Miley Cyrust megtámadta egy rajongója
2011. június 26. 16:25
Szerintem az viselte meg, hogy hozzáért egy halandó ember az ő értékes sztárbőréhez...
Nem tudom minek kell Oh My God-ozni meg futva kimenekíteni, mintha lángolna az aréna... pfff -.-
Pont a napokban néztem egy J.Lo fellépést az egyik francia tehetségkutatóban, akkor is felugrott egy pasi a színpadra, megölelte Jen-t, mondta neki, hogy I love you, és erre meg Jennifer is mondta neki, hogy I love you too és megölelte. Aztán a műsorvezető szépen mondta a pasinak, hogy hagyja el a színpadot, és az meg szépen lement, nem kellett oda testőr.
Miley-t meg még ki is viszik, a gyereket meg ledobják, pffff... -.-'
Nem tudom minek kell Oh My God-ozni meg futva kimenekíteni, mintha lángolna az aréna... pfff -.-
Pont a napokban néztem egy J.Lo fellépést az egyik francia tehetségkutatóban, akkor is felugrott egy pasi a színpadra, megölelte Jen-t, mondta neki, hogy I love you, és erre meg Jennifer is mondta neki, hogy I love you too és megölelte. Aztán a műsorvezető szépen mondta a pasinak, hogy hagyja el a színpadot, és az meg szépen lement, nem kellett oda testőr.
Miley-t meg még ki is viszik, a gyereket meg ledobják, pffff... -.-'
2011. június 26. 16:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez sehol nem volt támadás. A kislány fellógott a színpadra és megölelte a kedvenc énekesét. Erre az a minden bizonnyal felettébb IQ betyár testőr megragadta és lehajította a tömegbe, aztán lerángatta Mileyt is a színpadról, mintha legalábbis késsel estek volna neki és menekíteni kellett volna. Úgy látom egyes emberek néha túl komolyan veszik a munkájukat. Tipikus rendőr-testőr-biztonsági őr szindróma. Nagyon fontosnak érzik magukat.
Lehet, hogy Miley meglepődött, de megijedni inkább attól ijedt meg szerintem, amit a testőre csinált.
2011. június 26. 16:30
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hát az igaz hogy nagyon meglepődött,dehát akkor sem kellett volna a kislányt levinni a színpadról a testőrnek,és legalább viszahívhatta s kislányt.
2011. június 26. 16:30
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
Jajj de tudom sajnálni -.-" mert biztos a kislány pólója alatt gépfegyver volt és tuti azért ment fel, hogy Mileyt megölje.-.-" Úristeen milyen szánalmas.
2011. június 26. 16:34
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
szeirntem ez nem volt támadás max 1-2 hajszálát ami amugy is műhaj kitépte a kiscsaj és ennyi . Miért kell ebből botrányt csinálni? és én se sajnálom Miley-t mert nincs miért ...
2011. június 26. 16:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szerintem azért dobták le olyan gyorsan a gyereket a színpadról, hogy mielöbb megvizsgálhassa egy elmeszakértő amiért pénzt adott egy májli koncertjegyért ...
2011. június 26. 16:41
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ez az egész túl lett reagálva... nem a fan, hanem a testőr volt h*lye!!!
2011. június 26. 17:08
"Meglepte őt egy színpadra felugró kislány"
"Az énekesnő nem sérült meg"
Most komolyan. Milyen sérülést tudott volna okozni egy 8-9 éves kislány?! Elhiszem,hogy védeni kell a sztárokat,de ez túl lett reagálva,és az őr is elmehet a fenébe. Valószínűleg az eset után a kislány nem rajong már annyira Miley-ért....Amúgy meg mi az,hogy Milyet viselte meg a dolog?! Szerintem inkább a kislánnyal kellene foglalkozni,hogy vajon őt mennyire viselte meg,hogy megalázó helyzetbe hozta őt a biztonsági őr,mert azért akárhogyan nézem: szerencsétlent szószerint ledobták a színpadról.
"Az énekesnő nem sérült meg"
Most komolyan. Milyen sérülést tudott volna okozni egy 8-9 éves kislány?! Elhiszem,hogy védeni kell a sztárokat,de ez túl lett reagálva,és az őr is elmehet a fenébe. Valószínűleg az eset után a kislány nem rajong már annyira Miley-ért....Amúgy meg mi az,hogy Milyet viselte meg a dolog?! Szerintem inkább a kislánnyal kellene foglalkozni,hogy vajon őt mennyire viselte meg,hogy megalázó helyzetbe hozta őt a biztonsági őr,mert azért akárhogyan nézem: szerencsétlent szószerint ledobták a színpadról.
2011. június 26. 17:09
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Uhh szegénykém hát őt is mots olvastam Justint is.
:S
2011. június 26. 17:12
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
hát szerintem csak túl lett reagálva hogy ... utána nem énekelhette végig a dalt ...
2011. június 26. 17:15
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
egyeértek Vampiregirl15
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: