Ki énekel a legjobban élőben?
2011. június 26. 12:09
|
|
LIlla323visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 262 Csatolások: 6 Azonosító: 138796 offline
|
Jared Leto
8 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl,
kriszti03,
patrícia4,
bibicsibi,
Black Hearth2,
Seherezade1050,
LadyAlba88,
hungergamesFan16
2011. június 29. 22:34
Ezt nem lehet így megállapítani, mert nem hallottam még minden egyes énekest élőben. Nem tudom összehasonlítani. De azok közül, akiket már hallottam, Taylor Swift a legjobb.
Találóbb lenne a kérdés, ha úgy lenne feltéve, hogy "Szerinted ki énekel a legjobban élőben?".
Találóbb lenne a kérdés, ha úgy lenne feltéve, hogy "Szerinted ki énekel a legjobban élőben?".
2011. június 30. 11:00
Először arra kell rájönni, hogy valóban énekel-e. És csak aztán lehet eldönteni, hogy jó-e
Elég bonyolult ez
Rihanna például itt hogy lebukik, bár alapból érezhető a playback, de azért mulatságos látni, ahogy elkezd újra tátogni.
Rihanna például itt hogy lebukik, bár alapból érezhető a playback, de azért mulatságos látni, ahogy elkezd újra tátogni.
14 felhasználónak tetszik:
kriszti03,
Hajni-Twilight,
UnhappyMeals,
Weronycaaa_69,
An_d_a,
klaucicus02,
Christinna,
Bátor Ventillátor,
Black Hearth2,
starxxx,
dóóra,
Lizania,
VanessaVani,
nemetikitti
2011. június 30. 11:46
Szerintem Taylor Swift.
2011. június 30. 12:22
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Szerintem Taylor Swift,Ashley Tisdale,Demi Lovato,Lady Gaga,Miley Cyrus
2011. június 30. 13:02
Sokan énekelnek jól élőben de rengetegen nem és mégis őket istenítik
2011. június 30. 13:20
Hát négy embert emelnék ki akik tényleg nagyon jó a hangjuk élőben pedig egyszerűen fantasztikusak Adam Lambert Ferras Jared Leto és Lady Gaga
2011. június 30. 22:14
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Számomra egyértelmű, hogy Lady Gaga (:
Gagyi vagyok, nem tudom, hogyan kell ide linket bemyomni, de ezt akkor is ide másolom:
http://www.youtube.com/watch?v=2E8MhqiyLTA&feature=relmfu
Ebben a vidiben teljesen úgy énekel szerintem mint az eredeti felvételen, imáádom!
Gagyi vagyok, nem tudom, hogyan kell ide linket bemyomni, de ezt akkor is ide másolom:
http://www.youtube.com/watch?v=2E8MhqiyLTA&feature=relmfu
Ebben a vidiben teljesen úgy énekel szerintem mint az eredeti felvételen, imáádom!
1 felhasználónak tetszik:
Seherezade1050
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.