Rihanna provokálta Chris Brownt
2011. június 27. 18:46
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Egyetértek EszterLondon csak egy kicsit finomabban fogalmazva
2011. június 28. 07:46
|
|
krysztyna96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 146985 offline
|
Én gondoltam,hogy Chris nem okvetlenül bántotta Rihannát.Gondoltam,hogy ebbe Rihanna is szerepet játszott.Szánalmas,hogy 1 évvel az incidens után képes bevallani.Ezt akkor kellett volna,mikor Christ megvádolták.
2011. június 28. 07:47
|
|
krysztyna96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 146985 offline
|
bocsi, 2évvel ezelőtti eset
2011. június 30. 15:01
Szégyentelen bunkó.... Összevesztek. Ennyi,lehet h provokálta,de akkor se kell verekedni....
2011. július 01. 10:04
|
|
destiny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 153965 offline
|
szerintem a teljes igazságot nem fogjuk megtudni soha, de az picit furcsa, h rihanna most jelenti ezt be, miután elült a botrány, chris kapott büntetést, neki baja nem eshet... és nem tudjuk rihanna mivel provokálta ki ezt, de nem hiszem, h vmi kis enyhe dolog volt...lehet h chris helyében nekem is eldurrant volna az agyam... de az tény, h nőt SOHA nem ütünk meg!!!
2011. július 06. 15:03
Szegény Rihanna
Én nem tudom, hogy ez pontosan, hogyan történt csak azt tudom, hogy én nagyon sajnálom Rihanna-t és imádom
Szegénykém mindig rossz srácokat fog ki magának de azért kicsit sejtettem, hogy legalább 2%-ban Rihanna is hibás volt de én akkor is sajnálom szegény RiRi-t
Én nem tudom, hogy ez pontosan, hogyan történt csak azt tudom, hogy én nagyon sajnálom Rihanna-t és imádom
Szegénykém mindig rossz srácokat fog ki magának de azért kicsit sejtettem, hogy legalább 2%-ban Rihanna is hibás volt de én akkor is sajnálom szegény RiRi-t
2011. július 08. 10:31
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
ha rihanna ezt írta ki, akkor számítania kellett volna rá, h mindenki tudni fogja, mert megírják. ennyi.
2011. július 14. 22:52
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Tragikus 8-|
2011. július 14. 23:09
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
És ez most sokkolóan új?
Chris nem tűnik elmebetegnek, az előtt nem is volt semmi hasonló.
Simán kocsikáznak aztán egyszer csak megüti? Azért ez (nem minden esetben) így működik.
Rihanna fütyörészet ezért kapott egyet, vagy hogy képzeltük?
Azóta meg Chrtis kb. mindennap megkapja, hogy nőverő. Nem kellet volna ezt elismerem, nem lehet megütni egy nőt, de szerintem Chris törlesztett már eleget azzal, hogy majdnem tönkrement a karrierje...
Chris nem tűnik elmebetegnek, az előtt nem is volt semmi hasonló.
Simán kocsikáznak aztán egyszer csak megüti? Azért ez (nem minden esetben) így működik.
Rihanna fütyörészet ezért kapott egyet, vagy hogy képzeltük?
Azóta meg Chrtis kb. mindennap megkapja, hogy nőverő. Nem kellet volna ezt elismerem, nem lehet megütni egy nőt, de szerintem Chris törlesztett már eleget azzal, hogy majdnem tönkrement a karrierje...
2011. július 24. 17:00
|
|
zsorzsamorzsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 155512 offline
|
elég rendesen provokálhatta ha ennyire megütötte
2011. július 27. 18:37
|
simondanielúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 156685 offline
|
-raspberry- teljesen igazad van ! Bárki bármit mond, egy nő is megérdemli néha.. Méghogy nőt megütni szégyen..Ugyan!! Kussoljon a Rib-ancka(rihanna), aztán nem lesz monokli a csipáján...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: