Lady Gaga: Se vele, se nélküle
2011. június 24. 19:50
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Akkor most megint jegyesek? Ha kihúzzák az esküvőig, akkor a ceremónia biztos nagyon egyedi és botrányos lesz.
Hát együtt, vagy külön, mindegy csak legyenek boldogok.
Hát együtt, vagy külön, mindegy csak legyenek boldogok.
2011. június 24. 20:08
Idézet
Szóval mielőtt Gagát szidnád, nézz körül a saját kedvenceidnél...
Most nem azért mondom de ti mondjátok hogy nem mondhatunk semmi rosszat Gagáról miközben ti meg a mi kedvenceink szidjátok.
Hogy is van akkor ez?
Egyébként meg függetlenül attól hogy én sem szeretem,nem kívánok neki rosszat csak mondjuk úgy gondolom hogyha ennyiszer szétmentek akkor nem lehet ez túl jó kapcsolat és nem kéne erőltetni.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. június 25. 21:17
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.24. 08:17)
LULUPeas: ha szerinted nem tehetséges, irány a fülészet bazz. Meg hogy innen-onnan koppint?! XD Mivan?! Jééézus... -.-" Am szerintem ellenszenvednek inkább ahhoz van köze, hogy a kretén Xtina Gagát okolja a bukásáért, ezért utálod te is... Szánalmas, pláne, hogy Xtina bukásához Gagának semmi köze, magának csinálta, mert olyan kis trendi akart lenni, hogy összehozott egy hányadék albumot, ami a kutyának sem kell. A koppintgatásról meg inkább Aguileránál lehet beszélni, pl hasonlítsd már össze a Bad Romance meg a NMT klipjét! Az NMT ment a tv-ben, anyám kérdezte, mi van, van új Gaga klip? XD Ennyit Aguileráról. Szóval mielőtt Gagát szidnád, nézz körül a saját kedvenceidnél...
na nálam Ő abszolút tabu téma te meg állítsd le magadat! mégis ki a francnak képzeled magadat? kretén? komolyan mondom, neked nagyon sürgősen orvosra van szükséged. én egy árva szót sem szóltam róla és, Neki semmi köze a Gaga iránti utálatomhoz, te is csak azért említetted meg mert tisztában vagy vele hogy Christina maga a konkurencia Gaga számára. nem én hanem te vagy szánalmas, hogy ilyesmivel jössz, ha igazán szeretnéd gagát nem generálnál köztük ilyesfaja összehasonlításokat.csak sajnálni tudlak. az Ő dalai szólnak valamiről, magáról a hibáiról, és az örömeiről. ha vennéd a fáradságot és TE is utána néznél a múltjának hogy miken ment keresztül akkor tanán én is képes lennék rá, de mivel tudom hogy úgysem fogod megtenni, ezért én sem. nem Én hanem Te vagy szánalmas, gaga még sehol sem volt amikor Xtina-t már mindenki ismerte, a dalaival mindenki tudott azonosulni és még ma is tudnak, nem annyit énekelt hogy Judas azt' csók. te vagy túlságosan szűk látókörű. de tudod mit nem állok le veled mert 1, még erre sem méltatnálak - nem azért mert gaga rajongó vagy hanem kicsinyes és gyerekes - és 2, mert én tisztelem annyira a kedvencemet hogy nem hasonlítgatom össze más énekesekkel - őt amúgy sem tudnám senkihez hasonlítani - mert nekem Ő maga a zene!
Idézet (divaft @ 2011.06.23. 20:30)
LULUPeas: ha nem ismered a múltját akkor minek írsz akkor hülyeséget hogy magad sem tudod mit írsz?? Mhhh?? Van hangja. Ha elolvasnád ki ő a wikipédián vagy megnéznéd a GAGA c. könyvet, beleolvasnál megtudnád ki ő. Te csak maradj magadnak!!! Mindegyik kicsi szörnye ismeri talán nem úgy mint az édesanyja és édesapja, de mi ismerjük mint a legfényesebb csillag az egész Világon. Belém lehet kötni a többiekbe is, de én így érzem és szerintem többen is.
Ő MÁS MINT A TÖBBI ÉNEKES, Ő MÁS !!!
Ő MÁS MINT A TÖBBI ÉNEKES, Ő MÁS !!!
kiforgatjátok a szavaimat, már megint.
nem írtam hogy NINCS hangja sőt azt írtam hogy igenis VAN neki, és ha nem folyton ezzel a "hányadék" - igaz Candy_attack? - electros zenével jönne és normális klipeket és dalokat írna, nem lenne ennyire polgárpukkasztó, akkor még nekem is LEHETNE a kedvencem, de nem így van és én egyáltalán nem bánom hogy nem szeretem. ti igen elfogadom, de csak azért hogy reagáljatok, arra amit én írtam és az ÉN kedvenceimet ócsároljátok felesleges, írnotok.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. június 26. 10:27
|
|
gina bonbonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 131857 offline
|
sztem Lady Gagának m1 kivel jár xD tölem egy hajléktalannal is járhat! nagy ivből le sz**-om
2011. június 26. 10:29
na én annyira nem birom ezt a komát de ha neki ez tetszik
2011. június 26. 10:30
|
|
gina bonbonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 131857 offline
|
Jah és amugy eggyet értek LULUPeas-al
2011. június 26. 15:06
elég furcsa a kép xDD
de nekem mind1 legyetek boldogok szájon áráá (L) xdd
2011. június 26. 16:13
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Sok boldogságot! *-*
2011. június 29. 15:20
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
a képet inkább nem kommentálom
de a sok boldogság megjár nekik
2011. július 01. 19:58
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
már 2651951259629-szer szakítottak majd összejöttek. Nekem ez kicsit uncsi már, jó mondjuk az még elmegy ha 2x probálkoznak, de ez már legalább a 4. alkalom. eldönthetnék már hogy mit akarnak. de ha Gaga boldog, akkor én is az vagyok
2011. augusztus 26. 15:45
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
nocsak gaga fiud van
2011. augusztus 30. 18:46
|
|
paticicuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 158762 offline
|
sztem a pasi se norm
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.