Starity

Lady Gaga: Se vele, se nélküle

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 23. 17:26 #61
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (divaft @ 2011.06.23. 15:08)
_ToTo_ : Tudom hogy nem szereted Gaga-t, se senkit. De azért ez nem volt szép dolog tőled hogy ilyet írsz... 
'- A szüleinek is ügyelniük kellett volna erre ...'
Ez nagyon undorító volt nekem ez a véleményem, lehet hogy más szívesen röhög rajta ( ami egyáltalán nem vicces), de most ahol tart a zene ipar az igen szép teljesítmény , Gaga fellendítette az egészet, és mindenkinek megjött az étvágya. Lady Gaga nagyon sokat tett le az asztalra, bármennyire is fáj, én bele szerettem a zenéjébe, a stílusába, az egész nőbe, mert ő más mint a többiek, ő valami nagyot alkotott. És nem olyan mint Madonna-akit szeretek mint énekes de sehogy máshogy, Cher-t aki nagyon csodálok, MJ - aki még mindig POP legenda, és sorolhatnám. És itt van Gaga akit annyira csodálok hogy nálam jobban senki sem csodálhatná. Ő dolga miket mond, ki szereti meg és ki nem. Legyünk emberek és viselkedjünk tisztességesen! Nem kell mindenkit csúfolni azért mert más akar lenni.

Te vagy az én emberem ! Ott a pont. beer.gif
2011. június 23. 17:27 #62
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.23. 17:02)
Te sajnos nem látod a fától az erdőt, nem lendít fel semmit, nekem meg inkább elmegy az étvágyam tőle. Az asztalra meg a producerek és menedzserek tettek le bármit is, akik kiemelték őt a névtelenségből és azzá tették ami. Gaga egy báb a popiparban, semmi más. Nem tudjátok, hogy egy-egy klipben minek mi a jelentése, üzenete - csak az jut el az agyatokig, hogy jujdejólnézki, meg dejóltáncolnak meg milyen showt csinál - ennél sokkal többről van szó amit valószínüleg akkor sem értenétek meg ha elmagyaráznám, de azért teszek egy kisérletet például evvel a két videóval itt:
Szerencsére magyarítás is készült már minden kliphez.
De a többi kliphez is elég megdöbbentő leleplezések készültek, csak keress utána - talán megvilágosodsz, de inkább nem, mert majd a homokba dugod a fejed és azt mondod téged ez nem érdekel - sajnos.
Nem véletlenül kerülnek sorra betiltásra klipjei, szövegei vagy lemezei - van ahol tovább is látnak az orruknál.

Te tudod ? mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2011. június 23. 17:34 #63
Loca77
Loca77
♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫

Státusz♪♫♪♥I'm more afraid of growing up,than anything else.♪♫♪♥
Hozzászólás: 975
Csatolások: 3
Azonosító: 151572
Hát ha boldog.....biggrin.gif biggrin.gif
2011. június 23. 17:45 #64
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
_ToTo_: linkelted azokat a videókat. ÚRISTEN az az ember aki azokat a videókat csinálja valami elmebeteg, elvakult vallás-mániás k***ög! Aki meg hisz neki, meg egyet ért vele, annak hatalmas agybaja van! Én láttam már annak az oldalát. Szerinte a TV a sátán találmánya és nem szabad nézni. Komolyan nevetséges, meg most már te is. XD

Meg Gagára mondod, hogy egy báb a menedzsmentjének?! pff... Pont, hogy a sok felkapott "sztár" közül ő a legeredetibb meg legegyedibb. Meg úgy mondasz véleményt sztárokról, hogy nem is tudsz róluk semmit, csak amit itt-ott látsz. Pl megnézted a Lady Gaga: Inside The Outside-ot? (3 napig adta az MTV)
2011. június 23. 17:45 #65
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
_ToTo_: megfogom ma még nézni a videót. Ide figyelj , én 2008 óta követem Lady Gaga-t tudom ki ő, tudom mit csinál, érett nő/ lány vagyok. aki ismeri a zene érzését. Amióta élek azóta hallgatom a zenéket, nézem a klipeket, és mindent érzek. Lady Gaga, Fernando Garibay,RedOne írja a dalokat. Akár hiszed akár nem. Mindent érzek amit ő csinál, érzem hogy hasonlít rám, mindent tudok. Talán most hülyének nézel, de igazak az érzéseim, és ebben sosem hazudnék. És tudod egyszer egy lány azt mondta nekem:'**** úgy szeretem amikor a zenéről beszélsz' Felnézek nagyon sok emberre akik olyan nagyok mint Gaga most. Tán sosem értesz meg és sosem fogsz rájönni hogy ki is vagyok valójában, de nem is bánom. És tudod amikor megnézem őt bárhol akkor tudom hogy minket Little Monsters-ket szeret akár hol is van akár mit is csinál. Amikor rólunk beszél, amikor felteszi a kicsi mancsát a magasba, olyan érzésem van ISMERLEK GAGA.
És ezen a videón szakadt meg a szívem: http://www.mtv.co.hu/shows/lady-gaga-inside-the-outside/episodes/lady-gaga-inside-the-outside/video/la...ide-sg1-666222/
2011. június 23. 17:45 #66
divaft
divaft

