Ke$ha magyar felmenőkkel büszkélkedik
2011. június 24. 09:29
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/132889 itt van a videó
2011. június 24. 09:31
Idézet (prézli @ 2011.06.23. 23:33)
Hirtelenjében mindenki magyar lesz
Ami nem feltétlenül baj, csak hát... ezt még meg kell emésztenem 
Ezt már én is észrevettem
2011. június 24. 09:38
|
|
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline
|
Aki jön Magyarországra az már rögtön magyarnak érzi magát, és persze hogy talál valamit hogy a mit tudom én hanyadik nagyanyja magyar.Ezeket nem annyira szeretem.
Ke$ha szerintem ne akarj magyar fiút XDDD.
Ke$ha szerintem ne akarj magyar fiút XDDD.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. június 24. 09:50
Számomra is feltűnt már, hogy ha egy sztár Magyarországra jön, akkor neki kötelessége kijelenteni, hogy mennyire imád minket, félig magyar stb. Ez azért annyira átlátszó már. Kesháról nehéz elhinni, hogy magyar származású is.
2011. június 24. 09:52
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Dee arii... annyi imádom <3
2011. június 24. 10:16
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Mikor derül már ki egy magyar hírességről, hogy amerikai, angol, skót, izlandi, vagy másik nemzettől származik?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!