Katy Perry a híres zeneimagazin, a Rolling Stones címlapját tette magáévá a júliusi szám erejéig. A képekhez természetesen egy interjú is dukáll, amit Erik Hedegaard készített a California Dream Tour színfala mögött. Katy beszélt a politikai ébredéséről, és arról, hogyan fogadta el magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy kiskorában letapasztotta a melleit
2011. június 25. 15:15
Szerintem igaza van és nagyon jók a meglátásai! Katy így tovább
2011. június 25. 15:17
Ezt mondták a VIVÁN is mert túl nagy volt a melle!!
Meg mellplasztikája is volt
2011. június 25. 15:17
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
szerintem ez egy picit gáz
2011. június 25. 15:20
Egyetértek a kifejtéssel Zsüdi 
De többrészt igaza van, csak hogy nállunk, ahol én éelek közel nincs olyan jó élet, mint Amerikába, nemhogy nem ingyenes az ellátás, de ha nem fizetsz az senkit nem érdekel, ha meghalsz, neki legalább van pénze... De amikor elolvastam a címet, én se tudtam hova tegyem ez általába ToTo vagy Glamster cikk szokott lenni
De többrészt igaza van, csak hogy nállunk, ahol én éelek közel nincs olyan jó élet, mint Amerikába, nemhogy nem ingyenes az ellátás, de ha nem fizetsz az senkit nem érdekel, ha meghalsz, neki legalább van pénze... De amikor elolvastam a címet, én se tudtam hova tegyem ez általába ToTo vagy Glamster cikk szokott lenni
2011. június 25. 15:21
leragasztotta a melleit?oo juj...
de azért bírom a csajt (((((:
de azért bírom a csajt (((((:
2011. június 25. 15:25
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
csak így tovább, Katy. jó cikk.
2011. június 25. 15:26
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Imádom ezt a nőt
2011. június 25. 15:26
Igazatok van abban hogy akkor nagy h*lyeséget csinált, de akkor is nagy utat tett meg testileg és szellemileg is, úgy hogy grat
2011. június 25. 15:28
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Nekem is nagy volt a mellem 11 évesen és ugyan így mind Katynek nekem is nagyon szar volt...
XD Imádom Katyt
2011. június 25. 15:29
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nana_77 ezt a cikket Glamster írta (ha nem tűnt volna fel.) Egyébként Katy igazat is mondott, egyébként Katy nem h*lye csak a csúfolások ellen akart védekezni, és én teljes mértékben megértem.
2011. június 25. 15:31
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.25. 15:27)
Ez azért érdekes, mert a múltkor azt olvastam, h világéletében nagy melleket akart, és örült, h az is van neki :/
Krisztikehh98! És azt Te honnan tudod? -.-" Attól, h vki erős mellben, nem egyenlő azzal, h plasztikázták.
A cikk am jó lett
Krisztikehh98! És azt Te honnan tudod? -.-" Attól, h vki erős mellben, nem egyenlő azzal, h plasztikázták.
A cikk am jó lett
de nem felnagyobbítatta!! hanem lekissebítette!!!
2011. június 25. 15:34
nem fogjátok fe h miért?? lányok akik most hülyének tartják ezért Katyt!!! Ha nektek lett vola 11 évesen 1 méteres melleitek mit csináltatok volna?? nem feltétlenül 1 méteres hanem kevesebb annál!! jahh + a folytonos cikizések!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: