Lady Gaga kitüntetést kapott Japántól
2011. június 24. 17:43
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Rendes volt tőle
2011. június 24. 17:44
Kedves tőle
De nekem még mindig nem tud beleférkőzni a szívembe!!
2011. június 24. 17:45
megérdemelte, és a karkötő(mit láttam képen) nagyon jól nézett ki
2011. június 24. 17:51
ez nagyon kedves volt tőle!!!Jó ötlet volt ez a karkötő
2011. június 24. 17:53
Nem bírom Gagát, de ez egy tényleg nagyon szép gesztus volt tőle, szóval most azért ilyen szempontból mindenképpen szimpibb lett.
2011. június 24. 17:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Az, hogy támogatja az ország újjáépülését és pénzt gyűjtött nekik, nagyon szép tőle, bár valljuk be, azért nem ő volt az egyetlen híresség, aki ezt tette. Viszont az, hogy a turizmust hírdeti ilyen nyíltan, már annyira nem tetszik. Nos, én elhiszem, hogy Japánnak kell a pénz, de nekem meg nem kell rák, úgyhogy érdekütközést látok e témában. A fene se megy Japánba! Ki tudja mit hallgatnak el! Mégiscsak egy atomerőmű felrobbanásáról van szó, és Csernobil is okozott épp elég problémát, hiába hazudták akkor fűnek-fának, hogy nincs semmi baj.
Sokakkal ellentétben én néha odafigyeltem fizika órán...
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. június 24. 17:59
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
Teljesen igaza van és teljes mértékben egyetértek vele.Szomorú ami Japánban történt de az már elmúlt és Japán gyönyörű hely én voltam ott.A megsegítés másokon ez olyan GaGás = D
2011. június 24. 17:59
|
|
Nikeeeh_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 144379 offline
|
Hát eza karkötő tényleg jó ötlet volt,de én még akkor sem mennék Japánba.Biztos szép hely de bármikor történhet valami katasztrófa és akkor eszünkbe jut majd h nem kellett volna odamennünk...
2011. június 24. 18:00
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
ezen a képen de öregnek tűnik :SS
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.