Levine beszólt Lambertnek
2011. június 24. 17:30
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
„Számomra unszimpatikus ez a dal, viszont elérted, hogy a te verziód szeressem. Nem hallottam ezt a dalt soha, de úgy gondolom, jobban énekelted, mint az eredeti előadó!”
Nem bűzlik itt valami? Ha nem hallotta még a dalt, akkor honnan tudta megállapítani, hogy a kölyök jobban énekelte Lambernél?
Nem bűzlik itt valami? Ha nem hallotta még a dalt, akkor honnan tudta megállapítani, hogy a kölyök jobban énekelte Lambernél?
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 24. 17:31
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Uramatyám. -.-' Nagyon szeretem Levine hangját, de hogy emberileg ilyen azt nem hittem volna. Nehogymár itt beszólogassom Adamnek! Lehet, hogy több ideje van a Maroon 5-val a show-business-ben, de Levine öhm, elbújhat Lamert mögött^^"
Meg ezt is nagyon furcsállom, hogy ha ő a voksát a WWFM mellett rakta le, akkor utána miért írta ki Twitteren, hogy őszintén nem hallotta azt a számot? Nem egy őszinte ember :|
Lambert kezelte jól. (: <3
Bocs, hogy vezetékneveket használtam, csak mind a kettő Adam...(:
Glampower! :33
Meg ezt is nagyon furcsállom, hogy ha ő a voksát a WWFM mellett rakta le, akkor utána miért írta ki Twitteren, hogy őszintén nem hallotta azt a számot? Nem egy őszinte ember :|
Lambert kezelte jól. (: <3
Bocs, hogy vezetékneveket használtam, csak mind a kettő Adam...(:
Glampower! :33
2011. június 24. 17:32
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Meg milyen már, hogy bocsánatot kér, aztán visszavonja -.-'
2011. június 24. 17:33
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Adam jól kezelte a helyzetet.
2011. június 24. 17:33
hát...ez kellemetlen ..én bírom mind a kettőjüket!
2011. június 24. 17:39
ha már egyszer bocsánatot kér ne vonja vissza
"
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 24. 17:59
Ez mekkora bu*kó!Én sokáig Adam Lambert rajongó voltam,most is szeretem,és az ő pártját fogom!Az a másik hülye tu*kó meg elbújhat szégyenében,hogy visszavoonja a bocsánatkérését...és nem élőben,hanem Twitteren...Bu*kó....
2011. június 24. 18:10
Nem hallota még a dalt de simán leszólta Adamet?Az szép..
2011. június 24. 18:34
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Catherine
„Számomra unszimpatikus ez a dal, viszont elérted, hogy a te verziód szeressem. Nem hallottam ezt a dalt soha, de úgy gondolom, jobban énekelted, mint az eredeti előadó!”
igen én is ezt akartam írni...
Adam Lambert padig jól reagált a dolgokra... Viszont Adam Levine-t nem értem, hogy hogy nem hallott még egy Grammy jelölt dalt??? Akaratlanul is hallhatta vagy ha elkezdődött ez a szám rögtön elkapcsolta a zene csatornát / rádióállomást váltott??
mindegy
Én Adam Lambert pártját fogom
igen én is ezt akartam írni...
Adam Lambert padig jól reagált a dolgokra... Viszont Adam Levine-t nem értem, hogy hogy nem hallott még egy Grammy jelölt dalt??? Akaratlanul is hallhatta vagy ha elkezdődött ez a szám rögtön elkapcsolta a zene csatornát / rádióállomást váltott??
mindegy
2011. június 24. 18:39
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Valóban ezt mondta Levine, vagy félrefordítás volt? Hogy lehet számára unszimpatikus (ilyen szó nincs egyékbént) egy dal, amit életében nem hallott azelőtt soha, főleg, ha az előadó megszeretette vele? Ennek így az égvilágon semmi értelme. Ha valóban ezt mondta, szerintem azt se tudta mit beszél, csak akart valami nagyot mondani, aztán nem sikerült.
Nem mintha nekem olyan nagyon fontos lenne ez az Adam gyerek, de ne fikázzunk már úgy másokat, hogy annak tulajdonképpen nincs semmiféle jogalapja. Milyen alapon mondja azt, hogy jobb volt a fellépő előadása, mint az eredeti dal, ha az eredeti dalt még sosem hallotta? Á, monnyon le az ilyen!
Beszél össze-vissza!
2011. június 24. 18:47
Erre csak azt mondanám, hogy rettentően büszke vagyok BB-re, mert fantasztikusan kezeli a konfliktusokat! Nem ez az első alkalom, hogy megmutatta, mennyire intelligens, értelmes! Aki meg mocskos b*zizik az meg ássa el magát mert ettől nem lesz nagyfiú
Ha meg Levine komolyan gondolja, hogy szeretné magára haragítani a Glambertöket akkor tegye csak nyugodtan...
Ha meg Levine komolyan gondolja, hogy szeretné magára haragítani a Glambertöket akkor tegye csak nyugodtan...
2011. június 24. 19:12
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
jajj annyira bírom ezeket a rajongók által kilométeresre felfújt dolgokat. Én személy szerint mindkét srácot imádom, és ha köztük ez nem okozott komolyabb konfliktust, akkor innen kezdve nincs miről beszélni.
2011. június 24. 19:18
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Látom megint gondot okoz pár embernek a cikk szituáció megértése,bár a cikk sem pontos ,szóval valahol megértem.
A lényege a problémának az volt ,hogy Levine azt állította,nem ismeri a dalt,de a versenyző jobban énekelte ,mint az eredeti. De a dalt ismernie kellett a Grammy miatt. Magyarul egy olcsó és ostoba húzás volt ez Levine részéről,hogy lehúzza Adam-et. A rajongók felháborodtak ugyan,de senki nem szitkozódott. Viszont Levine először írta ki ,hogy nem fog bocsánatot kérni ,ezzel fokozta a saját kellemetlenségét.
És én a magam részéről,imádom hogy Adam Lambert ilyen intelligens és mindig jól kezeli a konfliktust.
Az pedig külön szánalom,hogy ez a Levine nem tudja tisztelni a konkurenciát. A sztárocskák megtanulhatnák,hogy nem okos dolog magukra haragítani a Glamily-t.
A lényege a problémának az volt ,hogy Levine azt állította,nem ismeri a dalt,de a versenyző jobban énekelte ,mint az eredeti. De a dalt ismernie kellett a Grammy miatt. Magyarul egy olcsó és ostoba húzás volt ez Levine részéről,hogy lehúzza Adam-et. A rajongók felháborodtak ugyan,de senki nem szitkozódott. Viszont Levine először írta ki ,hogy nem fog bocsánatot kérni ,ezzel fokozta a saját kellemetlenségét.
És én a magam részéről,imádom hogy Adam Lambert ilyen intelligens és mindig jól kezeli a konfliktust.
Az pedig külön szánalom,hogy ez a Levine nem tudja tisztelni a konkurenciát. A sztárocskák megtanulhatnák,hogy nem okos dolog magukra haragítani a Glamily-t.
2011. június 24. 19:39
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Adam-at nem értem mért kell le szólni? 
ez felháborító!!!! a nyomik csinálják mindig ezt!
Am, Adam a legjobb! Levine is jó,szeretem mind 2-őt,de ne balhézzon már!
ez felháborító!!!! a nyomik csinálják mindig ezt!
Am, Adam a legjobb! Levine is jó,szeretem mind 2-őt,de ne balhézzon már!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.