Ke$ha magyar felmenőkkel büszkélkedik
2011. június 24. 13:27
http://www.youtube.com/watch?v=Wz1D4L9avwU itt a riport videó formában, feltöltöttem youtubera
2011. június 24. 13:29
hát ez nagyon jó dolog ha Kesha kötődik a magyarokhoz, már azt hittem hogy egyik sztár sem csípi a magyarokat:D
2011. június 24. 13:36
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát,nem büszkélkednék annyira ezzel a lánnyal,mert én nem igazán kedvelem.de azért az mégiscsak jó,hogy vannak magyar felmenői,elvégre nemsok olan ember van,aki nagyon ismert,és köze van a magyarokhoz
2011. június 24. 14:10
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
óó még csak ez kellet... -.-""
2011. június 24. 14:21
2011. június 24. 14:30
Elég sokan mondják,hogy van magyar felmenőjük,szóval én nem nagyon lepődtem meg.A koncertet már nagyon várom
2011. június 24. 15:15
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
na ez tök jó
remélem jó lesz a bulija:)
2011. június 24. 15:21
Még egy jó ok hogy,büszke legyek a származásomra. -.-
2011. június 24. 15:28
Húúú! Mennyi magyar, még a végén tényleg igaz lesz, hogy minden tehetség innen származik (és itt csak a tehetségtelenek maradtak.)
Viccen kívűl egy rakás külföldi hírességnek van magyar vonatkoztatása, szóval nem nagy meglepetés, de azért jól esik, ha ezt valaki elismeri, hogy vannak magyar felmenői.
Viccen kívűl egy rakás külföldi hírességnek van magyar vonatkoztatása, szóval nem nagy meglepetés, de azért jól esik, ha ezt valaki elismeri, hogy vannak magyar felmenői.
2011. június 24. 16:03
Na,az tök jó
))
Én megyek a T-Mobile-os kapcsolat koncertre és alig várom,és egyet értek wrestlingfan-nal és Aalyah-al is egyet értek!!!
Én megyek a T-Mobile-os kapcsolat koncertre és alig várom,és egyet értek wrestlingfan-nal és Aalyah-al is egyet értek!!!
2011. június 24. 16:27
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem veszitek észre!!
Mo adta a világnak a legtöbb felfedezőt/felfedezés,rengeteg hírességnek a felmenői magyarok voltak,csomóan szeretik kis országunkat, ide jönnek forgatni (akár videoklipet, akár filmet...) és mi mégis szégyelljük származásunkat? Hogy van ez?! Amúgy a cikkhez visszatérve tökjóó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: