Rachel Bilson visszatér a HIMYM-be
2011. június 25. 16:53
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Örülök, nagyon szeretem:D
2011. június 25. 18:46
jajj csak találná már meg
annyira imádom ezt a sorozatot és csak húzzák halasztják
2011. június 25. 21:10
|
|
Annuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 151225 offline
|
Én örülök neki hogy kap még szereplést bár Jennifer Morrison is kapott benne már epizódszerepeket, de akkor amit én leszűrtem a cikkből akkor ő már elvileg nem megy vissza, de Rachelnek is nagyon örülök:D
2011. június 25. 22:14
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Nem értem mi ez a Jennifer Morrison-ozás?Miért kéne visszahozniuk?Komolyan nem értem az embereket.
Nem az a lényeg, hogy visszahozzák Ted valamelyik exnőjét.Cindy karakterét azért hozzák vissza, mert ő ismeri Ted jövendőbelijét és őáltala ismeri meg Ted a gyermekei anyját.
Komolyan,emberek
Nem az a lényeg, hogy visszahozzák Ted valamelyik exnőjét.Cindy karakterét azért hozzák vissza, mert ő ismeri Ted jövendőbelijét és őáltala ismeri meg Ted a gyermekei anyját.
Komolyan,emberek
2011. június 25. 22:56
Idézet (Sixy @ 2011.06.25. 22:14)
Nem értem mi ez a Jennifer Morrison-ozás?Miért kéne visszahozniuk?Komolyan nem értem az embereket.
Komolyan,emberek
Komolyan,emberek
Egyetértek. Őt amúgy sem kedveltem, meg már lezárt fejezet. De azért Kyle, mint Kapitány jó volt xD
2011. június 25. 23:19
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Engem már megöl a kíváncsiság, hogy megtudjam, ki lesz a felesége! Imádom a sorozatot, a színészeket is! Nagyon várom!
2011. június 26. 11:16
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Örülök neki, legyen ügyes!
2011. június 26. 11:38
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
de jó
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: