Joe Jonas: See No More-klipelőzetes
2011. június 26. 12:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát,sose szerettem jónásékat,se joe-t,de eddig nem rossz,mivel még nem hallottam énekelni .
LOL amúgy meg,nem tudom mit várjak tőle,de chris miatt szerintem megnézem,mivel az ő számai tetszenek.bár nem igazán tudom,joe-val vajon mit kezdett...
2011. június 26. 15:07
|
|
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline
|
O.o hát..tényleg nem egy JB klipp:D Kicsit tátva maradt a szám a tűztől és a "gyilkos tekintet"-től, de szerintem jó lesz kiványcsi vagyok rá, mert nekem mindig is Joe volt a kedvencem a bandából:)
2011. június 26. 16:09
Én naygon kiváncsi vagyok rá,a szám tetszik,szóval csak jó lehet.
2011. június 26. 17:45
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
A számot imádom, és a klip is jónak tűnik ^.^
Joe-t is szeretem..
A bandából mindig ő volt a kedvencem.
És úgy tűnik megtalálta önmagát, úgyhogy hajrá Joe!!
Joe-t is szeretem..
2011. június 26. 18:55
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből...
2011. június 26. 20:49
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
nemtudom mire vártok...de nemhiszem h chris-t fogjátok látni a klipben..vagyis lehet nemtom..de a summerbashen is egyedül énekelte joe a számot..meg vmi részlet biztos lenne chrisről is..egyébként is joe-t kell várni nem chrisről van ittszó.. 
Aalyah végülis csakannyi hogy szidhatod itt joe-t hamimég aztse tudjuk h te hogy nézel ki..
Aalyah végülis csakannyi hogy szidhatod itt joe-t hamimég aztse tudjuk h te hogy nézel ki..
2011. június 28. 19:42
Nekem első pillantásra kicsit Eminem - Love the way you lie beütése volt a klipnek... ^^"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: