Crystal Harris kiöntötte a szívét
2011. június 24. 14:36
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
hát nem tudom mit gondolt annak a pasasnak eddig nem tom hány felesége , barátnője volt és van nemis egy gyereke akivel kb szerintem nem is törődik.... amugy nem tudom mit hitt mikor kb Hugh hefnernek nem csak 1 barátnője van hanem kapásból mindig van vagy 3 neki
2011. június 24. 14:50
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek Thora_90-el
2011. június 24. 15:45
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
majd sajnálom "szegényt" ha lesz rá időm! most komolyan! ha neki ez volt a problémája előbb is kitalálhatta volna és tudja, hogy milyen az élet Heffel szóval szerintem ez csak duma....
2011. június 24. 15:59
|
|
melcsy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150312 offline
|
Thora_90 teljes mértékben igazad van
2011. június 24. 16:24
|
|
Raindrops |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 804 Csatolások: 33 Azonosító: 137983 offline
|
Egy részről meglehet érteni mert mindenki tévedhet sokan vannak akik nem mindig tudják hogy mit is akarnak de más részről Crystal tudhatta volna hogy milyen is Hugh Hefner világa
2011. június 24. 17:02
ezek csak üres szavak.. tudta nagyon jól hogy mire vállalkozik tudta hogy Hef milyen híres.. éshogy neki mindig több barátnője van.. egyébként tudtommal a két iker elköltözött és csak ő volt neki.. na mind1 én még mindig azt gondolom mivel meglett neki a címlap és az első száma is kijött úgy gondolta mostmár sínen van a karrier nem erőlteti magát Hef mellett..
2011. június 24. 17:32
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.24. 13:22)
Jó cikk
Ezek szerint Crystalt is valamilyen szinten meg lehet érteni, de ezeket a dolgokat azelőtt is tudta, h Hef eljegyezte, szóval szemétség volt pár nappal a lagzi előtt lemondani mindent. Megbeszélhette volna Heffel is ahelyett, h ezt csinálja.
Az is lehet, h ha összeházasodnak, Hef mindent felad érte: a többi csajt, a kamerák előtti életet, mindent. De ezt már nem tudja meg -.-"
Ezek szerint Crystalt is valamilyen szinten meg lehet érteni, de ezeket a dolgokat azelőtt is tudta, h Hef eljegyezte, szóval szemétség volt pár nappal a lagzi előtt lemondani mindent. Megbeszélhette volna Heffel is ahelyett, h ezt csinálja.
Az is lehet, h ha összeházasodnak, Hef mindent felad érte: a többi csajt, a kamerák előtti életet, mindent. De ezt már nem tudja meg -.-"
Egyetértek!
2011. június 24. 18:31
Ugye nem hiszi hogy ennek bedőlünk? 
Ez az egész pusztán sajnáltatás,tudta ő hogy mi lesz csak a kamerák előtt megjátszotta magát.
Ez az egész pusztán sajnáltatás,tudta ő hogy mi lesz csak a kamerák előtt megjátszotta magát.
2011. június 24. 18:43
"Nem én voltam az egyetlen nő Hef életében" Könyörgöm,előtte nem vette észre,hogy ennek az öreg tatának három barátnője volt egyszerre?! -.-"
Az egészet csak a figyelemért csinálta. Ne magyarázza már be az embereknek,hogy zavarta őt a média! Szerintem pont azért csinálta,hogy foglalkozzanak vele. Hefnek meg Hollynál kellett volna maradnia,mert ez a szuka csak kihasználta,aztán eldobta. De ha ilyen hülye volt,akkor meg is érdemli. -.-"
Az egészet csak a figyelemért csinálta. Ne magyarázza már be az embereknek,hogy zavarta őt a média! Szerintem pont azért csinálta,hogy foglalkozzanak vele. Hefnek meg Hollynál kellett volna maradnia,mert ez a szuka csak kihasználta,aztán eldobta. De ha ilyen hülye volt,akkor meg is érdemli. -.-"
2011. június 24. 18:56
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Catty888: Ott a pont.
2011. június 24. 19:09
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Én nem foglalkozok ilyen követhetetlen "szerelmekkel" ha ezt lehet szerelemnek nevezni.
2011. június 24. 19:35
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ó szegény mennyire sajnálom. Érdekes, hogy x hónapja együtt voltak, és addig elviselte, hogy nem csak ő volt az egyetlen nő Hef életében? Mit vár el a playboy alapítójától.. Az életstílusát meg hagyjuk, minősíti az egész herce-hurca azt az embert is, aki egyáltalán bemegy abba a **lakba.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: