Az énekes-színésznő újabb baklövése is büntetlenül maradt: Lindsay visszatérhet a villájába, s még alkoholt is ihat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan megúszta a börtönt
2011. június 24. 11:38
2011. június 24. 11:39
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hogy ezen miért nem csodálkozom ?!
"
2011. június 24. 11:43
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
most már visszatérhet a jó öreg Lindsay..végre..
2011. június 24. 11:43
Kár, alig vártam ,hogy bedobják a csajt a hűvösre a vörös hajával együtt...
2011. június 24. 11:55
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Így van,rengeteg rajongót veszített.Tönkretette magát,szinte egy emberi roncs lett-és még végig sem gondolja a történteket.Egy hónapra be kéne már csukni,hogy tanuljon is valamit a hibáiból. Én pedig óriási pénzbírságot is kiszabtam volna rá,no meg elvonóra köteleztem volna.
2011. június 24. 11:57
Idézet (Ninaa. @ 2011.06.24. 11:55)
Így van,rengeteg rajongót veszített.Tönkretette magát,szinte egy emberi roncs lett-és még végig sem gondolja a történteket.Egy hónapra be kéne már csukni,hogy tanuljon is valamit a hibáiból. Én pedig óriási pénzbírságot is kiszabtam volna rá,no meg elvonóra köteleztem volna.
Teljesen egyetértek.
2011. június 24. 12:09
kezd nagyon szánalmas lenni ez az egész ügy, no meg a nő is. én már régen bedobtam volna a dutyiba de úgy hogy a lába sem érte volna a földet az tuti. hogyan viselkedhet így egy sztár, aki még ráadásul NŐ is. és akkor jön a műsírással hogy megbánta...megbánta a sz@rt csak ahhoz gyáva hogy bemenjen a börtönbe elvonónak meg mi a sz@r értelme van? ha ő nem akarja, akkor nem fog használni neki. ez csak kizárólag akkor működik, amikor ő is felfogja a helyzet súlyosságát, nem több- és több botránnyal sokkol minket. de ez a bíróság is milyen balfék, hihetetlen...
2011. június 24. 12:15
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Elegem van belőle. Már a csapból is az folyik, hogy LiLo így, meg LiLo úgy.
2011. június 24. 12:15
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Egyértelmű volt, hogy most sem fogják megbüntetni -.-"
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: