Miley Cyrust megtámadta egy rajongója
2011. július 06. 19:40
|
|
elena gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 34 Azonosító: 133436 offline
|
hát ez no comment nemtom hogy mé kellett mingyá ledobni onnan ő nem akart sztem semmi rosszat
2011. július 07. 14:01
|
|
dorika98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 154574 offline
|
valamit mondjatok már el lécci.hol vannak ilyenkor a biztonsági őrök nem akkor kell felrohanni a sztár mellé mikor már megtámadták vagy ott vannak mellette hanem mikor látják h már mennének oda rosszabb is lehetett volna mondjuk ha felmennek és elkezdik folytogatni v leütik.hát nem csodálom h nem mehetnek le a sztárok a szinpadról a sok hülye miatt.
2011. július 07. 14:17
ez milyen gáz! úgy menekítették le a színpadról Mileyt, mintha bomba lett volna a nézőtéren.
2011. július 07. 14:23
Jaj már
! Megijedt oké, na de egy kislány! Leküldték az oké, bár mondjuk ledobni nem kellett volna, mert semmi rosszat nem csinált.... És akkor vége lett a koncertnek, vagy mi? De tényleg az a biztonsági őr, mintha a nemtudom milyen királynőt mentenék ki egy csata helyszínéről
2011. július 07. 14:58
|
|
Agócs Eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 154575 offline
|
Ha énekelni akar énekeljen, oké. Miley-nak nem esett baja de a kislánynak? Mit túloznak!
2011. július 07. 18:14
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
Hát ez gázz.omg Gondolom Miley mennyire megijedhetett..nem a kislánytól..az még sztem elment..hanem attól ahogy a biztonsági őr úgy rohant oda mintha valami gyilkos lett volna a kiscsaj,menesleg Miley-t úgy oldalba ütötte,hogy én igazán csak attól ijedtem volna meg...meg ahogy kivezette a színpadról?!
komolyan!...azért a kiscsajt mégsem kellett volna ledobni..:S sajnálom Miley-t is és a kislányt...egyik sem csinált semmi rosszat..sztem ha nem avatkoznak ennyire közbe,akkor Miley azt is megcsinálta volna hogy megfogja a kislány kezét és együtt énekelnek..nem nagyon izgathattavolna fel a dolog ha ennyire nem ijeszti meg a biztonsági őr..-.-'
szegény...
2011. július 07. 20:09
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Jaj Istenem remélem lecserélte azt a testőrt
2011. július 07. 20:47
XD Most sztem ez nem volt durva .
Szerintem is túlreagálták ^^
2011. július 07. 21:31
Atya úr isten, mintha a csajszi leprás lett volna, vagy valami. Azért a koncertet nem kellett volna emiatt félbehagyni. -.-"
2011. július 07. 23:23
Na jó , ez már nem kicsit hanem nagyon túlzás! Oké hogy ez egy nagy koncert de azért félbehagyni , egy rajongó miatt!! És ráadásul ahogy beszaladtak Mileyval mintha tényleg terror támadás lett volna!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: