis elolvassa. Mert a címből ítélve, az ember arra is gondolhat, hogy májlit megkéselték és élet-halál között lebeg az intenzíven. Szóval azért van különbség. Mindenesetre engem is jobban érdekel a kislány lelkiállapota, mint májlié. Hol voltak annak a gyereknek a szülei? Ez a legfőbb kérdés.
Nekem van egy gyerekem, 10-12 éves, akkor sem hagyom elkószálni, mert még kicsi. Főleg nem egy koncerten. Szóval vagy a remek szülő küldte fel a gyereket a színpadra (amiért őszintén gratulálok annak az anyucinak és apucinak), vagy tényleg elkószált a gyerek. Az a gyerek sokkal jobban megsínylette, mint májli, szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 26. 14:03
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
kicsit túlreagált?
szerintem nagyon!
|
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline
|
de hova vitte:O na ez azért felesleges volt csak egy 12 éves lány lehetett semmi fegyver nélkül és szerintem miley még énekelt is volna vele ez meg itt rá ijeszt mileyra és mnodta is h OMG ezt a testőrt nem tudom h kirugnám e mert végülis jól végezte a munkát de túl reagálta
Gratulálok a cikk irójának! Micsoda támadás... :/
2011. június 26. 14:05
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Idézet (Lucy-chan @ 2011.06.26. 13:48)
Nah, már most elnézést az előbbi hozzászólásomért, mert ott még nem voltam teljesen tisztában a történtekkel. Ez ugye a szám végén volt. Szóval nem szakított félbe semmit, utána folytatta ugyan úgy tovább. Hát igen, talán nem kellett volna lerohannia a színpadról a testőr kíséretében, de ahogy zsedenyi2 is írta, le kellett mennie, mert átöltözött. Azt nem tudom honnan szedték,hogy megviselte a dolog, hiszen később maga is nevetett rajta. A lényeg, hogy a testőr volt a hülye, ő rohant oda és ráncigálta el a kislányt. Miley még mutogat is neki, hogy óvatosan tegye le. Amúgy meg nem tudom ki, hogy van vele, de én is megijednék, ha egyszer csak hirtelen valaki hátulról belém csimpaszkodna. Attól meg főleg, ha a hülye testőröm rám veti magát. Szóval ebben a helyzetben mindenki, csak Miley nem hibás, nem tudom ilyenkor is miért őt kell támadni.
TELJESEN EGYEÉRTEK.
2011. június 26. 14:05
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
az őrnek eleve nem szabadott volna hagyni hogy felmenjen a gyerek
" szegény Miley hogy meglepődött
az őr is lehetett volna finomabb
2011. június 26. 14:07
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Jesszus...most azért mert Mileyhoz odament és belekarolt akkora bűn?A kislány meg akarta verni Mileyt? NEM! most mi van ha szegény kislánynak vmi baja esik? Annyira neki ment az a biztonsági őr hogy komolyabb baja is lehetett volna és méghozzá akit védett annak is majdnem kitörte a kezét -.-" Meg mért kellett kivinni?
Jó ez a dolga de nem robbant föl a Föld!!!
Jó ez a dolga de nem robbant föl a Föld!!!
2011. június 26. 14:13
hát ez nem kicsit lett túlreagálva hanem nagyon végülis csak egy rajongó és nem akart semmi rosszat ... és mileyt inkább az őr rángatta meg én úgy láttam
2011. június 26. 14:15
Úristen, megrázta? Engem az rázott meg, hogy így bántak szerencsétlen kislánnyal... Jó, persze, nem normális dolog felmenni a színpadra, na de azért mégis sok volt ez... szerintem.
2011. június 26. 14:16
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
úristen egy tizenéves rajongó tényleg nagy kárt tehet benne, pont mint egy bombarobbantás .... ugyan már, túlreagálták, nem is kicsit ... ://
2011. június 26. 14:17
az nem egyenlő,ha felmegy egy kislány színpadra és mileyval akar énekelni,de ez azért túlzás,hogy így levitte Miley-t a színpadról,ahogy a cikk írója mondta"mintha terrortámadás lett volna" -.-"
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.