Missy Elliott súlyos betegséggel küzd
2011. június 25. 11:14
OMG nagyon sajnálom én is és remélem minnél előbb jobban lesz.
2011. június 25. 11:39
Aki nem olvassa el a cikket, az minek ír véleményt? -.-"
Én is sajnálom Missyt, remélem, nem jön ki többet nála ez a betegség. Annak örülök, h jobban van.
Én is sajnálom Missyt, remélem, nem jön ki többet nála ez a betegség. Annak örülök, h jobban van.
2011. június 25. 12:16
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szegény
remélem nem újul ki
2011. június 25. 14:30
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Jézusom szegény....ez nagyon komoly.
2011. június 25. 15:43
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Sajnálom nagyon. Nagyon jó zenéi vannak, és nagyon tehetséges, és jófej. Még twitteren is válaszolt nekem:) Remélem azért sikerül meggyógyulni, és tud majd úgy élni mint a betegség előtt!
2011. június 25. 18:51
jú.fogalmam sem volt miért nincsenek klipjei,zenéi. remélem jobban lesz és nem jön elő megint a kór.
2011. június 25. 18:57
|
|
CoolDooggúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 152923 offline
|
Szegény...Missy Elliottnak tényleg vannak nagyon jó számai.Én is hiányoltam őt, nem gondoltam hogy egy ilyen betegséggel küzd.De az jó hír hogy már jobban van
remélem nem újul ki a betegsége...
2011. június 25. 19:17
Úristen minek írtok ilyeneket hogy "remélem meggyógyul"?Nem értitek hogy gyógyíthatatlan?
Na mindegy.Missy fantasztikus előadó és nagyon sajnálom.Én nem is gondoltam volna hogy emiatt nem lehetett róla hallani az elmúlt időben.Hát remélni tudom csak hogy javul az állapota és nem hagyja abba a zenélést.
Na mindegy.Missy fantasztikus előadó és nagyon sajnálom.Én nem is gondoltam volna hogy emiatt nem lehetett róla hallani az elmúlt időben.Hát remélni tudom csak hogy javul az állapota és nem hagyja abba a zenélést.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: