A Maroon 5 énekese a The Voice című műsorban nyilvánított személyes, Adam Lambertre bántó véleményt egy előadás kapcsán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Levine beszólt Lambertnek
2011. június 24. 17:08
Lehet, hogy Levine több ideje van a szakmában, de azért ez csúnya és igazságtalan volt tőle, mert Lambert igen is jól énekel.
2011. június 24. 17:09
Én se hallottam minden számát a Maroon 5-nak esetleg csak 3-mat abból is az egyiket azért mert Rihanna is benne van
2011. június 24. 17:10
Akkor is ezt mondja mikor Pink énekelte fel ezt a dalt!!!! ????? Mert eredetileg Pinké lett volna csak nem ment rá a lemezre!!
2011. június 24. 17:10
Adam Levine h lehet ilyen... -.-"
Nagy kedvencem a Maroon5 - illetve csak volt, most csak kedvelem őket -, jó zenét csinálnak, Adamet meg tök aranyosnak ismertem meg, de minek hazudozik? Bár, ha máshol jártak a gondolatai, tényleg nem hallhatta a dalt
Nagy kedvencem a Maroon5 - illetve csak volt, most csak kedvelem őket -, jó zenét csinálnak, Adamet meg tök aranyosnak ismertem meg, de minek hazudozik? Bár, ha máshol jártak a gondolatai, tényleg nem hallhatta a dalt
2011. június 24. 17:11
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Becsülöm Adamet hogy nem háborodik fel mint a többi sztár ha valami negatívum éri.
2011. június 24. 17:13
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Levine egoja kicsit nagyobb, mint kéne. Mármint, egyértelmű, hogy őt tisztelem jobban, mert hát régebb óta pályán van és a Maroon 5-ot is szeretem, de ez azért szemét dolog volt tőle...
2011. június 24. 17:15
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
"Nem hallottam ezt a dalt soha, de úgy gondolom, jobban énekelted, mint az eredeti előadó!”
Mi van?
Az 'előtte' szócska hiányzik picit! 
Szerintem nem volt bunkó Levine, izlés dolga, csak max megfogalmazhatta volna kevésbé sértően is a véleményét!
Mi van?
Szerintem nem volt bunkó Levine, izlés dolga, csak max megfogalmazhatta volna kevésbé sértően is a véleményét!
2011. június 24. 17:16
|
|
Alexiss♥Dinnyéné♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1226 Csatolások: 137 Azonosító: 142159 offline
|
Levine elbújhat Lambert mögött. Nem hiszem el hogy nem hallotta a számot. Tuti hazudik. Lambertnek amúgyis nagyobb rajongótábora van. És az hogy lehet hogy bocsánatot kér aztán meg visszavonja. Talán ciki neki hogy bocsánatot kér más sztártól? Akkor meg minek jártatja a száját.
2011. június 24. 17:17
Ha én ülnék a Grammy zsűrijében, én sem hallgatnék meg mindenkit. A jelöltek listája szörnyű. Egyik díjkiosztón sem követik figyelemmel, nézik meg a filmeket, hallgatják meg a zenéket stb csak ráböknek egy vastag borítékra és kész, ennyi.
Azt pedig nem értem, Levine hogy nem hallota még ezt a számot? A csapból is ez a szám folyik.
Na ne már, hogy nálunk többet játszák, mint Amerikában. Nem akarom elhinni hogy csak nálunk folyik/folyt ez a csapból és még Amerikában sem. Ennyire már nem lehetünk bénák
Azt pedig nem értem, Levine hogy nem hallota még ezt a számot? A csapból is ez a szám folyik.
2011. június 24. 17:19
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Ha nem hallotta akkor honnan tudja, hogy jobb, mint az eredeti előadó? Amúgy kétlem, hogy nem halotta, mikor acsapból is ez folyt (folyik).
1 felhasználónak tetszik:
Alexiss
2011. június 24. 17:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ebben szerintem nincsen semmi rossz. Adam nem használt trágár szavakat vagy sértette meg Lambert-et
Kinyilvánította a véleményét normális , kultúrtált módon
Az meg , hogy nem kedveli a zenét arról nem tehet , hiszen mindenki nem szerethet mindenkit és mindent
Én nagyon szeretem Adam Levine-t
és szerintem nagyon jól fogalmazta meg a véleményét
Én nagyon szeretem Adam Levine-t
2011. június 24. 17:20
Aztán volt képe visszavonni a bocsánatkérést?Micsoda bunkó-,-pedig nem is vagyok Adam Lambert fan
2011. június 24. 17:20
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
fú a vége kicsit zavaros lett nekem, de azért ez télleg szemét dolog volt Levine-től..na mind1, ha Adam nem háborodik fel, akkor minden rendben van
2011. június 24. 17:22
govinda
na az ilyen embereket hívják rasszistának. hogy tudsz te tükörbe nézni? undorító vagy.
az új dalában énekli Levine hogy "my ego is big" hát itt ez megmutatkozik. én szeretem mindkettő zenéjét,de ízlések és pofonok...
na az ilyen embereket hívják rasszistának. hogy tudsz te tükörbe nézni? undorító vagy.
az új dalában énekli Levine hogy "my ego is big" hát itt ez megmutatkozik. én szeretem mindkettő zenéjét,de ízlések és pofonok...
2011. június 24. 17:26
Adam jól reagálta le a dolgot, bár nem volt szép, hogy visszavonta a bocsánatkérését.
Ha előtte nem hallotta még ezt a számot akkor honnan tudja, hogy jobb, mint az eredeti?!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.