Empress: köszönöm szépen nagyon szeretlek !
2011. június 23. 17:56 #67
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
divaft: ugyanúgy vagyok mint te. 2008, a Just Dance megjelenése óta követem, mi történik vele és a rajongója vagyok. Fantasztikus, tehetséges és profi előadónak tartom, mert nem csak az adottságai jók, de maximalista, kreatív, gyakorlott, eredeti és vérprofi. Innentől kezdve, rohadtul tud idegesíteni, mikor jön valaki, aki soha egy interjúját nem olvasta/hallgatta végig és elkezdi oltani. Olyan dolgokba szól bele, amikről semmit sem tud. Az embereknek előbb kicsit mélyrehatóbban kéne informálódniuk, mielőtt üres kijelentésekkel és rágalmakkal dobálóznak...
2011. június 23. 17:59 #68
divaft
divaft

Candy_attack: én is így vagyok. Szerintem és most olvassátok el 1000x : LADY GAGA GYÖNYÖRŰ!!!!
2011. június 23. 18:12 #69
divaft
divaft

_ToTo_: Nagyon jók ezek a klipelemzések. smileeee.gif Vicces egy gyerek aki ezt csinálja... Hahahahahahahahaha
2011. június 23. 18:36 #70
Candy_attack
Candy_attack
Monster

divaft: az aki csinálta, egy közveszélyes őrült. a Rém Rendes Családról azt mondta, hogy a sorozat arra buzdítja az embereket, hogy ne éljenek házasságban, mert akkor csak szenvednek... -.-" Komolyan normális az ilyen ember?!
2011. június 23. 18:43 #71
- törölt felhasználó -    
Pont ez a baj veletek, hogy azt hiszitek ismeritek őt, és istenítitek, amikor Gagát a producerek alkották, ők emelték ki az ismeretlenség homályából, különben most nem lenne kit istenítenetek. a zenéje egy nagy 0, hangja csak néha van, de azt elismerek hogy VAN neki, stílusa egyszerűen visszataszító, számomra: egy polgárpukkasztó nőszemély, semmi több. 1000x tehetségesebb emberek élnek nála a földön, csak Ő jókor volt jó időben, de egyébként semmi újat, és jót nem alkotott amitől ma nem tudnék/nánk létezni. az egész nő egy koppintás innen onnan, csak éppen hogy van neki egy két ötlete. nekem ő az új Cher csak, neki nincs olyan jó hangja....
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 23. 19:35 #72
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (divaft @ 2011.06.23. 18:12)
_ToTo_: Nagyon jók ezek a klipelemzések. smileeee.gif Vicces egy gyerek aki ezt csinálja... Hahahahahahahahaha

A magyarítás nem túl hatásos, de a lényeget elmondja. Nem ő találta ki. Ezek az elemzések szinte minden nyelven elérhetőek - nem magyar találmány - rájöhettél volna az angol héttérszövegekből amit a képernyőn láthatsz. Nem tudom ki fordította ahogy azt sem, hogy ki készítette eredetileg, nem is ez a lényeg - hanem amit mond (nem ő, hanem a videó) Ez a csóka csak a tolmács. Az pedig, hogy betiltogatják a klipjeit, számait, lemezeit pedig a videón hallható dolgokat igazolja. Nem azért kerülnek tiltásra, mert 30 centis cipőben jár vagy mert kottonnak öltözve ad interjút nem is azért mert fejre eseik a zongoráról koncert közben - hanem azért ami el van rejtve a 'sorok között'
2011. június 23. 19:50 #73
- törölt felhasználó -    
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif erre csak smiley-kat tudok írni smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2011. június 23. 20:02 #74
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif rohog.gif csak ezt tudom csinálni
2011. június 23. 20:06 #75
rezeda105
rezeda105
új tag
Hozzászólás: 51
Azonosító: 151924
Hát ha így boldogok!!!! smileeee.gif
2011. június 23. 20:09 #76
- törölt felhasználó -    
_ToTo_ nem szeretnék kötekedni és nemis ez lenne a célom ezzel a hozzászólással.Nem értem azokat az embereket akik ahhoz a cikkhez(cikkekhez) írnak,amiben az a sztár szerepel akit nem igazán kedvelnek,nem tetszik amit csinálnak.Ez Gaga magánélete,ameddig nem terjed ki a zenei munkájára nem érdekel heart.gif
2011. június 23. 20:12 #77
CariDeefan
CariDeefan
Hozzászólás: 820
Csatolások: 26
Azonosító: 89015
hát... ő életük..
2011. június 23. 20:30 #78
divaft
divaft

LULUPeas: ha nem ismered a múltját akkor minek írsz akkor hülyeséget hogy magad sem tudod mit írsz????? Mhhh?? Van hangja. Ha elolvasnád ki ő a wikipédián vagy megnéznéd a GAGA c. könyvet, beleolvasnál megtudnád ki ő. Te csak maradj magadnak!!!
_ToTo_: NEm ismered eléggé Gaga-t !!
Ti akik egyáltalán csak mocskoljátok Lady Gaga munkáját semmit nem tudtok. Egyik híresség sem szereti ennyire a rajongóit mint Gaga. A twitteren követi őket, videókat nézz a YouTube-on, stb....
Én mint Little Monster látom mit csinálom, hallom miket mondd, stb...
LULUPeas: Mindegyik kicsi szörnye ismeri talán nem úgy mint az édesanyja és édesapja, de mi ismerjük mint a legfényesebb csillag az egész Világon. Belém lehet kötni a többiekbe is, de én így érzem és szerintem többen is.
Ő MÁS MINT A TÖBBI ÉNEKES, Ő MÁS !!!
2011. június 23. 20:35 #79
Csilli
Csilli
visszatérő vendég

Státusz,, a föld felett úszom el, nekem helyem itt most nincsen.."
Hozzászólás: 414
Azonosító: 118852
őőő..ahha...-.-
2011. június 23. 20:45 #80